Jeg kan lukte våren overalt. Alle kirsebærtrærene blomstrer med masse pollen som torturerer nesen min. Men jeg finner denne endringen svært imøtekommende. Den dystre mørke vinteren gjør endelig til rette for lyse og muntere vårer. I dag vurderer jeg en ny kroppsvask som heter Suave Professionals Maroccan Infusion Silening Body Wash. La oss finne ut om det er bra nok eller ikke!

Produktbeskrivelse:

Bevist å hjelpe Silken Skin samt Marokkansk Oil® Shower Gel Marokkansk arganolje er kjent for å ha mykgjørende antioksidanter og næringsstoffer. Nå er denne lette mirakeloljen infundert i vår luksuriøse kroppsvask, slik at huden din blir vakkert silkeaktig.

• Marokkansk infusjon med marokkansk arganolje • Silching Body Wash • Fremmer silkeaktig, vakker hud

ingredienser:

Vann, Natrium Laureth Sulfat, Akrylater Kopolymer, Cocamide MEA, Ammoniumklorid, Glyserin, Fragrance, PPG-9, Sitronsyre, Tetrasodium EDTA, Glimmer, Argania Spinosa Kernel Olje, Tocopheryl Acetat, Shea Butter, Prunus Amygdalus Dulcis Olje (Søt mandel) , Hydrogenert kokosnøttolje, metylklorisotiazolinon, metylisotiazolinon, titandioxid (CI 77891), jernoksid (CI 77491)

Hvordan å bruke:

Hell en liten mengde i en våt badpouf, en vaskeklut eller direkte i hender og behandle huden din mot den rike kremrike skumringen. Skyll av. For best resultat, fukte med Suave Maroccan Infusion body lotion etter bading.

Pris og antall:

$ 3,99 for 12 fl oz (354 ml)

emballasje:

Denne kroppsvasken kommer i en gyllen hued flip top cap flaske. Flasken er laget av plast og er veldig solid. Kroppen vaskes som flekker med liten gylden glitter i den. Noen fortell meg hvordan hjelper tilstedeværelsen av glitter i en kropp å vaske huden med glød?

Min erfaring med Suave Professionals Marokkansk infusjon Silching Body Wash:

Jeg elsker å skifte kropps vask og kremer. 😀 Jeg kan nesten ikke huske å bruke eller kjøpe den samme lukten av kroppen vask igjen. Det er så mange alternativer i markedet at man er bundet til å bli forvirret, så det er bedre å fortsette å prøve nye. Jeg tror ærlig på kravet om at kroppen vasker med fuktighetsgivende egenskaper, er en markedsføringsgimmick fordi uansett hva du må bruke en kroppsrør eller fuktighetskrem etterpå.

Min tidligere kroppsvask ble ikke ferdig, og jeg ville ikke lenger bruke den. Det var fra Dove, 700 ml i antall og var ment for sensitiv hud. Så det hadde ikke engang en duft. Det var en virkelig smerte å fullføre den. Jeg tror ærlig på kravet om at kroppen vasker med fuktighetsgivende egenskaper, er en markedsføringsgimmick fordi uansett hva du må bruke en kroppsrør eller fuktighetskrem etterpå.

Jeg bruker dette under en varm dusj med en loofah som gjør det skum veldig godt. Jeg har brukt den uten en loofah også, og det er nok skum selv da. Jeg liker hvordan det lukter når det renser huden min og på badet holder luktet av det selv etter at jeg er ute av dusjen. Lukten forblir ikke på huden min for lenge, men det har en god følelse. Jeg har ikke funnet dette å være så fuktighetsgivende som jeg hadde forventet, da det sies å være infundert med marokkansk olje. Jeg må bruke en kroppskrem, og hvis jeg glemmer, begynner den å bli elastisk (jeg har veldig tørr hud).

Pros av Suave Professionals Marokkansk Infusjon Silering Body Wash:

• Stor lukt. • Perfekt konsistens. • Lammer godt. • Irriterer ikke huden.

Cons of Suave Professionals Marokkansk Infusjon Silching Body Wash:

• Ingen. Det er en anstendig og rimelig kroppsvask for daglig bruk.

IMBB Rating:

4/5

Vil jeg anbefale Suave Professionals Marokkansk Infusjon Silching Body Wash?

Ja! Det er en god kroppsvask for somre på grunn av sin forfriskende lukt.

Suave Professional Rosemary Mint Shampoo Suave Professionals Keratin Infusion Glatt og Shine Serum Suave Professionals Shine Shampoo med marokkansk Argan Oil Marokkansk oljebehandling Marokkansk Olje Restaurerende Hår Mask Moroccanoil Hydrating Shampoo, Conditioner Estee Lauder Avansert Night Repair Eye Serum Infusion Victoria's Secret Garden Silkning Body Splash 'Endless Love' Forest Essentials Siletting Dusj Vask Bengal Tuberose Dove Beauty Body Wash FabIndia Avocado Body Wash Dove Go Fresh Body Wash

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: