Hei damer,

Holi er her, og denne fargerike atmosfæren er slik at den bryter monotonen til dette uventede kjølende vær. Vel, jeg liker ikke Holi mye som jeg er allergisk mot farger, men jeg elsker å se på andre som nyter festivalens farger. Jeg ønsker alle hadde en trygg og lykkelig Holi. Uansett, i dag er jeg her med gjennomgang av John Frieda Brilliant Brunette Liquid Shine Illuminating Shampoo. Jeg har brukt denne sjampoen ganske mange ganger, og nå er jeg klar til å faktisk gjennomgå det for alle dere. La meg starte med anmeldelsen:

Pris:

450 INR for 250 ml

Produktbeskrivelse:

Med et skinn-infusjonskompleks, lyser oppformet dusjhår i ren utstråling for en langvarig, høyglans brunette. Ikke-fargeplassering.

ingredienser:

Min erfaring med John Frieda Brilliant Brunette Liquid Shine Illuminating Shampoo:

Pakking: Sjampoen kommer i et ganske skinnende brunt fargeslang som kommer med en gjennomsiktig flip cap. Flip-hetten er tett nok, men vær så snill å ikke bære dette røret under reisen, da det spylles dårlig. og når jeg sier dårlig, mener jeg at denne røret kan forårsake et stort rot i bagasjen din. Røret er også stort og omfangsrikt. Så det er bedre å overføre sjampoen til en flaske med stor størrelse. Samlet sett ser pakkingen veldig flott ut, men er uegnet til reise.

Konsistens og lukt: Sjampoen er gjennomsiktig og har en rennende geltype konsistens som har en herlig himmelsk parfyme type lukt! Jeg elsker utseende og følelse av denne sjampoen. To myntstørrelser er nok til å vaske tungt oljet hår, tro meg!

resultater: Dette er min "D-dag" sjampo. Når jeg sier det, betyr det når jeg må se mitt beste, vender jeg alltid til denne sjampoen! Sjampoen produserer mykt skum som føles så rik og luksuriøst i dusjen, i tillegg til at duften bare slapper av meg vakkert.

Nå, la meg fortelle deg om de virkelige effektene; Under min dusj, når jeg jobber denne sjampoen i en skum, fjerner det automatisk håret mitt! Merkelig riktig? Dette skjer vanligvis med balsam, men stol på meg, dette er virkelig et eksepsjonelt produkt. Så la meg liste ned mine "under wash" og "post wash" -opplevelser:

Under vaskeopplevelsen:

 • Håret er detangled vakkert.
 • Leter pent og sprer seg lett.
 • Vaskes lett av.

Ettervaskresultat:

 • Vakkert, mykt og glatt hår.
 • Skaper en nydelig lysende glans.
 • Tanglefri myke ender.
 • Frizz-free hår.
 • Gir fuktighet fra røttene til tips.
 • Håndterbart hår i ganske lang tid.

Dette er resultatene når jeg hopper over balsammen min. Med balsammen fra samme område eller slik jeg foretrekker den fuktighetsgivende balsammen fra Brilliant Brunette, gjør det håret mitt "oh så fantastisk." Jeg har lyst til å røre håret igjen og igjen. Disse vakre resultatene forblir på håret mitt i to komplette dager! Jeg anbefaler dette til alle hårtyper.

Fordeler av John Frieda Brilliant Brunette Liquid Shine Illuminating Shampoo:

 • Sann til sin skinnende lysende påstand.
 • Detangles hår.
 • Bare en liten mengde er nødvendig for en vask.
 • Salon kvalitet hårbehandling til en rimelig pris.
 • Gir håndterlig, glatt, mykt og friskt utseende hår.
 • Effekter er langvarige.

Cons av John Frieda Brilliant Brunette Liquid Shine Lysende Sjampo:

 • Inneholder sulfater.
 • Tilgjengelighet.

IMBB Rating:

4,9 av 5

Vil jeg anbefale / tilbakekjøpe John Frieda Brilliant Brunette Liquid Shine Illuminating Shampoo?

Ja, jeg er allerede på mitt tredje rør og jeg anbefaler dette til hver dame her!

Konklusjon: John Frieda Brilliant Brunette Liquid Shine Illuminating Shampoo, er et budsjettvennlig sjampo som gir salongkvalitet hårbehandling. Det er et mustforsøk.

Håper du alle elsket denne anmeldelsen. Jeg vil være tilbake snart med flere slike vurderinger. Til da adios!

John Frieda Frizz Ease Hair Serum Thermal Protection Review John Frieda Frizz Ease Hair Serum: Ekstra styrke Formel gjennomgang John Frieda Frizz-Ease Smooth Start Conditioner Review John Frieda Volume og Shine Full Volume 1875 Watt Hair Dryer Review John Frieda Frizz Ease Heat Defeat Beskyttende Styling Spray John Frieda Frizz-Ease Glatt Start Hydrating Shampoo John Frieda Frizz-Ease 100% Shine Glossing Mist Review John Frieda Frizz Lette Hemmelig Våpen Flawless Finishing Creme Stila Illuminating Liquid Foundation Review John Frieda Frizz-Ease Glatt Start Hydrating Shampoo John Frieda Full Repair Full Body Shampoo Review John Frieda Brilliant Brunette Liquid Shine Lysende Balsam

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: