Hei folkens! Denne gangen var jeg på utkikk etter en billig mascara etter å ha brukt den forferdelige Eyemania mascaraen. Jeg ble trukket på dette fordi jeg allerede hadde brukt Gokubuto mascara.

Pris: ¥648

Påstander: • Hemmeligheten ligger i fibrene og den rike, elastiske væsken. • Med den doble effekten av fibre og elastisk væske, vil dine vipper være super lange, som om du har hatt lash extensions! • Pakket med fibre med svært langvarig effekt. • Leirliknende væske gir deg fleksible belegg og gir en lengre effekt. • Inneholder sterk curling voks, så den har også en perfekt krøllebeskyttende effekt. • Vanntett formulering, men kan fjernes med varmt vann!

• Kan fjernes raskt med varmt vann, for enkel sminkefjerning. • Kan fjernes uten å trenge gni, så det kan brukes over falske vipper eller lashutvidelser. • Vanntett formulering som er motstandsdyktig mot vann og sebum. • Det er filmtype resept. Så ikke gni det for mye.

emballasje: Mascara kommer i et rosa rør med en sølvhett. Mascaraens navn og navn er i sølvskriving. Canmake er kjent for veldig pen emballasje, men dette føles veldig standard og ikke noe ekstraordinært.

Hvordan å bruke: 1. Bruk siden av børsten med de korte børstene, legg 2-3 ganger fra røttene til spissene, mens du beveger børsten fra venstre til høyre. 2. Etter at den har tørket litt, bruk siden av børsten med de lange børstene for å påføre et annet strøk som om du utvider spissene på dine vipper. 3. På de nedre viskene dine, bruk fra roten til spissen, som om du trykker lett på.

Mine tanker på Canmake Gokunobi Mascara:

Denne mascaraen er vanntett og har fibrer i den, så jeg anbefaler at du er forsiktig når du søker, fordi det kan kaste og irritere øynene dine. Men det har ikke irritert øynene mine så langt.

Formel: Bær med meg på dette rantet; Formelen på denne var kremaktig, men tynn i den første måneden. På den tiden gjorde det ikke noe for viskene mine. Jeg ville ikke engang få lash definisjon, enn si lengde eller volum. Det var som om jeg ikke hadde noe på lashene mine. Alt det gjorde var å legge til en liten svart fargetone til lashene mine. Helt skuffet. Men cheapo i meg ville ikke kjøpe en ny mascara. Ha ha.

Så jeg fortsatte og holdt testing og holdt ved å bruke den. Etter 1 måneders mark, overrasket det meg positivt. Jeg antar at formelen er tørket og fortykket litt mer. Nå gir det meg anstendig lengde, men ikke mye volum. Så fra slutten av første måned til slutten av andre måned var det på riktig måte å gi meg god lengde og definisjon. Det gjorde at mykene var lange og saftige. Jeg nøt virkelig å bruke det i denne tiden.

Uansett, det gikk videre til tredje og tredje måned, det tørket ut og søknaden ble svært vanskelig. Selv da jeg prøvde å sette inn noen få øyedråper for å tynne det, ville formelen ikke endres. Det ville trekke på lashene og flakene.

Wand / Er det volumisering eller forlengelse? Staven på denne mascaraen har veldig korte børster i den ene enden og lengre (børster er buede) på den andre. Kortere børster er mer volumiserende / definerende og lengre børster er for lengre. Nå finner jeg at kortere børster ikke gjør en god jobb ved volumisering. Så det generelle utseendet er fortsatt lengre og definerte pisker.

Over: Med produkt; Nedenfor: Uten produkt.

Overføre: Et problem som har skjedd ganske ofte for meg, er at det vil overføre til øvre øyelokk og under øynene hvis jeg brukte den på øvre og nedre visker. Så jeg bruker alltid grunnlaget mitt etter at jeg har brukt min mascara.

fjerning: Dette er en film type mascara og så kommer den av med varmt vann. Men fjerning har vært en oppgave helt fra starten, og enda mer så fra den tredje måneden og fremover. Jeg finner at jeg må kaste øynene mine for å få mascaraen av og de fleste ganger, selv etter å ha brukt en rensende olje og rensemiddel, finner jeg at det er noen rester igjen hver gang.

Akkurat nå vil jeg dumpe denne mascara fordi hver gang jeg fjerner det, føler jeg at jeg mister noen øyenvipper. Jeg er noen som bruker mascara nesten daglig, så dette mascara er ikke lenger verdt innsatsen dessverre.

Pros av Canmake Gokunobi Mascara:

• Stor lashdefinisjon etter formelen tørker litt. • God forlengelse av mascara. • Enkel å bruke staven.

Cons av Canmake Gokunobi Mascara:

• Formula forferdelig i første og tredje / fjerde måned av bruk. • Overfører til den nærliggende huden. • Vanskelig å fjerne, selv om det er filmtype. • Har fibre som potensielt kan peke øynene. • Fibre gjør ikke mye for volum.

IMBB Rating : 2/5

Ville jeg anbefale Canmake Gokunobi Mascara? Det er mange bedre mascaraer der ute. Jeg anbefaler ikke denne.

Canmake Gokubuto Mascara Review Canmake varig Multi Eyebase WP gjennomgang Canmake Four Shiny Eyes Eyeshadow Palette - Berry Sherbet Canmake Cream Cheek Blush - 10 Søt Orange Canmake Shading Powder Creer Beaute Love Darling Eyeliner Vs. Canmake Strong Eyes Liner Review Canmake Four Shiny Eyes Eyeshadow Palette - Berry Sherbet Canmake Cream Cheek Blush - 10 Søt Orange Mascara: Hvordan velge Mascara for Eyes Lakme Nine til Five Intense Volume Mascara Review Mascara: Rimmel Ekstra Super Lash Vanntett Mascara Review Estee Lauder Magnascopic Maximum Volume Mascara Review Maybelline Vanntett Volum 'Express Cat Eyes Mascara Review Mascara: Hvordan velge Mascara for Eyes Maybelline Colossal Volum 'Express Vanntett Mascara Review Fordel Bad Gal Lash Mascara Review Bourjois Volumizer Mascara Review CoverGirl LashBlast Volum Mascara i Brun

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: