Dette er det andre produktet jeg kjøpte fra dette merket - Spongables. I forrige måned gjennomgikk jeg en anti-cellulitt svamp. Siden jeg likte det, kjøpte jeg en annen svamp, bortsett fra at denne er ment for ansiktet. Det virker som en god ide å bruke en gjenbrukbar ansiktssvamp med et ansiktsvask i det for å skrubbe ansiktet rent og fjern alt ansiktet urenheter. Jeg likte det tidligere produktet mer enn den nåværende.

Pris: $5.99 Produktbeskrivelse: Spongeables Facial Cleanser i en svamp er fylt med duftende, hudforyngende ansiktsvask for å fjerne skitt og urenheter. Infused med Tea Tree Oil for å bekjempe hudflekker og fjerne giftstoffer mens du myker og conditioner huden din. Består over 20 vasker.

Hvordan å bruke: Bruk hver dag til å nærme, forfriskende og revitalisere. Riktig våt svamp og klemme for å danne en kremaktig skum. Masser forsiktig i en sirkelbevegelse over ansiktet. Bruk myk side for å rense + fuktighet og skrubbe side for å massasje + eksfoliere. Invigorerende teksturer stimulerer sirkulasjon.

Min erfaring med Spongeables Facial Cleanser i en Svamp 20+:

Denne svampen er i størrelsen på en cookie - en veldig tykk kake. Det er lime grønn i farge for å utfylle det faktum at det inneholder tre te olje. Det kommer også i kullvarianten. En flat ende av svampen har en spesiallaget eksfolierende overflate, og den andre enden er litt jevnere, men er fortsatt litt mer slitende for ansiktshuden.

Såpe i svampen inneholder en høy mengde glyserin, slik at huden slipper og hydreres med et lag av glyserin. Dette er perfekt for hud unntatt dager da jeg skrubber ansiktet mitt for hårfjerning. Et lag av glyserin gir en glid på huden og forhindrer at epilatoren får et godt grep på håret.

Så, når jeg skrubber huden min på hårfjerningsdager, etter å ha brukt svampen, vasker jeg ansiktet mitt med vanlig vask for å fjerne laget av glycerin og bevisst gjør huden min tørr. Jeg masserer huden min med denne svampen mens du lader den opp med varmt vann. Jeg grundig våt svamp og klemme for å danne en kremaktig skum. Jeg skrubbe for et par minutter å åpne porene mine og vaske det av med varmt vann.

Dette gjør håret mykere og lettere å fjerne. Dette gjør også huden mykere, hindrer hårstubber eller blåmerker. Jeg bruker dette produktet til å skrubbe ansiktet mitt og bruke dets slitasje til å åpne porene mine og gjøre hårfjerningsprosessen enklere. Dette produktet er imidlertid ikke ment for det formålet. Det er ment å være en vanlig ansiktsvask i en svamp, men svampen er altfor slitende og er absolutt ikke ment for daglig bruk.

Folk med svært sensitiv ansiktshud bør unngå det helt. En annen ulempe er at det ikke lukter av tea tree olje, og det gir heller ikke den milde tingly sensasjonen jeg får mens du bruker produkter som inneholder tea tree olje.

Fordeler med Spongeables Ansiktsrens i en Svamp 20+:

• Rimelig • Verdt et forsøk for de som trenger å regelmessig exfoliere ansiktet sitt • Jeg har brukt den mer enn 20 ganger og det har fortsatt såpe igjen i den • Masserer huden godt, exfoliates og gir et jevnere utseende • Har en rund form og er lett å holde • Lever et lag glycerin på huden • Tørker ikke ut huden • Forbereder huden godt for hårfjerningsprosessen • Kan kjøpes i butikk eller online

Cons av Spongeables Ansiktsrens i en Svamp 20+:

• Såpen vil gå tom etter 20-30 vanlig bruk • Mellom bruken tørker det ikke ut og blir vått • Har ingen duftolje duft • Denne svampen er altfor slitende og er absolutt ikke ment for vanlig bruk

IMBB Rating: 3/5 Kjennelse: Jeg anbefaler dette produktet bare til de som liker ekstrem eksfoliering for ansiktet deres. Dette produktet er absolutt ikke ment for daglig bruk eller for å erstatte en vanlig ansiktsvask.

Spongeables Anti-Cellulite Body Wash i en Svamp Lavendel Bloom Betydningen av å endre dine ansiktsrensere Chanel Le Blanc Intense Brightening Foam Cleanser La Roche-Posay Toleriane Hydrating Gentle Cleanser Dove Beauty Moisture Conditioning Facial Cleanser Vann-eneste rensemetode: Yay eller nei? EcoTools Total Perfecting Blender

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jul 22 2019