Hei søtder!

Bombas solfylte vær er tilbake med et smell! Det føles allerede i midten av sommeren. Været blir litt kaldt, men bare tidlig om morgenen. Ved 8 am skinner solen skinnende på himmelen. For å tåle varmen og svette ønsket jeg å kjøpe noen nye kluter. Jeg dro for å kjøpe Fresh One's Watermelon wipes, men jeg så dette i stedet. Uansett uten å kaste bort et øyeblikk, plukket jeg dette og ble lagt til i handlekurven min. Jeg vet at de fleste av dere må tenke, Kiwi kluter ?! Det er ganske uvanlig! Ja, jeg følte det samme. La oss komme til anmeldelsen for å vite hvordan de gikk!

Pris: 75 INR for 20 kluter

Produktbeskrivelse:

Min erfaring med ferske kiwi Friske naturlig forfriskende ansiktsservietter:

Jeg reiser ganske langt for høgskolen min. Så jeg har en vane med å bære mange ting i min sminkepose. Våtservietter og leppebalmer er en slik ting som jeg alltid må ha i vesken min. Infact har for tiden 3 forskjellige kluter som ligger i min sminkepose, inkludert disse Kiwi-kluterne. : p Når jeg oppdager slike søte våtservietter, må jeg plukke den opp!

Fresh One 's kluter kommer i veldig søt emballasje. Siden disse klutene er Kiwi-baserte, er emballasjen brun, akkurat som frukten. Emballasjen er veldig grunnleggende med en tetning for å åpne og lukke for å bevare fuktigheten til klutene. Selv med tetningen lukket, kan du lukte den deilige kiwi lukten av klutene. For å være veldig ærlig, vet jeg ikke hvordan en kiwi lukter! : p Men basert på min erfaring med Fresh One's Orange Wipes, tror jeg det lukter akkurat som kiwi. Jeg liker lukten. Det er en annen slags søt som er forfriskende, men ikke overpowering. Når jeg åpner min sminkepose der jeg holder disse, oppdaterer duften øyeblikkelig meg! Håndklær er hvite i farge og er tynne og myke.

Disse klutene fjerner sminken veldig bra. Med en sveipe kan 80-90% av sminkefjerningen fjernes. Med 2-3 swipes er ansiktet rent! Disse klutene er svært milde mot huden og irriterer ikke huden, selv når det gnides hardt. Men da jeg tørket øynene mine for å fjerne litt kajal, stakk øynene mine litt. De tørker ikke huden ut. Jeg har brukt dem til å fjerne leppestifter, og mine lepper har aldri følt seg tørre. Også tørkingen forlot ikke en bitter smak på leppene mine. Noen av mine tidligere våtservietter pleide å forlate fryktelig smak etter tørke, men disse gjør det ikke, og jeg er så glad! Det er neppe noe med disse klutene som kan bli oppført som en con. Jeg elsker det så mye! Og 75 dollar for god kvalitet 20 kluter vil ikke brenne hull i lommen! 😀

Oppsummering av fordeler og ulemper.

Fordeler med ferske Kiwi Friske Naturlig Forfriskende Ansiktsservietter:

• Emballasje! • Den søte kiwi duften. • Unik variant av kluter. • Veldig rimelig. • Mild og mild på huden, men effektiv. • Myke kluter som ikke tørker huden ut eller gir bitter smak. • Friskrer stemningen. • Praktisk å reise med.

Cons of Fresh On Kiwi Fresh Naturlig Forfriskende Ansiktsservietter:

• Ingen.

IMBB Rating: 5 / 5

Endelig dom: Selvfølgelig anbefaler jeg dette til deg, fordi jeg elsker det så mye! Jeg kommer definitivt til å tilbakekjøpe disse! Spesielt i de varme somrene, vil disse vise seg å være din beste venn!

Fresh Ones Våt Cleansing Tissues Fresh Ones Forfriskende Deo Wipes i Vogue Fresh Ones Intimate Wet Cleansing Tissues Friske ån puste friske E-1 væv Beauty Formulas Feminine Intimate Hygiene Wipes Kara Cleansing Wipes med Jojoba og Avocado Våtes antibakterielle hender og ansiktsservietter Puretta Baby Wipes & Kara Forfriskende Ansiktsservietter L'Oreal Dermo-Expertise Re-nærende Cleansing Wipes Aveeno Ultra Calming Gentle Makeup Fjerning av kluter MAC Wipes gjennomgang og eksperiment Bare Essentials Rengjøring og Forfriskende Wipes Ja til Agurker Beroligende Ansiktshåndklær

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: