Hei alle,

Jeg tar vanligvis lang tid å sjampo håret mitt og enda lenger å tørke dem. Så da vi gikk på en ukes lang ferie i desember, bestemte jeg meg for å ta med en tørr sjampo. Jeg hadde ikke brukt tørr shampoo til da, men var nysgjerrig etter å ha lest så mange anmeldelser på IMBB. Jeg var på utkikk etter en reiseformet kan og mitt lokale supermarked hadde bare TRESemme tørr shampoo i en reiseformet versjon. Siden TRESemme er et ganske kjent merkevare for hårpleie, bestemte jeg meg for å prøve. Les videre for å finne ut om TRESemme Fresh Start Volumizing Dry Shampoo for fint / fet hår.

Pris:

$ 5,49 for 4,3 oz eller $ 1,5 for 1,15 oz. Prisene kan variere fra butikk til butikk.

Produktbeskrivelse:

FORMULERINGEN: Denne tørrschampoen, med mineralsk leire og sitrus, gjenoppliver ditt fine, slanke hår ved å fjerne overflødig olje og urenheter og bidra til å eliminere lukt, slik at håret blir revitalisert.

Effekten: Bare en rask spray på røttene, og denne vektløse, fine tåken vil revitalisere og oppdatere håret ditt uten synlig rest for en titt som er full av kropp og bevegelse.

Min erfaring med TRESemme Fresh Start Volumizing Dry Shampoo:

Til å begynne med, litt om håretekstur - jeg har en fet hodebunn; Håret mitt er ikke åpenlyst fet, men det har en tendens til å bli oljere etter 3-4 dager med shampooing. Da jeg brukte dette produktet for første gang, var håret mitt uvasket i 3 dager og også ganske skittent og fett på grunn av all sightseeing i den varme solen. Jeg la merke til at denne tørr sjampoen absorberte noe av oljen, men det ga egentlig ikke meg den rene og forfriskte følelsen av å vaske håret mitt gir. Dessuten, håret mitt føltes fortsatt litt flatt og jeg kunne ikke la håret mitt stå åpent. Ikke rart, jeg byttet til tradisjonell shampooing på ferien.

Imidlertid bestemte jeg meg for å gi denne sjampoen en prøve etter at jeg kom hjem. Denne gangen var håret mitt oljeaktig, men ikke veldig skittent, og sjampoen gjorde mye bedre. Håret mitt så rent og friskt. Det ga også et inntrykk av mer volum. Jeg var veldig imponert over det.

Jeg merket ikke noe forverret hårfall på grunn av bruk av denne sjampoen, heller ikke føttet hodebunnen kløende eller irritert. Et ord av forsiktighet - du trenger å henge på hvor mye produkt å spraye. Ellers går det bak hvite striper / rester i håret ditt, som er ganske stygt og også vanskelig å pusse ut.

Denne tørr shampoo kommer i en aerosolbeholder med plasthett. Emballasjen er slank og også reisevennlig. Imidlertid la jeg merke til at sprøytedysen blir tilstoppet ganske ofte. Jeg må rengjøre dysen med varmt vann for å holde det rent. Ikke den mest praktiske tingen å gjøre!

Sjampoen har en mild forfriskende sitrus lukt. Lukten er ikke overveldende i det hele tatt. Det dveler i håret i 2-3 timer etter påføring.

For å oppsummere, liker jeg at sjampoen kan komme til nytte når du ikke kan vaske håret ditt og det gir et inntrykk av rent, luktende hår. Personlig er jeg imidlertid fortsatt en fan av tradisjonell vask / sjampo og bruk denne tørr sjampoen bare i tilfelle av ekte nødstilfelle!

Pros av TRESemme Fresh Start Volumizing Dry Shampoo:

  • Kommer til nytte når du ikke kan vaske håret ditt.
  • Absorberer overflødig olje fra håret.
  • Gir inntrykk av mer volum på håret.
  • Forverrer ikke hårfall.
  • Ikke irriterer hodebunnen.
  • Har en mild sitrus lukt.
  • Rimelig.

Ulemper med TRESemme Fresh Start Volumizing Dry Shampoo:

  • Blader bak et hvitt rester hvis for mye mengde sprøytes.
  • Fungerer ikke hvis håret ditt er for skittent eller fettete.
  • Sprøytedysen blir tilstoppet ganske ofte.

IMBB Rating:

3.5/5

Vil jeg anbefale TRESemme Fresh Start Volumizing Dry Shampoo?

Du kan prøve denne sjampoen hvis du er på utkikk etter en billig tørr sjampo.

Ville jeg tilbakekjøp TRESemme Fresh Start Volumizing Dry Shampoo?

Jeg foretrekker tradisjonell shampooing og feriested til tørr sjampo bare i tilfelle av virkelige nødsituasjoner. Jeg kan ikke tilbakekjøpe og vil gjerne prøve tørr shampoo fra andre merker.

Tresemme Glatt og Shine Shampoo Tresemme Keratin Glatt Sjampo og Conditioner Tresemme Hair Fall Control Shampoo Tresemme Hair Spa Foryngelse Sjampo Tresemme Climate Control Shampoo Colorbar Skin Fresh Start Vannrenser Best Volumizing Shampoos tilgjengelig i India L'Occitane Volumizing Shampoo

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: