Produkt kjøpt av IMBB

Kjære IMBB-lesere, jeg håper du hadde en veldig glad kvinnedag !!! 🙂 I dag skal jeg se gjennom en fantastisk gave fra IMBB, som har blitt enda mer spesiell på denne kvinnedagen.

På samme måte som bevegelsen har den et virkelig søt navn - "The Chocolate Cheesecake" langvarig øye blyant fra det berømte merket Make Up Store!

Jeg var virkelig på utkikk etter brune øye blyant som ga en mellowed, men mystisk kohlforing til øynene. Jeg har allerede MAC Eye Pencil i farge Kaffe (som jeg har vurdert tidligere); Dessverre har det en forferdelig oppholdsstyrke på min vannlinje. På samme måte har mine favoritt Zoeva Eye-blyanter, spesielt Rock n Roll Bride, en fantastisk oppholdsstyrke, men jeg er skeptisk til å bruke den klumpete røde glitteren på min vannlinje. Nå ga jeg ut på søket etter Perfekt mildt brunt øye blyant, det var trygt å bruke på vannlinjen, og hadde også en god holdbar kraft.

La oss se hvordan denne sjokolade-ostekakeen viste seg.

Pris: AUD 34 for 1,4gm

Produktkrav:

Make Up Store er brukervennlige og langvarige øye blyanter, har en kremaktig tekstur slik at de glir på og raskt holder seg til, gir god dekning og legger til et skvett av leken farger for utseendet ditt. De strålende og levende nyanser er sikker på å legge til en intens finish for å fremheve øynene.

• Levende farger • Langvarig • Enkel å bruke

Langvarig øye blyant som er enkel å bruke. Tilgjengelig i to teksturer; myk og medium. Den myke blyant har en lengre fargeindikasjon i bunnen, og en med en kortere fargedisplay i nedre enden er middels myk.

ingredienser:

Min erfaring med Make Up Store Sjokolade Cheesecake Eye Pencil:

Denne blyanten har en god emballasje. Jeg elsker hvordan det er elegant pakket og har høy kvalitet blyant sylinder. Gitt at dette er et high end-merke, var dette forventet, og det leverer på denne tellingen.

Nå, Makeup Store blyanter kommer i en rekke sterke, myke og mellomstore. Målene varierer fra matte nyanser til metalliske og til og med glitrende. Bare noen få av dem er trygge på vannlinjen, inkludert alle matte overflater, og dette øye blyant i sjokolade cheesecake.

Jeg vil innrømme at jeg egentlig ønsket å kjøpe skyggen "Seduced by the Dark", som er et slag på dupe for Mac Teddy. Men hvorfor ville noen kjøpe en dupe av MAC når dupen selv er dyrere? Så jeg tenkte på sjokolade-ostekake som jeg trodde, hvis ikke en vannlinje kohl, ville være flott å bruke på øyelokk også!

Teksten til denne blyanten er virkelig kremaktig. En swipe er nok til å gi god fargeutbetaling. Så pigmentering og creaminess er fantastisk. Også, dette blyant sett etter et helt minutt, så vi kan virkelig leke med smudging og layering av farger. Når det er sagt, springer det ikke!

Jeg elsker hvordan det ser ut på øyelokkene; brunaktig-gunmetallish finish ser virkelig bra ut. Jeg føler virkelig at denne nyansen vil smigre alle hudtoner, faktisk enda bedre, de skumle skjønnhetene!

Nå kommer dudfaktoren for meg. Dette utover fantastiske øye blyant på deksler, blir til en virkelig crappy en for vannlinje. Nei, det stikker ikke. Men det er ingen pigmentering på min vannlinje, hva noensinne! Jeg kan fortsette å legge det på og igjen og igjen og kan fortsatt se min vannlinje (hvis det gir mening). På toppen av det, trolig på grunn av gjentatt lagring, føles dette produktet veldig ubehagelig på min vannlinje. Jeg måtte faktisk fjerne den med en øye makeup remover, som jeg fryktet mine øyne ville dø av asphyxiation! Ingen tull, sann historie!

Pros of Make Up Store Sjokolade Cheesecake Eye Pencil:

• Veldig mykt • Oftalmologisk testet • Vakker farge som passer til alle hudtoner • Fantastisk oppholdsstyrke

Cons of Make Up Store Sjokolade Cheesecake Eye Pencil:

• Vises ikke på vannlinjen • Føler seg ubehagelig på vannlinjen • Dyrt

IMBB Rating:

4/5 for øyelokk og 1/5 for vannlinje

Endelig dom på Make Up Store Chocolate Cheesecake Eye Pencil :

Kvaliteten på Make Up Store-produkter er fantastisk. Jeg vil absolutt anbefale dette og andre øye blyanter, som de kommer i en rekke nyanser. Ikke kjøp denne fargen for vannlinjen skjønt.

Make Up Store Chubby Lipstick Tangelo Review Essens leppestift - Red Carpet Review Essence I Love Stage Eyeshadow Base Essence Eyeshadow Party All Night nr. 35 Chambor White Crystal Whitening Essence Essence Happy Hour Metallisk Effekt Øyenskygge # 30 Essens Mattifying Compact Powder MAC Pro Longwear Foundation MAC Pro LongWear Eyeliner - Mountain Air MAC Lange Slitasje Eye Liner - Night Trail

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Feb 22 2020