Påstander :

Et løft fenomen. Neste generasjon Skin Caviar Liquid Lift er et tyngdekraften defying serum som løfter, firmaer og gir langvarige effekter. Med en titt som gir hyllest til våre ikoniske hudkaviarperler, inneholder denne formelen vitenskapelige fremskritt som skaper eksepsjonelle resultater. Tidligere skader avtar når eksisterende celler forynges, og nye er superladet, næret og beskyttet. Hud vises løftet og stramt. Skin Caviar Liquid Lift gir uttrykk for vitenskap og luksus, hjertet og sjelen til hudkaviaramlingen.

  • Gi utseendet og følelsen av en øyeblikkelig løft og bidrar til å øke fastheten og elastisiteten over tid. Oppbygg huden for å fylle ut eksisterende rynker.
  • Mindre ansiktsuttrykk for å forhindre nye linjer og rynker
  • Beskytter epidermale stamceller for å hjelpe huden å handle yngre

ingredienser :

Pris : USD 500 ca 50 ml

Min erfaring med La Prairie Skin Caviar Liquid Lift

Jeg har brukt La Prairie Skin Caviar Liquid Lift både morgen og kveld før du bruker fuktighetskrem. For dagtid bruker jeg La Prairie Anti Aging Day Cream og om natten bruker jeg kaviar nattkrem på huden.

Den kommer i denne vakre kongeblå og sølvflasken. De gyldne perlene som du ser er de gyldne kaviarperlene lagret i et eget kammer. Det er en trykknapp som du trykker på og så rist flasken, perlene blir til en melkeaktig emulsjon med gyllene mikroskumpartikler.

Det er semi tykk melkeaktig emulsjon som fortsetter som et tynt lag på huden og blir absorbert raskt. Det gjør huden din straks strammere og løftet. Du vet hvordan du etter å ha påført en ansiktspakke, begynner huden å løfte, klare og glødende. Det er det det gjør. Det blir absorbert raskt uten å etterlate spor av produktet. Det har aldri irritert huden min eller forårsaket noen breakouts. Infact Jeg har bare sett huden min blir bedre og bedre med hver dag som går.

Litt går langt. Jeg er nesten halvveis, men serumet med nesten 1,5 måneders bruk. Jeg bruker det både am og pm.

Kommer til ingrediensene - en masse blandet pose med gode og dårlige i listen.

De to hovedingrediensene er natriumsitrat er en kraftig ingrediens som hjelper til med å fremme gjenvekst og hudskalling. Glyserin gir et økning av fuktighet. Glykoler som brukes som humectants.

Men det finnes også andre ingredienser som alkohol (rett på toppen av listen), dimetikon, parfyme etc som kan forårsake følsomhet for huden.

Hvordan de jobber i kombinasjon med hverandre, er jeg ikke sikker på. Men for meg ser det ut til å fungere helvete mye.

Det er jævla dyrt. Så med mindre du er på utkikk etter noe som sannsynligvis vil gi deg super fordeler med anti aging hudpleie, tror jeg du kan se etter andre produkter i markedet også. Men hvis du har råd til det, ville du aldri gå tilbake til noe annet. Det er ganske mye som en liten botox i flasken ... kanskje ikke så ekstremt, men det virker. Det er ikke en av de "hyped for no reason" type et produkt.

Som jeg sa i min forrige gjennomgang også, har La Prairie hudpleie helt forandret måten min hud ser ut i dag. Jeg har aldri sett slike raske og strålende resultater på huden min alle årene. 🙂

Vurdering : 4/5

Trykk på knappen og perlene blir til melaktig emulsjon.

Swatch:

La Prairie Anti-Aging Day Cream SPF 30 Review La Prairie Cellular Luxe Kardinal Lip Color Review Topp 5 Anti Aging Tips 20 beste anti-aldring kremer tilgjengelig i India Beste Pre Anti-Aging Hudpleie tips og rutine Anti Aging Skin Home Remedies Kroppsbutikken Natrulift Anti Aging Hudpleie Pond's Age Miracle Overnight Repair Dream Night Cream Review Alterna Caviar Anti-Aging Replenishing Fukt Shampoo og Conditioner Review Laura Mercier Plum Caviar Stick Øyefargeanmeldelse Missha Caviar og Tea Tree Pure Source Sheet Masks Review Skin Food Gold Caviar Serum Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jul 02 2020