Hei alle,

Jeg er tilbake med en leppestift-anmeldelse fra Jordana Modern Matte-samlingen. Jeg har allerede vurdert en nyanse fra dette området - 10 Ganske og jeg var ikke så fornøyd med det. Jeg hadde plukket opp en ny nyanse sammen med det og i dag vurderer jeg den skyggen - 01 Bare. Les videre for å finne ut om denne fargen har gått bedre.

Pris: $ 2.59. Prisene kan variere fra butikk til butikk.

Produktbeskrivelse:

 • Kiss Your Dry Matte Lipstick Farvel ... Si Hei til Moderne Matte Moderne Matte Lipsticks er en vinnende kombinasjon av High Payoff Pigments og spesielle ingredienser som komfortabelt forlenger slitasje.
 • Ekspertvalgte nyanser har en all-dags slitasje uten den typiske "tørre leppen" Fullfør det fjer og sprekker.
 • Talc og Paraben-Free.
 • Laget i USA.

Min erfaring med Jordana Moderne Matte leppestift i Matte Bare:

emballasje: Lippestiften kommer i en elegant emballasje med en klar lue. Den klare hetten gjør det enkelt å se leppestiftets faktiske farge. Fargen på den nederste halvdelen av emballasjen stemmer overens med leppestiften som hjelper til med å fortelle leppestifene fra hverandre hvis du har mer enn en av dem. Jeg fant emballasjen litt spinkel og jeg kan se plasthetten som kommer løs i nær fremtid. Også utskrift på emballasjen ser litt billig ut.

Skygge: Skygge 01 Bare ser ut som en peachy rosenrød skygge i kulen. Jeg er alltid på utkikk etter MLBB-type nyanser som de er perfekte for kontorrekvisita. Og jeg er så glad for at denne skyggen passer perfekt til regningen. Det ser et vakkert lys rosenrødt på leppene - ingenting for grønt eller ingenting for blekt. Bare perfekt.

Textur, Avslutt, Pigmentering:Tekstilens tekstur er omtrent i orden. Det føles kremaktig på leppene, men du må fortsatt bruke en liten innsats for å dekke dine lepper. Det glir ikke som noen andre krem ​​leppestifter gjør. Det kan ikke gå bra på tørre lepper, og jeg vil anbefale å eksfoliere leppene dine hvis du planlegger å bruke en. Enda bedre, bruk en leppebalsam under. Målet er ikke tradisjonelt matt. Det er et sted mellom matte og crème og har en liten glans på den. Denne finishen ser faktisk fint ut og gir ikke inntrykk av tørre lepper.

Shade 01 Bare er en anstendig pigmentert nyanse, og den dekket mine pigmenterte lepper i en enkelt sveipe. Leppestiftenes oppholdsstyrke er ganske gjennomsnittlig. Den forblir satt i rundt 3 timer før den begynner å falme bort. Det flager ikke og fades ganske jevnt. Men det overlever ikke sikkert måltider.

Her vil jeg nevne at det går mye bedre enn skyggen 10 Pretty fra samme samling. Jeg var tidligere veldig skuffet over den skyggen og trodde hele samlingen må være en dud. Men det virker som om tekstur varierer fra leppestift til leppestift fra samme samling.

For å oppsummere, er Jordana Modern Matte leppestift i skyggen "Bare" en rettferdig leppestift å ha på under 3 dollar.

Fordeler med Jordana Moderne Matte Leppestift i Matte Bare:

 • Vakker MLBB-skygge.
 • Anstendig pigmentert.
 • Gir en fin matte-creme finish.
 • Rimelig.

Ulemper med Jordana Moderne Matte Leppestift i Matt Bare:

 • Lippestift kan være tørking for noen.
 • Opphold setter bare i rundt 3 timer.
 • Emballasje er spinkel.

IMBB Rating:

3/5.

Ville jeg tilbakekjøp Jordana Modern Matte Lipstick i Matte Bare?

Ja, for under 3 dollar, dette er en rettferdig leppestift å ha spesielt, skyggen ville være en nydelig MLBB for noen av dere. Jeg har 2 nyanser fra denne samlingen og vil ikke kjøpe eller kjøpe noen andre nyanser som samlet denne samlingen er ikke så imponerende.

Jordana Lipstick True Red Jordana leppestift i 45 Gresskar Jordana leppestift-172 Toasty Taupe Jordana Matte Lipstick 28 Natural, 30 Mystery Jordana leppestift Kirsebær Jordana Shade 10 Pretty Modern Matte Lipstick Best Matte Lipstick Merker og Range tilgjengelig i India 6 Colorbar Velvet Matte Lipstick Bilder, fargeprøver Lakmé Absolute Pink Me Up Sculpt Studio Hi-Definisjon Matte Lipstick Clinique Matte Plum, Matt Peony Myk Matte Lipstick Lakme Absolute Coral Flare Sculpt Studio Hi-Definisjon Matte Lipstick Colorbar Velvet Matte leppestift i Bare Bare Mineraler Marvelous Moxie Lipstick Snakk ditt sinn

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: