Av Shaheen Pirani

Hello Sunshine skjønnheter,

Dette ville være min aller første gang å skrive en blogg på øyenskygger, og jeg håper det vil være mange flere å komme med. Jeg håper du finner denne anmeldelsen nyttig og gjør kommentar hvis du har prøvd dette og dine anbefalinger.

Jeg er en stor fan av nøytrale øyenskygger, da jeg frykter å gå veldig dristig med farger på øynene, som jeg prøver å utelukke og begynne å eksperimentere. I dag skal jeg gjennomgå en øyenskygge trio fra legemidlet Bakt samling, Bakt krydder.

Jeg fikk dette et år tilbake da tanten fløy ned til India, og jeg hadde bedt henne om å få meg litt sminke sammen med henne. Det kom i en gave satt sammen med gjennomsiktig pulver, bronzer og øyenskygge, som var en ganske billig avtale i forhold til å kjøpe den separat.

Leger formel Bakt samling, våt / tørr samling øyenskygge, bakte krydder

Prisklasse: Ser på ulike nettsteder for India, det virker ganske dyrt for et øye skygge. Rs.2497, $ 7,95 (se for salg i Drugstores)

Selskapet sier:

Disse revolusjonerende øyenskyggene er faktisk bakt på ekte italienske terracottafliser, og skaper den ultimate allsidige formelen. Bruk "tørr" for ren farge eller bruk "våt" for absolutt dramatiske og ultramoderne nyanser. Fargerike trio gir uendelige kombinasjoner for å definere, aksentere og linje øynene for et sexy, sofistikert utseende. Silkeaktig, pulverformel glider lett og varer hele dagen eller natten når den påføres med vann. Kan brukes på alle hudtyper.  Hypoallergenic  Duftfri  Dermatolog godkjent  Trygg for følsomme øyne og kontaktlinser. Wow.

Få det beste  Bruk hver nyanse uavhengig eller kombinere nyanser for et mer ferdig, sofistikert utseende.  Bruk mellomstore nyanser på øyelokk, mørkere nyanse i krøllen som en kontur for ekstra drama og lysere nyanser for å markere øyelokk og panneben.  Når den blir våt, kan den mørkeste nyansen brukes som en eyeliner for langvarig, ren intensjonering.

Min ta på Legerens Formula Bakte Krydderier Bakte Samling Våt / Tørr Øyeskygge:

Gi meg alle de nøytrale skyggene du har. Det er en øyenskygge trio med å skape bronseutseendet hver indianer kan bære med lys, middels og mørk skygge for komplett utseende. Det kan brukes når som helst på dagen for n * de look eller røykfylt øye se om natten.

emballasje: Ganske anstendig, men kommer ikke med et speil inni. Stabil for å reise som, det gjorde ikke chip eller sprekk selv etter ganske hard flybagasjehåndtering.

Tekstur, pigmentering, skygge: Tekstur er vakker som de sa, rik kremaktig og vil glide på øyelokkene dine. Pigmentering er ganske bra og opp til deg hvis du vil bygge opp det. Skygge perfekt for indiske hudfarger og rettferdige hudtoner. Det gjør en vakker dag og natt farge.

Forbli kraft: Bruk av en primer gjør alltid en forskjell, disse skyggene har god oppe, men jeg har mest brukt det på kveldene, så jeg tar av sminke om 4 timer på maks. og jeg har fortsatt skyggene på lokket mitt. Ikke bruk en primer kan hindre utseendet og holde strømmen.

Pros av legens formel bakte krydder Baked Collection Wet / Dry Eye Shadow:

 Rik og kremaktig som annonsert.  Både tørr og våt bruk for å bygge opp fargen  God pigmentering for alle tre nyanser  Perfekt for indiske hudfarger  Meget god glans gir det et metallisk utseende  Faller ikke ut  Anstendig beløp, vil vare veldig lenge  Robust emballasje for reise

Ulemper med legeens formel Bakte krydder Bakte samling Våt / tørr øyeskygge:

 Oppholdsstyrke er avhengig av bruk av primer  Dyrt i India  Tilgjengelighet  Ingen speil  Lang liste over kjemiske ingredienser

Vil jeg tilbakekjøp / anbefaler jeg Legerens Formula Bakte Krydderier Baked Collection Våt / Tørr Øyenskygge?

Jeg er ganske sikker på at jeg liker det, men jeg ville ikke kjøpe det igjen fordi jeg fortsatt har mye av det som skal brukes. På toppen av det er det fortsatt mange nøytrale øyenskygge trio tilgjengelig i markedet fra Revlon, Maybelline etc. til en lavere pris enn denne. Jeg vil ikke anbefale denne siden du har mange alternativer å velge mellom i India enn å kjøpe disse dyre øyenskyggene. Hvis det er begavet så vær kult med det kult.

IMBB Rating: 4.0/5

Konklusjon på Legens Formula Bakte Krydderier Baked Collection Wet / Dry Eye Shadow:

Du har massevis av andre alternativer for å velge mellom og splurge på så prøv det først og deretter gå for det.

Massevis av kjærlighet og varme ønsker.

Leger Formel Våt / Tørr Øyeskygge - Bakt Havremel Victoria's Secret Beauty Rush Våt / Dry Shadow Violet Femme og Gold Rush Bourjois våt / tørr øyenskygge - nye nyanser Chambor Brightening Smoothening Foundation vått og tørt Deborah Milano Trio Hi-Tech Tørr n våt øyeskygge - Gullfeber Leger Formel Super Beauty Balm Cream Leger Formel Mineral Glow Pearls og humør Boosting Baked Bronzer Legerens Formula Eye Makeup Remover Lotion Leger Formula Plump Palette Plumping Lip Color - Mauves Leger Formel Lykkelig Booster Glød og Mood Boosting Blush - Rose Mikyajy 22K Stunning Matte Baked Blush i 01 Naked Rose Milani Baked Blush i Corallina LA Farger Bakte Øyenskygge

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: