Av Soni Mishra

Jeg har blitt velsignet med rett hår som noen ganger blir litt bølget på grunn av regelmessig bruk av slipsbånd. Jeg lette etter en anstendig hårretting for å gi den det naturlige og rette utseendet. Også, jeg er stor fan av krøller som det gir håret mitt en helt annen følelse. Derfor planla jeg å kjøpe et hår styling kit som ikke er for tungt på lommen. Jeg foretrekker ikke å utsette håret mitt for å varme på daglig basis. Jeg holder det begrenset til noen spesielle anledninger bare. Så da jeg så et godt tilbud på denne Babyliss 2020CE Fun Style 8 i 1 Hair Styler, bestilte jeg det umiddelbart. Jeg fikk nesten det med 50% rabatt i løpet av en dag Diwali-salget. 😀

Produktbeskrivelse:

Nyt varierte frisyrer. Frisørens ferdigheter hjemme

Nøkkelegenskaper:

Unikt sikret system for å skifte plater Svingekabel Rask oppvarming: 145 grader celsius 8 vedleggs- 36 mm keramiske rettplater, 36 mm keramiske krympeplater, 16 mm krøllejern, 16 mm børstehylse, 19 mm krøllestål, 19 mm spiralhylse, Square jern og en oppbevaringspose.

2 års produsentens garanti fra kjøpsdatoen

Pris:

INR 3295. Men jeg fikk den til INR 1699. 😀

Min erfaring med Babyliss 2020CE Fun Style 8 i 1 Hair Styler:

Frisøren kommer trygt inn i en papppakke. Styleren og dens vedlegg ser solid og vakker ut. Alle dekket opp i lyse lilla, blå, sølv og hvite - det ser ut som det er morsomt! Det er ganske hendig, og bortsett fra å være morsomt og søtt å se på, gir det også god ytelse. Alle detaljer om produktet om produktet er trykt på emballasjen og bruksanvisningen. Den leveres med en garanti på to år og keramisk belegg er kirsebær på kaken.

Det er en oppbevaringspose som er tilgjengelig med settet for å holde alle vedleggene trygge og intakte. Posen er av gjennomsnittlig kvalitet, ikke sikker på holdbarheten. Brukerhåndboken er gitt med trinnvise instruksjoner for bruk av hvert vedlegg. Dreiebenk og vedlegg har et låsesystem som gjør det enkelt å feste og fjerne etter bruk. Dreieslangen har en strømknapp for å starte og indikatorlyset viser når det begynner å varme opp.

Hver festestang har varmeklarlys som blir hvit når optimal varmetemperatur er nådd. Strykejernet har festeklemme festet til tønnen for å holde håret sikret mens det krølles. Det er ingen optimal tid nevnt hvor som helst for å nå ønsket temperatur. Det tar ca 10-12 minutter for vedleggene å bli optimalt oppvarmet til arbeid.

Straightening og Crimping Plates:

Rett- og krympeplaten er keramisk belagt og forhindrer derfor håret på alvorlig skade. Det er sikret systemknapp som skifter platen på glidende glidende glidelås. Straightener er svært liten sammenlignet med vanlige glattejern og dermed fungerer med en meget mindre del av håret om gangen. Også tiden som kreves for å rette håret er mer enn dine vanlige glattejern. Det fungerer fint med håret mitt, men da har jeg noe rett og tynt hår. Folk som har tykt hår eller mer volum kan finne det veldig kjedelig. Denne retten er definitivt ikke for krøllete hår! Krympeplaten fungerer bra. Men siden jeg ikke er en fan av krympet hår, kan jeg egentlig ikke bruke den.

Square Iron:

Da jeg først så det, var jeg ikke engang sikker på om jeg vil bruke den. Men det fikk meg til å bli forelsket i håret mitt når jeg brukte det. Det gir så mye mer volum sammen med romslige krøller. Det er definitivt et must prøve hvis du er på utkikk etter ny type krøller. Jeg føler at det ville fungere bra med langt hår.

Curling Irons:

Begge curlingjernene er veldig gode på jobben sin. 19 mm krøllestrikk ga meg vakre, romantiske myke krøller, mens 16 mm-en er flott for tette og faste krøller. Jeg har brukt disse jernene mer enn andre vedlegg som jeg ønsket å kjøpe settet hovedsakelig for å få krøller.

Spiral og børste ermer Vedlegg:

Spiralhylse kan brukes med krøllejern for å gi godt formede krøller. Dessuten gir den deg en veiledning for å oppnå perfekte, jevnformede krøller. Kanten på børstehylsen er veldig skarp, og jeg var ikke sikker på hvordan jeg skulle bruke den. Instruksjonsheftet antyder det for bruk for å få mykere krøller. Jeg likte det ikke så mye som jeg allerede får de nødvendige resultatene uten det.

Fordeler av Babyliss 2020CE Fun Style 8 i 1 Hair Styler:

• God kvalitetsprodukt. • Keramisk belegg. • Rimelig pris. • En rekke stylingvedlegg. • Gir flotte krøller. • Lett å bruke. • Leveres med en oppbevaringspose. • Varme klar lys. • Svingkabel. • Vedleggsmekanisme. • 2 års garanti.

Cons av Babyliss 2020CE Fun Style 8 i 1 Hair Styler:

• Ingen mulighet til å endre varmeinnstillingen. • Gir ingen indikasjon om krøller er klare. • Tar tid å varme opp. • Hårretting tar mer tid.

IMBB Rating:

4/5 (-1 for å ta så mye tid å varme opp)

Ville jeg anbefale Babyliss 2020CE Fun Style 8 i 1 Hair Styler?

Samlet sett er det en god frisør å eie hvis du er nybegynner og ser etter noe billig. Den har gode vedlegg som gir nok plass til å eksperimentere med hår.

Babyliss ST87E Hair Straightener Babyliss Turbo Power 2200 Hårføner Babyliss Pro Curl 210 Curling Tong BaByliss Back Comb Brush Philips HP4671 ​​Hair Styler Svart og Decker Hair Styler GHD Gold Classic Styler Hair Straightener Corioliss C2 Styling Iron Remington S8510 E51 Frizz Therapy Hair Straightener Remington S8670 Multistyle Interchangeable Styler Infiniti Pro av Conair Spin Air Rotating Styler

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: