Hei IMBBians,

Greit! Jeg har aldri lukte en bedre duft av rose enn denne kremmen. Alle liker håndkrem, spesielt de med et snev av rose duft. Denne fløten tilhører Arlésienne-samlingen fra vårt favorittmerke L'Occitane. Jeg kjøpte denne kremet på et innfall, men du må lese videre for å vite hvorfor det kan bli din favoritt håndkrem noensinne.

Produktbeskrivelse: Dristig og nådig, kvinnens av Arles omfatter skjønnheten i Provence. Enestående og attraktivt, hun etterlater en duftende sti som brister med farge og liv, det dveler hvor hun går. L'OCCITANE feirer skjønnhet og raffinement av denne ikoniske kvinnen med Arlésienne, vår nyeste duftsamling; en subtil bouquet av rose for hennes nåde, søt fiolett for hennes mysterium og saffran for hennes temperament. Rose fra Grasse, søt fiolett og saffran fra Provence kommer sammen i en floral fusjon som avslører uventede nyanser. Arlésienne duften fremkaller Arles kvinne - full av mysterium, skjønnhet og nåde. Beriket med fuktighetsgivende midler av naturlig opprinnelse, hjelper dette fløyelkremet til å nærme og myke hender og avslører den pulserende Arlésienne duften: bukett med rose, søt fiolett og safran.

Pris: INR 660 for 30 g.

Min erfaring med L'Occitane Arlésienne Velvet Håndkrem:

Som du kan se, er denne håndkrem pakket i et vakkert rør med attraktive bilder på den. Den rosa hetten peker på duften av krem ​​i røret. Nå kommer til duften, kan jeg forsikre at hver og en der ute helt vil elske den.

Kremet har en fantastisk rose duft. Det er ikke din normale rose duft, men en forbedret versjon av den. Jeg kan bare ikke få nok av denne duften. Det er ikke i det hele tatt overveldende. Styrken på duften reduseres litt med tiden, men det varer i god tid på 6-8 timer, om enn med redusert styrke.

Kremens tekstur er veldig lett, glatt og ikke fettete. Det er ikke veldig kremaktig, men kremaktig nok til å bli lett absorbert av huden ved påføring. Det gjør hendene myke og fløyete.

Det holder hendene hydrert til de vaskes grundig med vann.

Fordeler av L'Occitane Arlésienne Velvet Håndkrem:

  • Vanedannende rosende duft.
  • Super myk, lett krem.
  • Ikke fettete.
  • Blader hendene myke og fløyelsete.
  • Holder hendene hydrert.
  • Gets øyeblikkelig absorbert i huden.

Ulemper med L'Occitane Arlésienne Velvet Håndkrem:

  • Kostbar.

IMBB Rating:

5/5

Ville jeg tilbakekjøp L'Occitane Arlésienne Velvet Hand Cream?

Ja, denne rosenrøde duften vil ikke forlate mine sanser for en stund 🙂

L'Occitane Shea Butter Hand Cream L'Occitane Desert Rose Hand Cream L'Occitane Shea Butter Kakao Blomst Håndkrem L'Occitane Vert Grønn te og Jasmine håndkrem L'Occitane Pivoine Flora håndkrem L'Occitane Cherry Blossom Hand Cream Chanel No.5 Velvet Body Cream Forest Essentials Velvet Silk Body Cream Kakaosmør Bath and Body Works Velvet Sugar Ultra Shea Kroppskrem L'Occitane Almond Apple Velvet Concentrate The Body Shop Frosted Cranberry, glasert Apple og Vanilla Brulee Hand Creams Supergoop! Forever Young Hand Cream Broad Spectrum Sunscreen SPF 40 med havtorn Kama Ayurveda Håndkrem Kroppsbutikken Wild Rose Hand Cream

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: