Hudtype: tørr og av og til akne utsatt Hudtone: rettferdig med nøytrale undertoner

Hilsen skjønnhet,

Jeg har kjøpt noen nyanser fra det nylig lanserte Sugar Smudge Me Non Liquid Lipstick-serien. Dagens gjennomgang handler om '22 Mia Sangria '. Les videre for å få vite produktdetaljer.

Pris: Rs 499 for 4,5 ml Produktbeskrivelse: Tilbring en dag i solen med Mia Sangria på leppene dine! En nydelig peppy nyanse som blander lilla og rosa med et snev av rødt for å levere en cocktail av fantastisk som ingenting du har opplevd før

Hvis du noen gang har lyst på et "en-klesundertrykk" -produkt for leppene dine, slutter ditt søk her. Få en fullblodig utbrudd av pigment med bare en enkelt sveipe av sukkeren Smudge Me Liquid Lipstick som vil forbli dagen og helt opp til natten! Vin, kaffe og dato-bevis - dette er en matt leppestift som er garantert å vare lenger enn din lengste dag. Tilgjengelig i 36 flotte nyanser som gjør det vanskelig å velge - spørsmålet er, er du klar til å forplikte seg til en leppestift som er bygget for å vare?

Min erfaring med sukker kosmetikk Smudge meg ikke flytende leppestift 22 Mia Sangria:

Nylig lanserte nyanser fra dette området fortjener en takknemlighet og er verdt å prøve. Jeg føler at Sugar Cosmetics gjør det veldig bra og gir oss flere grunner til å splurge på flytende leppestifter.

emballasje: Det er ikke noe nytt om emballasjen. Det ligner på emballasje av andre flytende leppestifter fra dette området. Denne flytende leppestiften kommer i en ekte pappemballasje som har signatur sukkergrafikkdesign og skriver ut på den. Den grafiske designen ser veldig attraktiv og fargerik ut og gir en god verdi emballasje klok. Den flytende leppestiften kommer inn i denne pappkassen. Formen på røret er firkantet og den passer lett i sminkeboksen. Fargene på røret er gjennomsiktige, og du kan se gjennom leppestiftets skygge fra utsiden som faktisk hjelper i skyggeidentifikasjonsprosessen raskt.

Røret på leppestiftet har en vanlig skrue på svart hette på den som lukkes ordentlig på plass. Det er ingen sjanser for uønsket lekkasje av produktet. Skyggenavnet er nevnt på undersiden av røret og også på den ytre pappkassen. Applikatoren på leppestiften kommer festet med den svarte hetten. Formen på applikatoren er bare perfekt for flytende leppestift applikasjon. Du vil ikke møte uønsket og ujevn dekning med denne typen tau. Samlet sett finner jeg emballasjen solid og ganske attraktiv.

Skygge: Denne nyansen er en vakker blanding av lilla og rosa med et snev av røde undertoner i den. Dette er i utgangspunktet en kul, tonet, purpur rosa og kulere undertoner som kan stenge den bedre. Det vil mest passe folk med rettferdige til middels hudfarger. Denne fargen kompletterer huden min og gir friskhet til ansiktet mitt. Den er perfekt slitesterk regelmessig, men den er ikke egnet for formell slitasje. Du kan også parre denne nyansen med flotte, røykaktige øyne for en perfekt brunsjdato eller kveldsutseende.

pigmentering: Unødvendig å si er pigmenteringen av disse flytende leppestiften bombe. Du får en ugjennomsiktig dekning i en enkelt sveipe. For pigmenterte lepper vil det trenge maksimalt to swipes for fullfargens utbetaling. Jeg bruker vanligvis to strøk av det og så er jeg klar til å gå. Mellom to påfølgende strøk, bruker jeg en blotting vev for å fjerne overflødig beløp. Jeg er veldig fornøyd med den intense pigmenteringen av disse leppestifterne.

Fragrance klok, den har en mild candy-like duft som aldri er for plagsom. Duften lingers for en gang etter som det gradvis fades bort.

Tekstur og finish: Tekstur er jevn, veldig kremaktig og produktet når det påføres sprer seg jevnt uten å rive eller trekke. Målet har ingen snev av glans eller glimmer i den. Det føles klissete først, men når det går til en død matt finish, er den klissete følelsen borte. Formelen er lett og føles behagelig å ha på seg. Jo mer du bruker, jo mer tid det tar å tørke opp.

Etter at du har brukt denne leppestiften, tar det omtrent 20-30 sekunder å tørke helt ned og deretter sette seg til en satinmatt finish. Mens du påfører strøk, vær rask fordi fargen blir avgjort veldig fort og kan gi et ujevnt utseende hvis du ikke betaler riktig oppmerksomhet. Formuleringen er byggbar og tilpasser seg godt til legging. I begynnelsen følte formuleringen ganske hydratiserende og fuktighetsgivende, men det følte tørking på leppene etter en gang. Dette var fordi leppene mine ikke ble hydrert. Det vil markere fine linjer av leppene dine hvis du er utsatt for tørrhet.

Et godt poeng om denne leppefarge er at den er flekkfast og vanntett. Når det tørker helt ned, er det også helt overførbart bevis. Søknaden sikrer en feilfri og jevn finish med nullstrykeevne.

Produktet hevder å inneholde E-vitamin, men det har en tendens til å gjøre leppen elastisk etter at den har på seg det i noen tid. Avskalling og prepping opp leppene dine er obligatorisk, ellers tørrheten vil sikkert ødelegge dagen din. Det er tilrådelig å fukte leppene dine med en leppebalm for å holde dem hydrert og sunne.

Oppholdsstyrke: En annen fjær til sin gode ytelse er den vanvittige oppholdskraften. Fra morgen til natt forblir den på plass i hele hvis du ikke spiser noe mat eller drikke. Det knekker ikke eller fleller av.På mine lepper ble det i 8-9 timer uten å knuse. Ved normale måltider påvirkes ikke fargeintensiteten mye. Men med oljete matvarer blir det flippet fra midten av leppene. I så fall vil du kreve ny påføring. Men påføringen er ikke rotete i det hele tatt, siden tekstur er så myk og kremaktig. Hvis du har primerte lepper, vil oppholdskraften definitivt være mer.

Kommer til fjerningsprosessen, er det ikke mulig å fjerne denne leppestiften med en vanlig vannbasert fjerner eller våt tørk, da fargen er sterkt pigmentpakket. Du vil sikkert trenge en oljebasert sminkefjerner for fullstendig fjerning av leppestift. Jeg brukte også litt mandelolje da jeg virkelig hadde vanskelig å fjerne den.

Alt i alt: Å holde begge fordeler og ulemper i tankene, har proffene oppveiet ulemperne. "Sugar Smudge Me Non Liquid Lipsticks" er et perfekt utvalg for å splurge pengene dine på. Fargen 'Mia Sangria' er en nydelig nyanse, og jeg er helt imponert over kvaliteten. Du vil elske denne skyggen.

Fordeler med sukker kosmetikk Smudge meg ikke flytende leppestift 22 Mia Sangria:

• Reisevennlig emballasje • Attraktiv Sugar grafikk kartong • Denne nyansen er en vakker blanding av lilla og rosa med et snev av røde undertoner • Transparent rør som hjelper til med å se fargen på leppestiftet • Har en mild godislignende duft • Overføringsbestandig, flekkfast og vanntett • Sterkt pigmentert • Skjuler leppepigmentering • Oppholdsstyrke er vanvittig • Overlever normale måltider • Budsjett vennlig • Jevn og jevn applikasjon • Ultra matt finish • Bra for alle hudtoner • Har en jevn og kremaktig tekstur • Glider uten problemer • Løsner ikke i fine linjer på leppene

Cons of Sugar Cosmetics Smudge meg ikke flytende leppestift 22 Mia Sangria:

• Føler seg veldig klebrig til det tørker helt ut • Død matte finish • Overflødig applikasjon forårsaker patchiness • Øker tørrheten hvis leppene ikke er fuktiggjort på forhånd • Fremhever fine linjer hvis du er utsatt for tørre lepper • Fjerning er veldig tøff • Kan ikke overleve oljeholdige måltider

IMBB Rating: 4.3/5 Ville jeg tilbakekjøpe sukker kosmetikk Smudge meg ikke flytende leppestift 22 Mia Sangria? Ja.

Alle sukker kosmetikk smudge meg ikke flytende leppestift bilder, stikkord Sugar Cosmetics Smudge Me Ikke Flytende Leppestift 11 Greige Rage Sugar Cosmetics Smudge Me Ikke Flytende Leppestift 20 Kakao Ammo Sukker smør meg ikke flytende leppestift 16 Bare Flair Sugar Cosmetics Smudge Me Ikke Væske Lipstick 14 Teak Mystique Sukker smør meg ikke flytende leppestift 13 Wooed By Nude Sugar Cosmetics Smudge Me Ikke Væske Lipstick 15 Blush Rush Sugar Cosmetics Smudge Me Ikke Flytende Leppestift 28 Trusty Rusty Sukker smør meg ikke flytende leppestift Aubergine Queen Sukker 04 Plomme Yum Smudge meg ikke flytende leppestift Sugar Cosmetics Smudge Me Ikke Væske Lipstick 01 Brazen Raisin Sukker smør meg ikke flytende leppestift Fiery Berry Sugar Cosmetics Smudge Me Ikke Væske Lipstick 10 Drop Dead Red Sugar Cosmetics Smudge Me Ikke Væske Leppestift - 05 Rust Lust

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: