Hei damer,

DIY er veldig gøy å gjøre. Du kan jobbe rundt din favoritt ingrediens og få de maksimale fordelene ut av det. Papaya er en slik frukt som jeg elsker å spise, jeg visste aldri at den papaya har så mange gode egenskaper som er så gunstige for huden vår. Så bestemte jeg meg for å lage ansiktspakker med denne frukten. Les videre og finn ut om denne wonder frukten. 🙂

Ansiktsmaske 1

ingredienser:

Mashed papaya, 2 ss rå melk og 1 ss honning

Metode:

Ta den modne papaya i bolle og bland den med en skje eller en blender. Legg nå 2 ss rå melk og 1 ss honning til bollen. Bland alle ingrediensene godt og lag en fin pasta.

Påfør ansiktet ditt og la det stå på i 20 minutter og skyll det deretter av.

Fordeler:

Dette er en fuktighetsgivende ansiktsmaske og en velsignelse for tørrskinnede skjønnheter. Denne ansiktsmasken gjør underverk hvis det brukes ofte.

Ansiktsmaske 2

ingredienser:

Mashed papaya, 1 ss havremel og 1 ss honning

Metode:

Ta mos papaya og legg til honning til den. Tilsett havremel og bland med en skje for å lage en fin pasta. Påfør ansiktet i 15-20 minutter og skyll deretter av med vanlig vann.

Fordeler:

Påføring av denne masken to ganger i uken vil bidra til å berolige tørr hud og gir en intens fuktighet.

Fordeler med alle ingrediensene som brukes

Papaya: Papaya renser huden og som inneholder papain som fremmer hudfornyelse og er ansvarlig for den sunne gløden på huden din. Papaya er også rik på vitamin A, E og C, og det har mange antioksidanter som fukter huden og fjerner smuss og mørke flekker.

Råmelk: Rå melk har potensial til å trenge inn dypere inn i huden for å fukte det grundig. Rå melk fungerer som hudrensemiddel også, da det bidrar til å rengjøre porene, smuss og til og med hudormer.

Honning: Honning er en antibakteriell og full av så mange antioksidanter som bidrar til å fukte huden fra innsiden og forsinke aldringsprosessen.

havregryn: Havre fungerer bra for tørr og flakket hud. Det bidrar til å fjerne de døde hudcellene og penetrerer dypt inn i huden for å gi det mye behov for dyp fuktighet i huden din.

Gi dem en prøve og fortell meg hvordan de jobbet for deg. 🙂

Bildekilder: 1, 4, 5, 6, 7.

Hjemmelaget Papaya Face Pack for glødende hud Jordbær og Papaya Face Pack: Gjør det selv Hjemmelaget Papaya og Oats Face og Body Scrub Hjemmelaget Papaya Face Pack å fjerne Tan Mango og Papaya Face Pack: Gjør det selv Grønn Papaya Brightening Face Mask 5 Hjemmelagde Papaya Face Packs 15 beste hjemmelagde ansiktspakker med honning 10 hjemmelagde havremel-ansiktspakker DIY Tomat Face Pack for tørr hud Hvordan lage Ginger Infused Skin Nourishment Pack: DIY Hjemmelaget Body Scrubs for tørr hud

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: