Hei, herlige IMBB-lesere!

Håper du har en fin helg! 😀

I dag har jeg kommet med en gjennomgang av et virkelig dekadent og deilig trøstende produkt. Det er H2O pluss bad vanilje mandel dusj og bad gel: D

Når det er kaldt eller regnfullt ute, eller når du har en natt i, i PJ, spiser popcorn og ser på en kylling, eller leser din favoritt roman på sofaen; Dette er et produkt som er veldig varmt og trøstende, jenter ville definitivt like det.

Pris: $ 12 for 8,5 fl oz / 250 ml

Produktkrav:

Pak deg inn i den varme, luksuriøse duften av søt vanilje, kremaktig mandel og krydret muskatnøtt. Infundert med sjø botaniske ekstrakter og eksklusiv Marine Moisture Lock teknologi for å hjelpe på med å etterfylle skinn fuktighetsbarriere. Restorative Shea og Argan smelter sterkt hydrat og mykner mens vitamin E nærer og beskytter. Marine Moisture Lock: Utviklet fra skandinaviske marine alger, hjelper dette komplekset med å bekjempe dehydrering ved å utløse hudens naturlige instinkt for å produsere komponentene som er kritiske for en sunn fuktighetsbarriere, inkludert hyaluronsyre og lipider. Sea Botanical Extracts: En nærende blanding av wakame, sea kelp og røde alger kombinerer for å fylle opp og forny hudens vitalitet. Shea Butter: Utvunnet fra mutteren til det afrikanske shea-treet, absorberes denne ultrarike fuktkilden raskt av huden, noe som gir den en myk og myk næring. Sulfat, parabener og fargestoff med en naturlig duft. Veibeskrivelse: Glatt generøst over kroppen daglig. Advarsel: Kun for ekstern bruk. Unngå øyekontakt. Avbryt bruk hvis tegn på irritasjon oppstår. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Min erfaring med H2O Plus Bad Vanilje Almond Shower & Bath Gel:

Produktet kommer i et solidt rør med en flip åpenhette, som er enkel å bruke og bære rundt. Produktet er en gjennomsiktig, hvitaktig væske. Det er ganske rennende. Det virker ganske rikt på en veldig fin sudsy skum. Duften av dette produktet er virkelig en glasur på kaken! Det lukter sugaredristede mandler ... på hvilken vanilje har blitt sprinklet. Mens de rike pastaene steker, legg til en barbering av muskatnøtt som vil krydre opp blandingen og virkelig myke ned den iboende søtmen.

Med dette er du igjen med en duft som minner deg om et lite konditori i julen, mens du drikker varm kakao med muskatnøtt: D Jeg har malt dette forseggjorte bildet, og det er veldig vanskelig å definere denne duften. Men samtidig er dette sikkert en veldig mye overbærende, la håret ned og slappe av duft. Det er en opplevelse og ikke din hverdagslige duft. Det er best tatt ut av skapet, når du har lyst til å behandle og skjemme bort deg selv.

Et annet utmerket poeng om denne dusjgelen er at den, det gir ingen film på huden min. Det la huden min myk og dvelende duftende av stekt mandel og vanilje.

Fordeler av H2O Plus Bad Vanilje Almond Shower & Bath Gel:

• Stor trøstende duft • Tørker ikke huden ut • Kjeder veldig bra • Duft lingers lenge • Gratis fra parabener og SLS • Rimelig

Cons av H2O pluss bad Vanilje Almond Shower & Bath Gel:

• Kan ikke tenke på noen

IMBB Rating: 5/5

Endelig dom: Jeg elsker denne dusjen. Det er bokstavelig talt sukker n spice n alt fint! Anbefales !!!

H2O Sweet Berry Moisturizing Body Balm-Review H2O Plus Lip Mender Hydrating Complex H2O Spa Sea Salt Nærende Conditioner H2O Grønn te antioksidant ansiktskompleks Bioderma Sensibio H2O H2O Plus naturlig vårdusj og badgel gjennomgang

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: