Borte er de dagene da mote eller personlig pleie bare gjaldt kvinner. I dagens motebevisste verden ønsker alle å se presentabel i samfunnet. Det være seg en mann eller en kvinne alle legger stor vekt på personlig pleie og er ikke sjenert bort fra å gjøre endringer der ute.

Behovet for å fjerne uønsket kroppshår er en slik ting. Ingen vil se ut som en gorilla mens du går på gata.

Fordi uønsket hår ser uattraktivt ut, er det viktig å fjerne hår (i dette tilfellet underarmshår) fordi hvis svetten forblir fanget i området, vil det føre til bakterielle infeksjoner.

I utgangspunktet er det to former for hårfjerning:

1.    hårfjerning: Dette inkluderer fjerning av hår over hudens overflate. F.eks Barbering. 2.    hårfjerning: Metodene i dette skjemaet inkluderer fjerning av hår fra dets røtter. F.eks Plukking, voksing, laserbehandling etc.

Noen av de midlertidige metodene for å fjerne underarm hår er oppført nedenfor:

voksing: Det er den eldste og mest populære semi-permanente metoden for å fjerne underarmshår. I denne metoden påføres voks over huden og så blir den dratt av i motsatt retning av hårveksten med en klut eller en papirstrimmel. Men som alle andre skjønnhetsbehandlinger har denne metoden også få fordeler og ulemper.

Fordeler med voksende underarms

1. Det er en effektiv metode for å fjerne store mengder hår på en gang. 2. Det er en langvarig metode. 3. Områder som stadig vokser, viser ofte re-vekst som er mykere.

Ulemper med voksende underarms

1. Voksing kan være smertefull når stripen er fjernet fra huden. 2. Hårfjerning er ikke permanent. 3. Noen mennesker opplever inngrodd hår, røde støv og mindre blødning. 4. Personer med allergi brutt hud og blåmerker bør unngå voksing.

Barbering:

I motsetning til voksing, er barbering underarm håret ikke vanskelig eller smertefullt og kan gjøres av en person i komforten av hans hjem. Barbering innebærer å kutte håret til nivået på huden, i stedet for å trekke det av fra røttene. Bivirkningene av denne metoden er kutt, slitasje og irritasjon.

plukker: Denne metoden innebærer å trekke hvert underarmshår ut med pinsett. Selv om det gir mer kontroll til personen, er denne metoden ikke veldig praktisk for underarmene, da det tar lang tid å fullføre og smertefullt.

Fordeler med å plukke underarmshår

1. Det er en billig metode for hårfjerning.

2. Det gir en presis kontroll.

Ulemper med å plukke underarmshår 1. Tidkrevende. 2. Smertefullt. 3. Røde støt kan oppstå hvis det ikke er gjort riktig.

Les også: Lazer Hair Removal i Mumbai: Spør IMBB Voksing mot epilatorer - Hva foretrekker du for hårfjerning? Ansiktshår Home Removal Tips Anne Fransk Creme Hair Remover-Aloe Vera Hvordan bli kvitt mørk underarm Sure Anti-Perspirant Review Veet Klar til bruk Wax Strips-REVIEW 3 Trinn Hudpleie for Summers - Lotus Herbals

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: