Hei venner,

Jeg pleier ikke å skråstille meg mot kroppen scrubs som jeg finner min vanilje metode (les: loofah) ganske tilfredsstillende, men med sommeren stemninger setter inn, oppdager en kokos-duftende kroppen skrubbe setter en tur i blandingen. Innføring - Softsoap Kroppsmørk Coconut Scrub Body Buff Vask.

Softsoap Body Butter Coconut Scrub Body Buff Vask Emballasje:

Kroppsvasken kommer i en interessant plast kroppskontur. Den brune flip-hetten er lett å åpne og bruke i dusjen. Den hvite kremrike væsken fylt med brune flekker av knuste kokosnøttpartikler som lett kan ses i flasken. Duften av kroppsvasken er egnet til navnet sitt, da det lukter veldig kokosnøtt-y.

Pris:

15 oz. (443 ml) flaske er priset til $ 4,99

ingredienser:

Min erfaring med Softsoap Kroppsmørk Coconut Scrub Kroppsbuffer Vask:

Som kroppsvask inneholder jojoba-smør ekstrakter, føles tekstur kremaktig, men ikke veldig tykk. Kroppsvasken kan også brukes uten loofah, men jeg finner det lettere å bruke sistnevnte. Kroppen vaskes godt, selv om jeg tar en liten mengde.

Kroppsvasken inneholder knust kokosnøtt og aprikosfrøpulver for peeling. Det gir en veldig forsiktig peeling av de døde hudcellene sammen med smuss. Jeg fant ikke kroppen vaskes veldig hard på huden min. Det er effektivt å bruke på knær, albuer og også på føttene mine.

Kroppsvasken renser godt og etter badet gir det en veldig frisk og ren følelse. Denne kroppsvasken kan brukes i alle årstider. Som det inneholder exfoliators, foretrekker jeg å bruke det to ganger i uken for det meste. Jeg finner huden min føles mye jevnere.

Når kroppens vask skyller ut, gir det ingen fettete følelser på huden, selv om den inneholder smørekstrakter. Selv med eksfolieringspartiklene fant jeg ikke det hardt på tørr hud. Jeg må legge på kroppen lotion som jeg har tørr hud, men jeg fant ikke huden min veldig dehydrert.

Kroppsvasken har en tydelig kokosnøtt duft, men mildt føles det kunstig. Jeg liker kokos duft og synes det er en veldig sommerlig duft. Duften er ikke overveldende og forblir ikke på huden etter badet. Derfor er det ikke sammenfall med duften av kroppsrøret som jeg bruker etterpå.

Produktet hevder å være såpefritt, men det inneholder natriumlaurethsulfat. Det er en god kroppsvask, som også bidrar til peeling.

Pros av Softsoap Kroppsmørk Kokoskrubb Kroppsbuffer Vask:

 • Det er god kroppsvask, som også bidrar til hudfjerning.
 • Etterlater en frisk og ren følelse etter badet.
 • Har en dusj-vennlig emballasje.
 • Har kokosnøtt duft (selv om den har en mild kunstig aroma).
 • Liten mengde kroppsvask er nødvendig.
 • Lathers anstendig godt.
 • Skylles av lett uten å gi noe greasy.
 • Selv om det inneholder peelingpartikler, er det ikke hardt på huden.
 • Jojoba smør ekstrakter hjelper til å redusere tørrhet etter vask.
 • Egnet til bruk i alle sesonger, men en veldig sommerlig duft.
 • Nyttig for peeling av huden på knær, albuer og føtter.
 • Duft holder seg på huden etter vask og gjør det praktisk å bruke kroppsrør i forskjellige dufter.
 • Moderat priset.

Cons av Softsoap Kroppsmørk Coconut Scrub Kroppsbuffer Vask:

 • Inneholder natriumlaurethsulfat.
 • Kan ikke være egnet hvis du ikke liker kokosnøtt duft.
 • Følsom hud kan ikke like eksponering av eksfoliatorer i kroppsvask.

IMBB Rating:

3.5/5

Ville jeg tilbakekjøpe Softsoap Body Butter Coconut Scrub Body Buff Wash?

Nei, jeg ville ikke kjøpe dette produktet igjen, da det ikke er et må kjøpe produkt for meg. Når jeg ville føle behovet for å få en ekstra exfoliator i hånden, ville jeg kjøpe den igjen.

Kroppsbutikken Kakaosmørkropp Kroppsmørk Kroppen Butikk Moringa Kroppsmørk The Body Shop Early Harvest Raspberry Body Butter Khadi Herbal Chocolate Honey Body Smørkrem Kroppsbutikken Glazed Apple Body Butter Tree Hut Shea Sugar Coconut Lime Body Scrub Kokosmelk, Banan & Honey Hydrating Scrub-Pack er en autentisk bestemors oppskrift for myk strålende hud! Elemis Skin Buff Dirty Works Buff din ting Body Scrub Khadi Herbal Face & Body Wash Sandeltre og honning Nivea Pearl And Beauty Dusjkrem Oljekroppsvask Vivel Luxury Creme Deep Nourishing Body Wash Dove Synth Care Toning Creme Body Wash

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: