Hei søt,

Håper du hadde en veldig trygg og lykkelig Holi! Det har vært litt tid siden jeg gjorde en DIY her. Så jeg trodde kanskje også å bruke ferien til noen DIY-prosjekter! Jeg hadde planlagt denne i lang tid, men jeg forhalte hele tiden. Nå har jeg presset min lat bum for å komme på jobb. I dag vil jeg dele med deg en veldig enkel DIY som bare krever et par ingredienser. Jeg skal vise dere hvordan du lager "hjemmelaget rødme med naturlige ingredienser." La oss komme inn på det med en gang 🙂

Ingredienser du trenger er:

1. Arrowroot Powder * 2. Beetroot Powder * 3. Q tips.

* -Kontroll for erstatninger i notiseksjonen.

Metode:

1. Ta en rødbeter, kutt den i små terninger og tørk brikkene under solen. Det kan ta noen dager, så vær så tålmodig. 2. Nå som røtterbitene dine er tørre og sprø, fortsett og pulver dem med en mikser. 3. I en liten tallerken, ta ca. 1 ss arrowrootpulver og 1 ts rødbederpulver.

4. Bland de to ingrediensene ved hjelp av et Q-tips. Bland litt av Arrowroot-pulveret med rødbeterpulveret. Legg dem på hånden for å se om du liker fargen. Hvis det er for intens, legg til flere av Arrowroot-pulveret til blandingen.

5. Fortsett å gjøre dette til du får ønsket intensitet av rødmen.

6. Hvis du allerede har rødbeterpulver på hånden, bør denne prosessen ta omtrent 5 minutter. Tada, nå er hjemmelaget naturlig rødme klar til bruk.

Merk:

1. Hvis du ikke har pilrotpulver. Ikke bekymre deg! Du kan erstatte den med maisstivelse, hvetemel eller allmaktsmel (maida).

2. Bøtterpulver kan erstattes med hibiscuspulver eller til og med fint malt rosepulver. 3. Hvis du vil ha en rødme som graviterer mot brunaktig rosa, legg deretter litt kakaopulver / kanelpulver.

4. For en oransje nyanse, kan du bruke gulrot pulver! 5. Oppbevar denne rødmen i en lufttett beholder. Det bør vare i omtrent en måned, avhengig av hvor ofte du bruker. 5. Spille rundt med forskjellige naturlige farge ingredienser tilgjengelig i hjemmet ditt for å gjøre fargen på rødmen du liker! Det er så mange måter du kan modifisere denne oppskriften for å passe dine egne! Gå videre og eksperimentere! 🙂

Håper du alle likte min enkle rødme oppskrift og fant det nyttig!

Bildekilde: 1

Hvordan lage BB Creme hjemme Hvordan lage lepper rosa naturlig Hvordan lage Aloe Vera Gel hjemme Hvordan lage Kajal (Kohl) for øynene hjemme Hvordan lage Cream Blush Med Ubrukte Lipsticks: Gjør det selv Hvordan lage en kjemisk-fri hjemmelaget bronse selv Hvordan lage Natural Cheek Tint: Gjør det selv Hjemmelaget Body Scrub Oppskrifter Med Kitchen Ingredients Ansiktspakke for glødende hud med naturlige ingredienser: Gjør det selv

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: