Hei alle sammen,

Dette blir en gjennomgang av en fantastisk øyeskyggepalett fra Go! samling av "I Heart Makeup", en søster merkevare av Makeup Revolution. Tro meg når jeg sier dette, vil du bli forelsket i denne. Denne paletten heter Go! Til helvete og nyanser i denne paletten lever opp til palettens navn. HERREGUD! Jeg er så spent på å vurdere dette.

Produktbeskrivelse: 18 øyenskygger i et nydelig fargerik ... utviklet for å rulle bort til himmelske tider fremover! Essential blanding av shimmers og mattes.

Pris: £ 3,99 for 8,5 g for 3,3 gm.

Min erfaring med Makeup Revolution Jeg Hjerte Makeup Gå til Helvete Eyeshadow Palette:

Jeg vil begynne med emballasjen til denne paletten som er enkel og attraktiv. Paletten er i form av et svart sirkulært tilfelle som huser øyeskyggen med et klart klaffdeksel. Det er ingen applikator som følger med denne paletten. Lokket lukkes med et klikk. Det jeg virkelig liker med emballasjen, er at det er ekstremt solid og reisevennlig. Mengden av produktet er fantastisk for sin pris. På baksiden av pannen er ingredienslisten skrevet ut.

"Gå til helvete" består av noen veldig flotte dristige øyeskygge nyanser for fest utseende. Det er totalt 19 nyanser som er en blanding av matte, pearly samt skinnende nyanser.

I midten er det en skimrende svart skygge, som ville gå bra med nattfestet ditt. Dens pigmentering samt oppholdskraft er gjennomsnittlig.

Den indre sirkelen har 9 nyanser. Jeg vil begynne med en tilfeldig nyanse og gå med urviseren for å beskrive dem. Jeg vil begynne med den perlebrune lilla skyggen. Jeg elsker denne skyggen. Det definerer så denne paletten. Ved siden av dette er en skimrende jade skygge. Denne er fantastisk. Etter det er det en skimrende rosa nyanse.

Neste er en skinnende perle skygge (Utter gorgeousness!). Ved siden av det er en skinnende gylden nyanse. Etter det kommer en matt beige farge som kan brukes som base. En matt mørkret lilla ligger ved siden av den siste nyansen. Denne er en slik skjønnhet. Ved siden av det er en matt skitten fiolett. Sist er en matt brunaktig grønn. Er ikke disse nydelige? Jeg har nummerert dem fra 1 til 9 i swatchbildet.

Nå skal jeg beskrive nyanser i ytre sirkel. Jeg skal begynne med en skimrende blå skygge. Se på det blå! Ved siden av den i retning med urviseren er en matt grønn svart. Aha! Dette er en høydepunktsskygge av denne paletten, bare se og elsk. Etter det er en skinnende lilla. Ingen andre ord beskrive denne nyansen bedre.

Fortsatt, neste er en skimrende grågrønn etterfulgt av en skinnende mørkret lilla. Neste i linje eller heller sirkel er et glitrende grønt sølv. Etter det er det en matt svart. Deretter kommer en skimrende ekte grønn nyanse. Sist er en høyt matt lilla. Ta et øyeblikk og elsk disse nyanser. Kom igjen, fortsett!

Således er paletten full av fargeskygger. Pigmentering av de fleste nyanser er veldig bra. Noen nyanser som matte lettere de trenger flere swipes. Oppholdsstyrken er også ganske anstendig for de fleste nyanser, og de varer godt 4,5-5 timer uten en primer. Noen lettere nyanser faller tilbake i denne sonen med en oppholdsstyrke på ca 3-4 timer.

Alle nyanser bruker veldig jevnt og har en satin tekstur. Til tross for sin skinnende overflate, føles de ikke skitne på lokkene. Den blander seg lett og ikke slår seg i fine linjer, heller ikke den øker. Det er lite fallout for noen nyanser mens søknad.

Pros av Makeup Revolution Jeg Hjerte Makeup Gå til Helvete Eyeshadow Palette:

 • Enkel, søt og reisevennlig emballasje.
 • Nydelig blanding av dristige nyanser.
 • Består av matte, pearly og shimmery nyanser.
 • Glatt og satin tekstur.
 • God pigmentering.
 • Lett blandbar.
 • Passer til alle hudtoner.
 • Ikke krøller eller legger seg i fine linjer.
 • God oppholdsstyrke, rundt 4,5-5 timer.
 • Rimelig.

Cons of Makeup Revolution Jeg Hjerte Makeup Gå Til Helvete Eyeshadow Palette:

 • Fallout problem.
 • Inneholder parabener.
 • Tilgjengelighet i India.

IMBB Rating: 4.8/5

Ville jeg anbefale Makeup Revolution Jeg Hjerte Makeup Gå til Helvete Eyeshadow Palette? Ja! Ta tak i det.

Makeup Revolution Ultra Eyeshadows Flawless Palette Makeup Revolution Iconic 3 Redemption Eye Shadow Palette er en dupe for? Makeup Revolution Redemption Iconic 1 Eye Shadow Palette er nær perfekt Makeup Revolution Ultra Eyeshadows Eyes Like Angels Palette Makeup Revolution Salvation Palette i det du venter på, er det du har ventet på! Maybelline The Nudes Eyeshadow Palette Slank Makeup Storm i-Divine Eyeshadow Palette Maybelline The Blushed Nudes Eyeshadow Palette

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: