Hei venner,

Håret mitt kastet en passform på den frodige butikken 😛 "Skal du alltid plukke opp bare ansiktsmasker og kremer fra Lush, eller vil du alltid ta hensyn til meg også," håret mitt snurret! Et flyktig blikk på speilet i butikken gjorde bildet klarere. Håret mitt var frizzed opp og alt satt for en dårlig hårdag. Sheepishly, jeg gjorde meg vei til håret midtgangen tenker hva som ville få meg til å møte halvveis med håret mitt.

Skal jeg plukke opp masker ... Jeg lurte på. Naah, været her er fortsatt kaldt å sitte med en hårmask på. Så ble hår masker utelukket. Hva med sjampo? Vel, dette kan være en merkelig logikk, men jeg hadde prøvd frodige dusj såper tidligere, og det meste endte opp i karet i stedet for at jeg brukte det. Jeg ville ikke prøve en såpestang på håret mitt, så det var også ute av bildet. Så den sikreste innsatsen var å plukke opp et hårbalsam. Og voila .... Som kommer til redning! "Glad fornøyd glede!"

emballasje:

Hårbalsammen kommer i en standard Lush-emballasje av plastflaske med en svart hette. Den har en flip top cap, som gjør det enkelt å helle balsam. Det er en reisevennlig og solid flaske. Den er farge hvit. Balsammen er av halvflytende konsistens og lettvekt. Tekstur kan beskrives som tynnere sammenlignet med Dove balsam som jeg tidligere har brukt. Duften er floral og bemerkelsesverdig .... som en bukett med blomster. Jeg vil dele mer om duften i delen min erfaring. Balsammen kommer i 3 størrelser på 3,3 oz., 8,4 oz. og 16,9 oz.

Pris:

$ 24,95 for 8,4 oz

Produktbeskrivelse:

ingredienser:

Min erfaring med frodig, lykkelig, glad glede, glede, hår,

Etter shampooing mitt hår tok jeg det samme beløpet (som er omtrent en liten scoop) av balsam som jeg vanligvis tar for Dove balsam. Hårbalsammen var lett å spre på det våte håret. Imidlertid følte jeg at det ikke dekket mine hårstrenger helt, ettersom hårbalsammen er halvflytende. Så tok jeg en ekstra scoop av hårbalsammen og spredte den på håret mitt. Derfor slutter jeg med å bruke flere mengder av denne hårbalsam hver gang.

Når jeg bruker min Dove-balsam, selv når jeg vasker håret mitt, finner jeg håret mitt fuktiggjort. Men jeg fikk ikke den samme effekten med dette balsam. Selv mens hårbalsammen var på håret mitt, følte hårstrengene seg ut. Men jeg var mer interessert i å se effektene når håret mitt var tørt.

Skylling av hårbalsammen er en ganske enkel oppgave. Hårbalsammen vasker av veldig lett uten å etterlate noen klistrelighet bak.

Balsameren gjorde at mitt frizz-utsatt tørt hår har mindre tangles. Det var også mykere å berøre. Hårbalsammen inneholder jojobaolje, mandelmelk og rosenolje for å gi næring og hydrering. Men jeg fant ikke håret mitt følte meg veldig hydrert som det skjer mens du bruker Dove. Det gjorde bare gjort håret mitt mer håndterbart. Også hårbalsammen gjorde ikke håret mitt fettete eller flatt.

Det som gjør dette håret binder seg ut er dens duft. Tilstedeværelsen av rosevann, oransjeblomst absolutt, grapefruktolje, rosewoodolje og neroliolje gir det en veldig behagelig blomsterduft. Duften i håret mitt etter bruk av hårbalsam er fantastisk. Duften forblir i hår til jeg vasker håret mitt neste gang. Selv om duften er veldig hyggelig for meg, men for folk med følsomme neser, kan det være litt overveldende.

Produktet hevder å fungere vidunderlig på bleket og overforarbeidet hår. Jeg fant ingen ytterligere glans i håret mitt. Også, jeg forstår ikke hvorfor Lush som står for veganer og naturlige håndlagde produkter, har sulfater og alkohol, og det også i hårbalsam.

Jeg tror denne hårbalsammen ville være mer egnet for vanlig hårtype, som bare trenger mild kondisjonering. Jeg skifter for tiden denne hårbalsameren med Dove-balsamoen min, fordi mitt tørre hår trenger tyngre kondisjoner i dette skiftende klimaet.

Pros av Lush Happy Happy Glad Joy Joy Hair Conditioner:

 • Robust, reisevennlig og dusjhendig emballasje med flip-cap.
 • Balsam er lett og sprer seg lett i håret.
 • Ville være mer egnet for vanlig hårtype, som krever mild kondisjonering.
 • Duft er blomstrende og veldig forlokkende, som en bukett med blomster.
 • Duft forblir i håret mitt til neste hår vasker.
 • Laget hår mindre frizz-utsatt og mer håndterlig og mykere.
 • Lett å skylle av og gjorde ikke håret fettete.

Ulemper med frodige, lykkelige, lykkelige glede, glede, hår, balsam:

 • Selv om det inneholder fuktighetsgivende ingredienser, fant den ikke det veldig hydratiserende for tørt hårtype.
 • Duft er mildt overveiende, noe som kan være plagsom for følsomme neser.
 • Inneholder sulfater og alkohol.
 • Må bruke mer mengde balsam for å dekke hårlengden.
 • Kostbar.
 • Tilgjengelighet i India.
 • Fant ingen merkbar forskjell i hårtekstur eller glans ved bruk av denne hårbalsammen.

IMBB Rating:

2.5/5

Ville jeg tilbakekjøpe Lush Happy Happy Joy Joy Hair Conditioner?

Lush hevder at hårbalsammen er så god at de kaller det to ganger. Men jeg var ikke veldig "glad glad glede glede" mens du bruker denne balsam. Jeg ville ikke kjøpe dette produktet igjen som det ikke utførte min Dove balsam som fungerer best for tørr hår type.

Beklager hår, jeg prøvde! 😛

Lush Retread Conditioner Frodig Jungle Solid Conditioner Frodig NYTT! Sjampo Bar og American Cream Conditioner Lush Ros Argan Body Conditioner Lush The Hair Doctor Conditioning Mask Lush Roots Hair Treatment Frodig Caca Noir Henna Hårfarge Lush Big Sea Salt Shampoo 16 fantastiske tips for å opprettholde nydelig godt hår Lush Happy Hippy Hair and Body Gel Urte Essenser Color Me Happy Conditioner Neutrogena Triple Moisture Deep Recovery Hair Mask Curatio Triflow Hair Conditioner L'Occitane Repairing Conditioner Tørt og skadet hår Khadi grønn te Aloe Vera hårkrem Forest Essentials Bengal Tuberose Hair Conditioner VLCC hveteprotein hårkjøler

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: