Hei alle sammen,

Som lovet, her er anmeldelsen av Kosmea Rose Hip Oil. Selv om jeg ikke er noen som foretrekker olje for ansiktet, men vurderer den nylige sprøytenarkomanen med hensyn til rosehøneolje, måtte jeg prøve. Kommer fra et kjent merke, plukket jeg dette opp uten en annen tanke.

Pris:

Rs. 275 / - for 10 ml.

Min erfaring med Kosmea Rosehip Oil:

Emballasjen er en liten glassflaske med et medisinsk droppesystem for å ta ut produktet. Den ytre papirkartongen har all nødvendig informasjon. Flasken er liten og jeg har reist med den uten å spyle noe. Jeg har holdt den ytre papirkartongen for å unngå skade på flasken mens du reiser med den. Det er definitivt større størrelser tilgjengelig, men jeg ville bare prøve dette ut først, så jeg kjøpte prøveflasken.

Oljen ser ut og føles og lukter som olje, jeg vet at det høres rart ut, men det er slik det er! Lukten holder seg i ca 10 minutter og forsvinner deretter helt. Det er veldig tykt, men overraskende sprer seg godt på huden. Bare 2-3 dråper er nok for hele ansiktet. Når det er massert inn i huden, er det absolutt ingen fet følelse på huden. Huden føles fløyelsaktig jevn for å berøre. Jeg bruker vanligvis dette om natten og neste morgen, våkner jeg opp til myk hud. Det har vært en stund siden huden min har følt meg så god. Det har aldri brutt meg ut, jeg har heller stoppet ytterligere akne på den tiden "av måneden.

Jeg er nå omvendt og ikke plukker opp den større flasken som jeg ikke har sett rose hip olje i India. Min søster har også en for seg selv, og den har også passet hennes hudtype. Jeg er så overrasket over at de indiske markedene ikke får dette! (sob sob)

Et ord av råd til alle som har tilgang til ren, unadulterated rose hip olje, gjør det en prøve, du vil elske det sikkert. Det har virket på både oljeaktig og kombinert hudtype, så tørr hud vil definitivt elske den. Det er ikke noe negativt jeg kan si om dette, så gå, få det (og send meg også)!

Pros av Kosmea Rosehip Oil:

  • Effektiv.
  • Glatt hud.
  • Litt går langt.
  • Rimelig.
  • Synlig forbedrer tekstur av huden.

Cons av Kosmea Rosehip Oil:

  • Tilgjengelighet.

IMBB Rating:

5/5

Ville jeg tilbakekjøpe Kosmea Rosehip Oil?

Helt sikkert! Jeg vil legge opp, men jeg har ingen anelse om hvor 🙁

Vil jeg anbefale Kosmea Rosehip Oil?

Ja ja ja!

Rose Hip Seed Oil-bruk Aura Cacia Organic Rosehip Oil Trilogy Certified Organic Rose Hip Oil Life-Flo Organisk Pure Rosehip Seed Oil 10 fantastiske skjønnhetsoljer for glødende hud Juice Beauty Oil Free Moisturizer SPF 30

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jun 17 2019