Hei alle sammen!

Dagens gjennomgang vil være på den siste lippyen fra Marc Jacobs Le Marc Lip Creme Collection. Denne nyansen heter 204 Amazing.

Du kan også lese min anmeldelse av tidligere nyanser som er Rei of Light, Kiss Kiss Bang Bang og så Sofia og Magenta på IMBB.

Om Marc Jacobs # 204 Utrolig Le Marc Lip Creme :

En rik, fløyelsaktig, ultrahydratiserende leppestift som gir et dramatisk slag med levende pigment og endeløse timer med luksuriøst slitasje.

Hva det gjør: Nyt leppene dine med Marcs nye, revolusjonerende 10-timers leppestift som metter leppene dine i luksus og kremaktig, pulserende pigment med bare en sveipe. Opplev uovertruffen fargepenger fra konsentrerte fargestøpte pigmenter som er tredoblet og beriket med fuktighetsgivende ingredienser - forlater lepper med ultimat langvarig farge og fuktighet. Øyeblikkelig føler leppene plumped og næret fra kraftige peptider, antioksidantrike sjøbærer og naturlige fuktighetsmidler, inkludert meranti og kakaosmør.

Hva annet trenger du å vite: De 20 uimotståelige fargedrakte nyansene ble oppkalt etter ikoniske kvinner som har inspirert Marc gjennom hele sitt liv.

ingredienser:

Seaberry -Meranti -Kakao smør

Pris : $30

Min erfaring med Marc Jacobs # 204 Amazing Le Marc Lip Creme:

emballasje:

Leveres i et veldig slank, glanset svart rør med designerenavnet preget på den i sølv. Den har sølv aksentknapp som bare er for show og tjener ikke noe formål.

Tekstur og pigmentering:

Denne leppestiften er noe mellom en gel og en crème. Den glir helt uanstrengt på leppene med full ugjennomsiktig farge i en sveipe. Siden det er så superpigmentert, må du være veldig forsiktig når du bruker dette. Hver liten feil kan være tydelig synlig. Jeg anbefaler også å rydde opp kantene med concealer etter at du er ferdig for å få det rene utseendet.

Skygge:

Skyggen Amazing er beskrevet som et godteri eple rødt som er veldig sant. Det er en må ha skygge av rødt for festslitasje, men du kan også bruke den i løpet av dagen, forutsatt at du holder resten av sminke nøytral. Jeg elsker å parre denne skyggen med rene øyne og et svart kattøy med flikket eyeliner (et sminkeutseende du kan aldri gå galt med). Det gjør tennene ser hvitere ut.

Bli ferdig:

Avsluttingen av denne leppestiften er helt matt uten blender. Likevel ser det ikke flatt ut på leppene, det har en viss glans uten å være skinnende, noe som gjør at leppene ser vakre ut.

Føl på leppene:

Disse leppestifterne er ikke hydraterende, men de tørker heller ikke. De føles definitivt tørketrommel når dagen går videre, men leppene mine føles aldri uttørket. De legger seg ikke i fine linjer med lepper, og heller ikke forsterker dem. Det vil fremheve noen tørre flekker på leppene hvis du har dem, så vær sikker på å exfoliere før bruk.

Forbli kraft.

Det holdt seg intakt på mine lepper for en god 8-9 timer. Det overlevde gjennom snacking og drikke, men etter et måltid måtte jeg ta en berøring da den svimmer fra innsiden av leppene. Det ble ikke bløt eller flekker og det er minimal overføring på kopper.

Parfyme:

Den har en lett parfyme blomstret duft som fades raskt.

Samlet - ja, jeg anbefaler dette utvalget av leppestift av Marc Jacobs. Jeg elsker alle nyanser som jeg plukket og jeg ville ha en livskrise hvis du fortalte meg at jeg bare kunne beholde en. Disse lippene er dyre, men en splurge er helt verdt å gjøre.

Fordeler av Marc Jacobs # 204 Utrolig Le Marc Lip Creme:

• Lett på leppene • Vakker rød nyanse, vil smigre alle sammen • Ingen glimmer • Matt finish • Fremhever ikke fine linjer • Glir på med full farge i 1 sveipe • Ingen tugging eller trekking • Veldig god oppholdsstyrke • Bløder ikke • Tørker ikke, men ikke hydrerer heller. • Leaves en flekk bak.

Cons av Marc Jacobs # 204 Utrolig Le Marc Lip Creme:

• Dyrt • På grunn av svært sterk pigmentering kan hver liten feil være tydelig synlig og vanskelig å rydde opp uten farging.

IMBB Rating:

4.8/5

Marc Jacobs Skjønnhet Le Marc Lip Creme Preview, Swatches Marc Jacobs Beauty Le Crème Kiss Kiss Bang Bang Lipstick Marc Jacobs Genius Gel Super Charged Foundation Marc Jacobs Beauty Le Creme Rei of Light Lip Creme Marc Jacobs Shameless Fet Blush Rebellious 216 Colorbar Deep Matte Lip Creme i Deep Blush Bite Beauty Cashmere Lip Creme - Bordeaux Marc Jacobs Beauty Le Crème Rei av Light Lip Creme Review, fargeprøver

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: