Hallo jenter!

Håper dere alle er gode! Vinteren har allerede gått og det sultne varme været er allerede krypende inn med full raseri!

Nå er det tiden jeg ville se etter nye dufter og parfymer for å fylle opp min stash. I fjor hadde vi en familie venn som visste oss fra Storbritannia. De hadde kjøpt noen gaver og sjokolade for oss. Jeg glemte helt parfymen de fikk til meg til en gang tilbake, jeg rydde, min kommode; Yaay ... Jeg er en glad jente. Selv om jeg ikke er en veldig stor fan av woody dufter, men tenkte på å gi denne en prøve. Parfymen heter Jo Malone Pomegranate Noir Cologne. Les nedenfor for å vite hvordan denne parfymen gikk.

Pris:

Siden det var en gave, er jeg ikke sikker på prisingen. Men sjekket det på nettet og det er tilgjengelig mellom INR 4000 og INR 9000 på forskjellige nettsteder.

£ 40,00 30ML; £ 82 100 ML.

ingredienser:

Produktbeskrivelse:

Sensualiteten til en dristig rød kjole. Rubyrike saft av granatäpple, bringebær og blomme er spiket med rosa pepper og laced med Casablanca lilje og krydret skog. Mørk og gåtefull.

Min erfaring med Jo Malone Pomegranate Noir Köln:

Denne parfymen kommer pakket i en sort farget pappkasse med bånd. Dessverre hadde jeg allerede kastet boksen dagen jeg fikk denne parfymen da hunden min ødela det! Parfymeflasken er veldig slank og slank laget med en veldig god glass som gjør den ganske solid. Merkenavnet sammen med duften er merket foran og ingredienslisten er nevnt på baksiden av flasken. Den kommer festet med en skarp farget sprøytemunnstykke og hetten sitter tett og gjør den raskere. Den tynne emballasjen gjør det enkelt å bære rundt i posene dine!

Parfymen har fruktige notater av bringebær, plomme, rosa pepper og granateple med patchouli, røkelse og krydret skog. Toppnotatet er granatäpple, Heart Note er Casablanca lily og Base notat er guaiac wood. Jeg er ikke en fan av denne kombinasjonen, men prøvde denne morgenen. Duften er litt sterk og hard. Det krever bare 2-3 sprøyter, og jeg er ferdig for dagen. Spraying mer enn dette ville irritere nesen min! Også dette flekker ikke klærne dine i det hele tatt.

Til å begynne med likte jeg ikke duften, og ønsket å gå av det så snart som mulig, men til min overraskelse lå det lengre på meg og begynte å falme bort etter 4 timer. Jeg likte den falmede milde duften enn den nyssprøyte. Duften var på klærne mine i 7-8 timer.

Pros av Jo Malone London Pomegranate Noir Köln:

• Stabil reisevennlig emballasje • Ikke flekker klærne • Det kreves kun 2-3 sprøyter • Langvarig strøm

Ulemper med Jo Malone London Granatæble Noir Köln:

• En blanding av for mange fruktige og treaktige notater • Veldig sterk duft

IMBB Rating:

3 av 4

Konklusjon på Jo Malone London Pomegranate Noir Cologne:

Personlig føler jeg at parfyme er et personlig valg, så jeg vil be deg om å snuse det før du bestemmer deg for å gå for det eller ikke; som noen av dere woody duft elskere kan like det. Jeg ville definitivt gi en glipp ved å kjøpe denne som jeg ikke er sikker på at jeg ville være i stand til å fullføre denne flasken selv!

Chanel Le Crayon Khol Intense Eye Pencil Noir Review, Swatch, EOTD Lancome Le Crayon Kohl Noir gjennomgang Pucelle Splash Köln - En omtale Shopping i Köln, Tyskland Jovan Silky Rose Köln Spray Review Bath og Body Works Hvit Citrus Köln for Herre gjennomgang

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: