Hei vakre!

Hvis du noen gang har elsket Aishwarya Rai, si henne skjønnhet, hennes øyne eller hennes stil, så må du være klar over at Clinique Happy er hennes favoritt duft. Jeg kommer ikke til å gjennomgå Clinique Happy duft, men jeg har Clinique Happy Body Cream å se gjennom for deg alle i dag. La oss se hvordan denne kroppen krem ​​fares for meg!

Produktbeskrivelse:

Smooth-as-silk krem ​​hydrater huden, etterlater den lett duftende med de friske, livlige notatene til Clinique Happy-et snev av sitrus, et vell av blomster, en blanding av følelser. Bruk den og vær glad over alt.

Hvordan å bruke:

Påfør huden på huden. For langvarig duft, bruk med Clinique Happy Body Wash og Clinique Happy parfyme spray.

Pris:

$ 33 for 6,7 oz.

Min erfaring med Clinique Happy Body Cream:

emballasje: Clinique Happy Body Cream kommer i et pulserende, lyst oransje, plastrør. En veldig funksjonell og lettvektig emballasje!

Konsistens, tekstur og finish: Kroppskremmen er tykk i konsistens med silkemyk følelse; Tekstur er ren silke. Konsistensen er imidlertid ikke over tykk for å skape problemer med absorpsjon og blanding. Når du klemmer ut produktet, er det en lettvektskrem, men det øyeblikket du begynner å blande, blir det til noe som en gel som virkelig er fantastisk.

Det er helt lett og ikke fettete og synker inn i huden i løpet av et minutt. Stoffet viser nyblandet tilstand. Du kan tydelig se forskjellen mellom tørr hud og hydrering fra kroppens krem. Det er definitivt en veldig fuktighetsgivende og fuktighetsgivende kroppskrem, med fantastisk duft. Produktet er egnet for fet og vanlig hudtyper, og kan ikke oppfylle næring og fuktighet som kreves av tørre hudtyper. Imidlertid legger det sikkert litt glød og ungdom med friskt utseende til huden, og legger seg til en lysende overflate.

Resultat på hud: Jeg vil si Clinique Happy Body Cream er i utgangspunktet en hydrering som gir produktet i stedet for en fuktkrem. Med kremaktig konsistens blir den til en gel når den blandes og vil passe fet og normal hudtyper godt. Etter påføring føles huden myk og behagelig. Denne effekten varer i 4 timer i gjennomsnitt, men er hovedsakelig avhengig av været. Det inkluderer ikke SPF eller annen tilleggsfordel.

Parfyme: Hvordan kan jeg glemme å snakke om den himmelske duften! Clinique Happy er en moderne og stilig duft som vil glede både fruktige og blomsterske beundrere. Infused med Ruby Red Grapefruit, Boysenberry Bush Flower, Hawaiian Wedding Flower, tar deg inn i en annen verden når du snuset eller brukt. Med begynnende sitrus notater, etterfulgt av overveldende blomster, vil alle elske det sikkert.

Pros av Clinique Happy Body Cream:

• Veldig fuktighetsgivende kroppskrem. • Myk, tykk, silkeaktig tekstur som blander seg som en gel. • Synker enkelt i huden uten fettete følelser. • Lett vekt på huden. • Dermatologisk testet. • Flott valg for fet og vanlig hudtyper. • Fantastisk duft for blomster og fruktige duftbehandlere. • Litt fuktighetsgivende; varer i 4 timer og etter det er det nødvendig med påføring. • Gjør huden myk, frisk, hydrert og glødende. • Lys emballasje for å oppdatere stemningen.

Cons av Clinique Glad Kroppskrem:

• Litt pricy for kroppskrem. • Ikke for tørr hud.

IMBB Rating:

4.3/5

Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Clinique Happy Body Cream?

Ja. Jeg likte produktet mye og vil gjerne kjøpe tilbake hvis jeg ikke er på et stramt budsjett. Jeg anbefaler det til skjønnheter med normale og fet hudtyper som vil beholde en overveldende duftkropp i deres stash. Men hvis du har tørr hud, hopp over denne uten noen andre tanker.

Ciao jenter!

Clinique ta dagen med sminkefjerner Clinique Superbalanced Makeup Clinique Superbalanced Powder Makeup med SPF 15 Clinique Happy Heart Parfyme Legerens Formula Happy Booster Glow & Mood Boosting Blush in Warm Bourjois Happy Light Foundation Dove Silky Nourishment Body Cream Bad og Kroppsarbeid Sea Island Cotton Triple Moisture Body Cream

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: