Etter en vellykket tilknytning til en av Indias største moteuke, vil TIGI Bed Head slå på hodet og sette trender igjen på Lakmé Fashion Week Summer / Resort fra 18. til 22. mars 2015. Med en rekke spennende aktiviteter lined up - fra å engasjere seg med skjønnhetsbloggere til stylingmodeller og kjendiser, Bed Head by TIGI er alt satt til å stjele showet på Summer / Resort 2015.

Se opp for #BedHeadHairSpace hvor et team av TIGI Bed Head-eksperter vil skape svarte hårstiler. LEILIGHETEN fungerer som et pust av frisk luft, da det bringer sammen en rekke merker for å skape et morsomt og avslappet miljø for folk å nyte, og bli bortskjemt av hår og sminkeprofessorer. Bloggere kan poppe noen champagne, bli stylet av TIGI-lærere, ha en personlig fotografering og velg blant de myriade alternativene for å hengi seg.

Fortsatt grunnleggingsprinsippet for - Av Frisører, For Frisører, har TIGI Bed Head tilknyttet Clint Fernandes - prisvinnende sminke og styling artist - andre gang på rad, hvem vil jobbe med sin magiske backstage med TIGI-produkter til populære forestillinger, og skape unike utseende for å kompliment designernes siste samlinger. TIGI-produkter er verktøy som er utformet for å heve frisørskapet til et høyere nivå av kreativitet, og grunnprinsippet er det som gjør TIGI skiller seg ut fra mengden.

Bed Head, et utvalg av sjampo, balsam og styling produkter, er for folk som elsker å eksperimentere, bryte regler og skyve grenser. Det gir deg mulighet til å uttrykke deg selv og tilpasse de nyeste trendene til din personlige stil med cocktailingprodukter - ditt hår din vei.

S Factor er designet for kvinner som ønsker oppsiktsvekkende hår; om hun har håret slank og slank, glatt og skinnende eller sultende og mykt, skaper S Factor det ultimate i glamorøse frisyrer. S Factor-serien har også sjampo, balsam og styling.

TIGI har vært en del av ulike motevecker globalt. Uansett om det er London Fashion Week, New York Fashion Week eller Milan Fashion Week, har vårt globale kreative team jobbet bakover på ulike utseende som fokuserer på presis frisør, noe som igjen forbedrer designets overordnede utseende. TIGI tilbyr for tiden tre produktserier i India - Bed Head, S Factor og Copyright Color. Mens Bed Head og S Factor kan kjøpes av forbrukere av hyllen på utvalgte salonger i landet, er Copyright Color hovedsakelig for frisyrer.

Twitter håndtak: @ TIGIIndia Facebook: https://www.facebook.com/BedheadByTIGI Instagram: http://instagram.com/bedheadbytigiindia Youtube: https://www.youtube.com/user/BedHeadbyTIGIIndia

DETTE ER EN SPONSORERT POST

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: