NYX er et av de merkene som tilbyr fantastiske kvalitetsprodukter til en overkommelig pris. Jeg mener selv om du går galt med noen produkter, er det ikke mye av et økonomisk tap. Også det er veldig bra for folk som begynner i sminkeverdenen. Dagens palett er en av de jeg kjøpte for å bli bedre til øye sminke og ikke å bruke så mye penger på.

Produktet blir vurdert: NYX Kjærlighet i Rio Eye Shadow Palette i Mo Rockin 'Beats LIR02

Det er totalt 22 variasjoner under NYX Love i Rio Eye Shadow Palettes.

Pris:

US $ 6

ingredienser:

Mengde:

3g

emballasje:

Det er totalt 3 øyenskygger i rektangulære pottspor pakket i en slank, svart øyenskyggepalett. Den har en se gjennom toppen som gjør det enkelt å identifisere fargene. En tosidig applikator leveres også i paletten. Den åpnes og lukkes med et klikk.

Påstander:

Escape Rio ... hvis bare med øynene dine. Inspirert av non-stop action av denne eksotiske byen, gir disse 3 fargeskyggepalassene deg en intensitet dag eller natt takket være deres høyt pigmenterte formuleringer. Hit stranden i naturlige nudder, og danse natten med et skinnende feie av fargen fra den dobbelte slutt applikatoren.

Artistens tips: Bruk den nye NYX dual ended egendefinerte øyenskygge applikatoren eller din favoritt øyeskygge børste for å skape en rekke øyeuttrykk. Én side av applikatoren har en stor svampapplikator for å dekke mer av øyet området lett mens smal side av applikatorlinjene og definerer mindre områder av øyet for finere detaljer.

Min erfaring med NYX Love i Rio Eye Shadow Palette - Mo Rockin 'Beats:

L-R hvit, sølv og svart

Den første øyenskyggen er en elfenbenskygge. Den har en veldig myk tekstur og er lett å påføre. Det er i utgangspunktet matt og gir en jevn finish. Pigmentering er flott. Det er ikke i det hele tatt krittete eller tørre. Denne kan brukes som en base for mørkere øyenskygger eller for å markere brynbenet eller til og med å legge til en pop i øvre hjørne av øynene.

Den andre nyansen er en vakker glitrende ren sølvfarge. Denne skyggen er også veldig myk i tekstur og gir en glatt skinnende finish. Det er fine glimmerpartikler som ikke er veldig klumpete og ser heller ikke så prangende ut. Pigmenteringen er fantastisk og intensiteten kan bygges opp etter behov. Den tredje skyggen er en svart farge. Denne er ikke en jet svart farge og gir en matt finish. Denne har ingen glimmerpartikler og virker litt tørr. Hvis vi prøver å bygge opp intensiteten, kan det bli kaket. Også det er en liten nedfall for denne skyggen. Pigmenteringen er ok, ikke så stor.

Alle tre nyanser er lett blandbare. Oppholdsstyrken er ok også. Det vil vare som 3-4 timer. Disse nyanser kan skrue på oljeaktige lokk og det er tilrådelig å bruke en god primer. Disse tre nyanser er på ingen måte vanntette. Applikatorene synes heller ikke å være til nytte. De plukker opp ekstra produkt og legger det ikke helt på øyelokkene, og dermed sliter det.

Pros av NYX Love i Rio Eye Shadow Palette - Mo Rockin 'Beats:

 • God pigmentering.
 • Myk tekstur.
 • Glatt skinnende etterbehandling.
 • Lett å blande.
 • Reise vennlig.
 • Skimmer.
 • En komplett palett for røykfylte øyne.

Cons av NYX Kjærlighet i Rio Eye Shadow Palette - Mo Rockin 'Beats:

 • Fallout fra den svarte skyggen.
 • Kan øke på fet hud.
 • Å ha makt kunne vært bedre.
 • Ikke vanntett.
 • Parabener.
 • Applicator gitt er ikke mye brukt.

Vil jeg anbefale NYX Love i Rio Eye Shadow Palette - Mo Rockin Beats?

Definitivt ja. Et godt alternativ for å komme i gang og trene.

Ville jeg kjøpe NYX Love i Rio Eye Shadow Palette - Mo Rockin Beats?

Nei, da dette ville gå lenge

IMBB Rating:

Ville vurdere dette 4,8 / 5.

NYX Kjærlighet i Rio Eyeshadow Palette - Brasiliansk gjennomgang NYX Natural Eyeshadow Palette Review NYX Adorable Eye Shadow Palette Review NYX 10 Farge Øyenskygge Palette: Slå en pose NYX 5 Color Shadow Palette Jeg drømmer om St. Lucia Review NYX Kjærlighet i Paris Eye Shadow Palette - Kjærlighet Affære med Louis Review NYX Trio Eye Shadow Hippie-Chic Review, Swatch NYX-boks med Smokey Look Collection (S114) gjennomgang NYX Kjærlighet i Paris La dem spise kake 9 Color Shadow Palette Review NYX Jeg drømmer om St. Thomas 5-Color Eye Shadow Palette NYX Trio Eye Shadow i Baby Pink / Cotton Candy / Spring Flower NYX Øyenskygge Trio TS24 Shimmer / Peach / Kobber gjennomgang

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: