Hei alle sammen!

Etter å ha kjedet dere alle med kontinuerlig leppestift og lipgloss vurderinger i en måned, i dag tenkte jeg på å ta en pause og gjennomgå et hudpleieprodukt i stedet. Så, denne gangen vil jeg gjennomgå Himalaya Herbals Fairness Kesar Face Wash som har vært i markedet ganske lenge. Så, la oss hoppe på anmeldelsen.

Produktbeskrivelse: Himalaya Fairness Kesar Face Wash er en såpefri, naturlig formulering som lyser og forynger huden din, og gir den en sunn, naturlig glød.

Beriket med saffron, bevist for sine hudpleieforbedrende egenskaper, gir denne ansiktsvask deg en mer rettferdig og klarere hudfarge. Pomegranate nærer, mens Mint kjøler og Agurk beroliger huden din, slik at den forfriskes.

Pris: INR 110 for 100 ml

Min erfaring med Himalaya Herbals Fairness Kesar Face Wash:

Ansiktsvask kommer i den velkjente Himalaya ansiktsvaskemballasje, som er et gjennomgående rør med et grønt deksel. Se gjennom rør hjelper med å vite mengden av produktet i røret og lokket lukkes tett og hjelper meg å bære det i vesken min for et raskt ansikt å rense når som helst, hvor som helst. Røret har merkenavnet og logoen trykt på forsiden og på baksiden er alle detaljer som den komplette ingredienslisten, datoen for mfg, utløp etc nevnt.

Å være beriket med naturlige produkter som kesar, agurk, etc., ventet jeg at ansiktet vasker for å ha en myk, naturlig duft, men jeg var skuffet over å møte en kosmetisk rose krem ​​av en duft som jeg ikke er fan av. Til sammenligning har Neem Face Wash fra merkevaren en mer beroligende duft. Ansiktsvasken har tykk krem ​​som konsistens som føles veldig myk på ansiktet. Å være tykk, kommer den ut som en rund stor klump når røret klemmes og er den nøyaktige mengden jeg trenger for å vaske ansiktet mitt. Det lammer mildt og gir en fuktighetsgivende følelse mens du vasker ansiktet. Det får huden til å føle seg myk, smidig og knirkende, men samtidig gir den ikke den fryktede, elastiske følelsen til ansiktet.

Rett fra den første vasken la jeg merke til litt smidighet og glødde i ansiktet mitt, så jeg gjetter kesar og mynten gjør jobben sin bra. Å være fuktighetsgivende, jeg føler at det ville være en øyeblikkelig kjærlighet for tørrskinnete skjønnheter, da det ikke ville tørke eller strekke huden etter bruk. Men for oljede skinnede jenter kan dette ende opp med å bli litt skuffet, siden det ikke har matting og oljekontrollegenskaper (det hevder det heller ikke) som det andre oljekontrollerende ansiktet vasker i markedet.

Jeg har en kombinasjonshud med en veldig fet t-son, og jeg kan føle at ansiktet mitt blir oljeaktig i en time etter at du har brukt dette ansiktet i sommer som jeg har holdt denne til vintre, og jeg vil foreslå at jenter med fet hud skal gjøre det samme. Når det gjelder rettferdighetskravet, kan jeg ikke kommentere som jeg ikke så noen merkbar forskjell i min hudfarge (og jeg vil heller ikke bli mer rettferdig når jeg er fornøyd med hudtonen min), men det som er klart synlig er en glød. Det forårsaket ikke allergi eller kviser på huden min, som jeg åpenbart liker.

Oppsummering fordeler og ulemper,

Pros av Himalaya Herbals Fairness Kesar Face Wash:

• Rimelig • Komplett liste over ingredienser nevnt • Tilfører litt glød til ansiktet • Ganske fuktighetsgivende for ansiktsvask Har godheten til kesar, granateple, agurk og mynteekstrakter

Ulemper med Himalaya Herbals Fairness Kesar Face Wash:

• Ikke en veldig beroligende naturlig duft • Kan ikke passe på oljede skinnede jenter i sommerene

IMBB Rating: 4/5

Totalt sett likte jeg likevel ansiktsvask for glød og fuktighet som den tilbyr, og jeg kan se meg selv å bruke dette om vinteren. Men for nå vil jeg fortsette å bruke min ansiktsvask fra merkevaren. Jeg anbefaler dette ansiktsvask til de tørrskinnete jentene på utkikk etter en fuktighetsgivende ansiktsvask.

Himalaya Herbals Fairness Cream Himalaya Herbals Purifying Neem Scrub Himalaya Herbals Gentle Exfoliating Apricot Scrub Himalaya Herbals Clarifying Fairness Face Wash med Saffron Mint Himalaya Herbals Purifying Neem Pack Khadi Fuktighetskrem Kesar, Aloe Vera, Honning Saffron + Yoghurt + Gram Flour Anti-Tan Face Pack: DIY 15 beste skumende ansiktsvasker tilgjengelig i India Shahnaz Husain Tulsi Neem Face Wash Fab India TEA TREE Face Wash

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: