Hvorfor vi elsker det!

Du kan ikke føle det, du kan ikke se det ... men det har deg helt dekket. Drømmespeilet bredspektret SPF 45 silkesmatt solkrem er ultra lett og virkelig usynlig på huden. Den absorberer øyeblikkelig for å forhindre at huden blir aldrende ved å beskytte mot solskader ... og la huden føles fuktig. Dream-skjermen setter alle andre solkrem i skyggen! Olje fri. Duftfri.

Ingredienser:

Hvordan søke Riste godt. Påfør jevnt for å rengjøre, fuktet hud før solens eksponering etter behov.

Pris:USD 32 / INR 2.000 ca. 45,0 ml

Skjønnhetstips Ønsker du en trygg måte å flaunt en solbrent solbrun på? Feie hoola bronzing pulver over pannen, kinnene og haken.

Min erfaring med fordel Dream Dream SPF 45 PA +++

Jeg plukket opp ganske få produkter fra fordel hudpleieområdet. Noen arbeidet, noen gjorde det ikke. Denne faller i kategorien av de som jobbet.

Dream Screen er en strålende solkrem med høy SPF beskyttelse og beskytter deg både UVA og UVB stråler. Jeg tror det største problemet med de fleste solkrem er at de enten er for fet, eller etterlater en hvitaktig støpt bak eller gjør svetten din. Denne solkrem har taklet alle disse problemene.

Det er en veldig lett melkaktig lotion. Den har nesten en tynn likviditetskonsekvens. Det fortsetter med en slank finish, men tørker til en matt finish. Når du bruker den, kan du se skinnet på ansiktet ditt. Men skinnet legger seg ned om noen sekunder, og solkremet blir raskt absorbert i huden. Det er nesten som et usynlig beskyttende lag på huden din. Det gir deg ikke svette. Det er null hvitaktig gjengivelse. Du kan enkelt bruke den under ditt fundament uten å bekymre deg for det som forstyrrer ansiktet ditt. Det lar huden føles veldig behagelig. Ikke bruk den når du må klikke på fotografier, siden den har en veldig høy SPF, og bildene dine vil bli vasket ut ved flashfotografering.

Den kommer i en fin mynteflaske med korklokk. Det er en tynn dyseåpning, slik at du helt kan styre mengden av produktet.

Det har ingen vesentlig duft for den.

Jeg har brukt dette en stund nå, og det har aldri brutt meg ut. Litt går langt. Infact, jeg finner at å bruke et tinnlag av dette gir de beste resultatene enn å pile det på.

Det er også oljefritt, slik at det kan brukes til alle hudtoner.

Jeg har ikke hatt en opplevelse av det på en strand under hard sol, men det er ganske darn god beskyttelse for tropiske vær.

Alt i alt, en av de mest fantastiske solkremene jeg har prøvd så langt. Strålende!

Selv om jeg føler at det er litt dyrt for et daglig produkt. Min Lotus og La Roche Posey solkrem fungerer ganske darn flott til mye mindre pris.

Vurdering : 4/5

Swatch:

Benefit Roller Lash Mascara Review Benefit Refined Finish Facial Polish Review, Swatch Dra nytte av meg Lee Lee, Garden of Good og Eva EDT Review Dra nytte av High Brow Glow Pencil Review, Swatch, EOTD Fordel Fjern det Makeup Remover Review Lotus Herbals UV Screen Matte Gel SPF 50 Review Clarins UV Plus HP SPF 40 Day Screen Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: