Hei alle sammen,

Jeg har kjedelig hår og jeg er alltid på jakt etter hårpleieprodukter som vil gi den skinnet til håret mitt. Jeg fikk denne Aussie 3-Minute Miracle Shine Deep Treatment i jakten på det glinete håret.

Produktbeskrivelse: Skinn og livskraft! Aussie 3 Minute Miracle Shine spesiell formel, med ekstrakter av australsk ginseng og perlepulver, øker hårets glans og vitalitet, og gir glans til hver hårstreng. Gi kjedelig hår oppstart. Si "G'day" til en seriøs lysopplevelse. Ned under har Ginseng vært kjent i århundrer som et nærende stimulans for å øke energi (Shh. Det er en gammel hemmelig hemmelig). Australia har også lenge vært en av verdens største produsenter av sparkly perler, så det de ikke vet om skinne er ikke verdt å vite.

Aussiefilosofien - "Det er mer til liv enn hår, men det er et godt sted å starte!"

Funksjoner og fordeler:

 • Dyp balsam for kjedelig, slitent hår tigger å skinne.
 • Med australsk Ginseng ekstrakt og Pearl pulver.
 • Støtter hårets glans og vitalitet og gir glans til hver hårstreng.
 • Si "G'day" til en seriøs lysopplevelse.

ingredienser:

Pris: £ 4,99 for 250 ml.

Min erfaring med Aussie 3 Minute Miracle Shine Deep Treatment:

Jeg har blitt en stor fan av Aussie-produkter. Jeg så ønske de var tilgjengelige i India. Dette Aussie-produktet har en ganske invertert emballasje. Hvordan? La oss finne det ut.

Dette produktet kommer i en omvendt flaske som er sterk og solid. Flasken har to åpninger på bunnen. Den ene er en skruehett som åpner flasken direkte på produktet. Den andre er et lite hull helt nederst på flasken som kan forsegles og deretter trekkes ut når vi trenger å bruke produktet. For å få produktet ut, må flasken klemmes. Ingredienslisten og bruksanvisningen er praktisk skrevet på baksiden av flasken. Flasken, på grunn av sin store størrelse, er ikke veldig reisevennlig. Du må imidlertid holde produktet omvendt, da produktet kan komme ut av det lille hullet hvis det ikke er forseglet ordentlig.

Jeg vil begynne med lukten av denne behandlingen. I ett ord lukter det deilig! Jeg kan ikke beskrive lukten som jeg er veldig dårlig på å beskrive dufter, men det lukter utrolig! Min bror har en vane å snuse håret mitt nå og da, og han ble hyggelig overrasket over hva håret mitt smelter etter bare den første søknadsbehandlingen. Lukten er ikke i det hele tatt overveldende, faktisk holder jeg luktet mitt hår dagen jeg bruker denne behandlingen.

Behandlingen er en hvit tykk krem. Det spre seg lett gjennom hele håret. Da det er en 3-minutters behandling, anbefales det ikke å holde det i mer enn 5 minutter. Jeg har brukt den over en og en halv måned en gang i uken. Behandlingen virker! I det øyeblikket jeg begynte å skylle det fra håret mitt, visste jeg at dette ikke var noe falskt produkt med høye krav. Det gjorde håret mykt og silkeaktig å røre ved. Jeg holder på å berøre håret mitt bare fordi det føles så silkeaktig siden jeg begynte å bruke denne behandlingen. Det legges til glans til mitt kjedelige hår, det er nok resultat for meg. Men ikke bare det, det reduserte også frizziness av håret mitt litt. Et annet poeng som holdt meg glad er at det ikke forårsaket noe hårfall heller, det tørket håret mitt. Det veide ikke ned håret mitt.

Pros av Aussie 3 Minute Miracle Shine Deep Treatment:

 • Deilig lukt.
 • Lukten er ikke overveldende.
 • Lagt til skinne til kjedelig hår.
 • Gjort håret mykt og silkeaktig til å berøre.
 • Veier ikke håret ned.
 • Forårsaker ikke noe hårfall.

Cons av Aussie 3 Minute Miracle Shine Deep Treatment:

 • Tilgjengelighet i India.

IMBB Rating: 4.5/5

Ville jeg tilbakekjøp Aussie 3 Minute Miracle Shine Deep Treatment? Jeg ville definitivt tilbakekjøp det som det var en velsignelse for kjedelig hår. Jeg vil anbefale alle dere til å prøve dette.

Aussie Frizz Miracle Conditioner Aussie Smoothing Serum Aussie 3 Minute Miracle Strong Conditioning Treatment Aussie Fukte 2 i 1 sjampo Aussie 3 Minute Miracle Moist Conditioner Aussie Miracle Hair Spray Shine + Hold Aussie Miracle Dry Shampoo Aussome Volume Ouidad 12 Minute Deep Treatment Intensive Conditioner Redken Diamond Oil Deep Facets Intensive Treatment Dove Damage Therapy Intensiv Reparasjon Deep Repair Treatment Mask Macadamia Natural Oil Deep Repair Masque

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jan 23 2020