Da jeg sist handlet ting på skogens nødvendigheter, ga de meg en gratis prøve med dusjsmør å prøve på som det var deres nye lansering. Det luktet guddommelig. Jeg var så spent på å prøve prøven. Neste dag brukte jeg det og fant det bare så godt som om smør rullet ned på huden min. Det føltes så godt og duft holdt meg bare forelsket i det. Den dagen bestemte jeg meg for å kjøpe en full størrelse smør og her er jeg med en anmeldelse på dette helt butterly deilig dusj smør.

Pris- Rs. 1350 for 200g

ingredienser:

Påstander: En rensende dusjmørke for å dype og rense huden din, slik at den dreneres med fuktighet og lett duftet med den delikate duften av Nargis-blomsten. Denne overfylte Dusjsmør er et rik og kremaktig badprodukt som inneholder over 40% nærende smørbrød, inkludert Kokum og Shea-smørbrød. Dette inneholder også kaldpressede oljer infundert med urt og blomsterekstrakter som renser, nærer og stimulerer sirkulasjon. Dette myke smeltet smelter ved kroppstemperatur til en kremaktig skum når den kommer i kontakt med vann.

emballasje: Ærlig, jeg liker forpakningen mye. Den kommer i en karbonemballasje med roterende hette. Det blir så plagsomt å åpne den med våte hender. Også, hvis jeg må legge til et ekstra produkt mens jeg tar bad, legger våte hender i karet vannet inn, noe som tydeligvis vil ødelegge produktet litt. Så emballasjen kan være mye bedre for en så luksuriøs dusj smørkrem. Også, det er ikke reisevennlig, da det har en tendens til å hakke seg bort på et enkelt sted, noe som gjør det alt rotete når du åpner det.

Min ta på Forest Essentials Cleansing dusj smør Nargis:

Luksus badekar er ordet for dette produktet. Forest Essentials produkter er for det meste sant til sine krav, pluss duften er fantastisk. Kommer fra alle naturlige ingredienser gjør det lettere å bruke. Denne spesielle fortjener tommelen opp for sin tekstur og duft. Tekstur er bare så kremaktig med middels konsistens. Det lammer og glir på kroppen så jevnt, slik at kroppens hud blir myk og lukter vakker. Selv om duften ikke holder for lenge, men hvitt tar bad, lukter det himmelsk og rolig. Jeg har lyst til å spise den opp. Det holder definitivt en sjekk på å forlate huden fuktet som det er det det er ment for. Selv om det er veldig lett på huden, men jeg føler at det er mer egnet for vintre. Om vinteren trenger vi en slik varme og fuktig hud med rolig duft. Sommeren kaller for mer sitron og forfriskende kroppsvask. Alt i alt, dere burde prøve det og ja som jeg sa, det er et fint beroligende rensende dusjsmør som forlater kroppen babyen mykt luktende guddommelig.

Pros av Forest Essentials Rensing Dusj Smør Nargis:

• Kjemisk fri, parabenfri, silisiumfri. • Duft er å dø for. Så avslappende og beroligende. • Lever huden super fuktig og glatt. • Tekstur er så luksuriøs at du føler at smør ruller ned på huden din.

Cons of Forest Essentials Rensing Dusj Smør Nargis:

• Dyrt • Du vil ikke engang innse hvor fort det blir ferdig. Det varer ikke lenge. • Emballasje er plagsomt. Du ender med å legge våte hender i produktet som gjør det uhygienisk å bruke. • Ikke reisevennlig. • Det er mer av en vinter kroppsvask.

IMBB Rating- 4.25/5

tilbakekjøp- Sannsynligvis ja, men om vinteren. På sommeren vil jeg ikke bruke mye av dette, og da skal det nok vare meg lenge. Men om vinteren, hvis dette avsluttes, ville jeg definitivt tilbakekjøpe dette luksuriøse kroppsdusjsmørket igjen.

Anbefaling- Jeg vil anbefale det til bare de menneskene som er villige til å bruke så mye for dette dusjsmørket. Men jeg er ganske sikker på at det ikke finnes noe slikt produkt i markedet. Dette føles så rik og kremaktig; guddommelig!

Grace Cole Passion Frukt og Guava Dusj Gel Review Bath og Body Works Golden Magnolia Sun Fine Fragrance Mist Review Marks and Spencer Magnolia Moisture Rich Skummende Bath Cream Review Grace Cole Jordbær og Kiwi Kroppsmørk Beauty Formulas Hydrerende Dusj Gel - Tropisk Mango Celine Dion Pure Brilliance Hydrating Shower Gel Kroppshandelen Wild Argan Oil Shower Gel Body Shop Atlas Mountain Rose Shower Gel Forest Essentials Soundarya Facial Ubtan Forest Essentials Multani Facial Ubtan

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Feb 26 2020