Hei søt,

Hvordan går det med deg? Ønsker dere alle en veldig glad og en fargerik Holi! Ha en trygg en og ta vare på huden din og håret mens du spiller. Jeg skal ha den sikreste Holi fordi jeg skal bli hjemme! 😀 Og sannsynligvis se på noen filmer.

Så, min valg for i dag er Freeman Golden Grain Brightening Mask. Jeg har prøvd masse ting fra Freeman, og de er noen flotte øyeblikkelige preps før de går ut et sted. Påstanden "Brightening" fristet meg til å få dette store gule røret. La oss se hvordan dette fungerte for min kombinasjonshud.

Produktbeskrivelse:

Glødende hud er verdt sin vekt i gull! Denne lysende gelmasken med naturlig Golden Grain hjelper til med å løfte fuktighetsnivåer for et dypt jevnt utseende. Få trippel hudfordeler fra C-vitamin, kjent for å bidra til å kontrollere dannelsen av mørke flekker, fast og lyse. Perfekt for tørr hud. Ikke testet på dyr.

Veibeskrivelse:

Påfør rikelig på ansikt og nakke, unngå kontakt med øynene. La huden stå i 5-10 minutter. Skyll med varmt vann. Bruk to ganger i uken eller så ofte som nødvendig.

Pris:

$ 3,99 for 175 ml

Min erfaring med Freeman Golden Grain Brightening Mask:

Først, la meg bare introdusere min hudtype litt. Det virker litt rart akkurat nå. Jeg får mye akne og jeg vet ikke årsaken; er det det varme været eller min medisinering! Også, jeg har noen tørre flekker på huden min, men jeg antar at jeg ikke har tørr hud. Men heldigvis leser jeg at denne Freeman Mask er for tørr hud, så jeg var veldig glad for at jeg fikk en bortskjemt behandling for tørrhet.

Masken kommer i et lyst solfylt gult rør som er omvendt og solid. Det er ikke veldig tungt, så sannsynligvis kan det reise sammen med oss. Den har en flip cap som er praktisk å bruke og forårsaker ingen skade på mine store negler. Denne Golden Grain Mask er designet for tørr hud, men jeg tror det passer for alle hudtyper. Dessuten inneholder den Golden Grain og Vitamin C som kan være nyttig for våre mange hudproblemer. Røret har et lite hull som gir det nødvendige produktet.

I utgangspunktet trodde jeg det var en skikkelig ansiktspakke, men da jeg begynte å bruke den, så jeg at det var mer av en ansiktsgel. Masken er en gel i gullfarge med små gullskinnpartikler i den. Konsistensen er veldig glatt og glir på huden veldig enkelt. Duften er som duftende solsikker. Det er mye mer på floral side. Det er behagelig og mildt. Det kreves 2-3 klemmer for å dekke hele ansikt og nakke. Det føles også veldig beroligende og avslappende på ansiktet. Det avskrekker definitivt vår kjedelige hud. Men det føles litt kløende også.

Jeg holdt masken på i 15 minutter og så vasket jeg den av med kaldt vann. Alle shimmer partiklene kommer av på en gang og vaske ansiktet med en rengjøringsmiddel er ikke nødvendig. Det forlater huden min veldig myk og hydrert. Min hud ser veldig frisk og lys ut. Den sløvhet har gått bort og det gjør at huden min ser ut som en fin myk base klar for sminke. Jeg er enig i det lyset opp huden min, men ingenting mirakuløs! Det gjorde ansiktet mitt lyse for en gang, men jeg tror at noen masker kunne ha gitt meg den slags lysstyrke.

Min hud glødde en stund, men effektene var ganske midlertidige. Så, jeg tror det ville være upassende å kalle det en lysende maske. Det er også designet for tørr hud, men etter bruk kunne jeg fortsatt se noen tørre flekker på huden min. Og også etter bruk følte jeg at huden min var litt elastisk og tørr. Jeg lurer bare på hva det ville gjøre med den tørre huden! Det er ikke noe spesielt og bare noe å friske opp huden din og få litt fuktighet.

Pros av Freeman Golden Grain Brightening Mask:

• Lys, solfylt, attraktivt rør og praktisk å bruke. • Gelen sprer seg jevnt på huden. • En liten mengde er nødvendig for å dekke hele ansikt og nakke. • Det ga huden min hydrering og huden så bedre ut enn før. • Gjorde en liten glød i ansiktet mitt. • Huden så myk og smidig ut. • Ikke dyrt.

Cons av Freeman Golden Grain Brightening Mask:

• Ikke tilgjengelig i India og begrenset i oversjøisk marked også. • Det ville ikke være hensiktsmessig å kalle det en lysende maske siden det ikke ga noen merkbar lysstyrke til huden min. • Det behandlet heller ikke de tørre flekkene på huden min. • Det gjorde min kombinasjonshud litt elastisk etter bruk. • Forårsaket en liten kløende følelse da jeg påførte det. • Enhver ansiktsgel kan erstatte dette enkelt.

IMBB Rating:

2.5/5

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Freeman Golden Grain Brightening Mask?

Nei, det ville jeg ikke. En ren Aloe Vera gel kan også gjøre hva dette gjorde. Det gjorde ikke noe bra for huden. Faktisk oppfylte det ikke sine påstander i det hele tatt. Så fra meg blir det tommelen ned! Også, hvis den er laget for tørr hud, bør den ikke tørke opp huden ytterligere.

Konklusjon:

Jeg ville ikke ha noe imot å bruke det i løpet av sommeren siden det føltes avslappende, men jeg kunne ganske enkelt aldri anbefale det til noen. Vi har mange geler som fungerer bedre enn dette. Hvis du vil kjøpe en ansiktsgel, vil Khadi Rose og Aloe Vera gel være mitt forslag!

Freeman Clay Mask med Avokado og Havregryn Freeman Facial Clay Mask med Mint og Sitron YSL Golden Gloss Glimrende Lip Gloss Coloressence Mesmerizing Lip Color - 59 Gullbrun L'Occitane Immortelle Brightening Fuktkrem Elemis Advanced Brightening Even Tone Serum Kiehl er klart korrigerende hvit hud lysende eksfoliator Hjemmelaget sjokolade ansiktsmaske L'occitane Reparere Shine Hair Mask for tørt og skadet hår Hvordan lage frodig muffinsmaske hjemme The Body Shop Seaweed Iconic Clay Mask

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: