Påstander : FØLER SOM FØDER. VÆRE SOM EN INK. Ingen mer kompromiss. 24 timers myk matte perfektion og komfort. Vår eksklusive fin-som-ble-formel gjør huden perfekt, men har hele vekten hele dagen. Aldri kake eller tung. Føl deg forskjellen på hele dagen, perfektion og frihet. SPF 18. Tilgjengelig i 21 nyanser.

Ingredienser:

Pris: USD 60 / Rs 3700 ca.

Min erfaring med YSL Fusion Ink Foundation

YSL Fusion Ink Foundation kommer i en tung frostet glassflaske. Det er en gylden hette med "YSL" etset på den. Og en vriddeksel er utstyrt med en applikator for fundamentet.

Strukturen av fundamentet er super lys. Det er ganske liknende og du må alltid riste flasken før du bruker den. Stiftelsen har en tendens til å skille seg fra når man sitter lenge på et sted.

Dekningen er lys på en applikasjon og litt byggbar når du bruker et annet lag. Men jeg vil fortsatt ut det i en lett, nesten hverdagslig slitasje, en slags fundament. Selv om du er en elsker av tonede moisturisers eller BB cremer, ville du absolutt elske det. Dette fundamentet har tynn konsistens og føles nesten ingenting på huden.

Den er best brukt med fingertips. Du kan bruke børsten, men jeg foretrekker alltid å bruke fingertuppene for denne.

Den stående kraften i dette fundamentet er vanvittig. Jeg har normal til tørr hud og det beveger seg ikke med en 12-timers slitasje.

Målet er ganske matt. Så det er bra for folk med fet hud også. Jeg liker ikke å bruke mye av det på vintrene fordi det var for mat for meg. Men siden været har endret seg, har jeg brukt det non stop siden det ikke beveger seg i det hele tatt. Og ser nesten ingenting på huden, så det gjør det til en flott dagligdagse valg.

Den har SPF 15 som gjør det flott for dagenes bruk. Men det går ikke bra med flashfotografering i det hele tatt. Infact noen ganger, jeg liker ikke hvordan det ser ut i vanlige fotografier også. Men i dag til dags kan ikke noen som står i nærheten av deg, fortelle at du har på deg noe på huden din. Det er mer som en hudkorrektor, men kan bygges opp til bedre dekning, hvis du foretrekker det.

Jeg liker ikke applikatoren. En, stiftelsen blir klumpet opp nær toppen av flasken. For det andre liker jeg ikke å prikke grunnlaget på ansiktet med applikatoren av hygieniske årsaker. Når det er sagt, med tanke på den tynne konsistensen av fundamentet, ville en pumpe ikke vært så effektiv også. En slags kjærlighetshat-forhold, men det er brukbart. Petalformen på applikatoren plukker grunnlaget ganske godt fra flasken, og du kan klappe den på baksiden av din hånd og jobbe den derfra.

Det har en litt alkoholisk lukt til den. Ikke en fan, men det forblir ikke på når du bruker den.

Skyggen jeg har på er B40 Sand. For referanse er jeg NC35 i MAC grunnlag. Og dette er en ganske nær kamp med hudtonen min.

Ikke min favoritt grunnlag for vintre fordi det gjør at huden min ser super mat ut. Men for somre er jeg så besatt av denne. 🙂 Oppholdsstyrken er utrolig selv i disse varme dagene, og jeg må knapt bruke pulver til berøringsopptak hele dagen.

Vurdering : 4/5

Swatch:

FOTD

Yves Saint Laurent Young Sexy Lovely Eau De Toilette Spray Review YSL Rouge Pur Couture Mats 205 Prune Virgin Review, Swatch YSL Rouge Pur Couture Mats: # 207 Rose Perfecto YSL Pur Couture Mats # 208 Fuchsia Fetiche Lipstick er nytt! YSL Rouge Pur Couture Matte # 202 Rose Crazy YSL Rouge Roxanne Rouge Pur Couture leppestift YSL Rouge Vermillion Rouge Pur Couture leppestift - Sindoor for leppene dine? YSL Rouge Pur Couture - Rose Dahlia 17 - Det er den vakreste Coral Pink! YSL Rouge Pur Couture Mats leppestift nr. 204 Rouge Scandal Review YSL Rouge Pur Couture Fuchsia Pink # 19 Review, Swatch, FOTD

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: