Hei folkens!

Den tidligere suksessen til Isehan Kiss Me Heroine gjør lang og krøll og Super Water Proof Mascara inspirerte meg til å finne ut og kjøpe den flytende eyeliner av samme merke. Er det det samme i kvalitet? La oss finne det ut!

Pris: ¥1080

Min erfaring med Isehan Kiss Me Heroine gjør innvirkning vanntett flytende eyeliner # 01:

emballasje: Foringen kommer i en tynn og veldig slank beholder. Hele beholderen er mørk lilla i fargen og bare hetten har glitret i den. Det ser så pent ut når det fanger lyset. Den lengste delen av emballasjen er hetten som er pent konisk mot toppen. Jeg må si at hetten som er så lang, er fantastisk, fordi du får en god mengde kontroll som holder børsten. Du føler at du holder en penn. Jeg elsker dette aspektet av emballasjen. Selve flasken er ganske liten. Men det betyr at du ikke får mye produkt (den har 2,5 g produkt). Dette varer ca. 2-4 måneder, avhengig av bruksfrekvensen.

Formel: Hovedinnholdet på emballasjen er at det er super vanntett (som mascara), og du kan bruke det i bassenget og for å danse (?) Og vil ikke komme av selv om du gråter mye. Når det gjelder fjerning, kommer den av veldig lett med rensende olje, men jeg tror det kommer til å komme unna med en standard sminkefjerner også.

Formelen av denne er virkelig veldig bra. Den er pigmentert, ugjennomsiktig, jet svart og tørker ned til en matt finish innen sekunder etter søknad. Det betyr at du ikke har massevis av spilletid med det. Så, hva jeg gjør for å komme seg rundt dette, gjør jeg omrisset med en pennestil liner og fyll den inn med dette.

En annen ting å huske på med dette er at det ser ut som det bløder mye i blæren, men bløder ikke når det blir brukt på øynene, hvis det blandes grundig. Den glir godt og gir en rett linje. Jeg anbefaler ikke å trykke ned på tappen. Det er et søtt sted med mildt, men fast press, som du får når du trener med en væskeforing. Så for nybegynnere anbefaler jeg å tegne en oversikt først og deretter fylle den inn.

Wand: Staven på denne er penselstil. Det har ikke blitt splayed i tiden jeg har den. Men det har en tendens til å holde mye produkt. Det er en liten stopper i flasken (som en mascara) for å forhindre at sprø mengde produkt kommer ut på veggen. Jeg liker fortsatt å ta overskudd av på felgen. Hvis du ikke gjør det, får du en tykk linje, og hvis du gjør det, får du en ganske tynn linje.

Applikasjon: Du trenger virkelig å riste flasken godt før hver bruk ellers får du fortynnet væske (spesielt hvis du ikke har brukt det i dager) som du trenger å lagre minst to ganger eller tre ganger for å få full ugjennomtrengelighet. Når det er på, vil det føles tungt i noen minutter. Dette skjer når du bruker mer enn ett lag. Liner vil også bløde, spesielt hvis bevegelsen når den påføres det, er veldig veldig sakte (bare når du ikke har ristet beholderen).

Men hvis du husker å riste det bra (det er en liten ball inne som gjør en rattlende lyd), vil du ikke ha dette problemet fordi ett lag er nok til å få fullstendig opasitet. Denne væsken bløder ikke. Du vil fortsatt trenge å tørke og ta overskudd av hver gang hvis du gjør noe presisjonsarbeid (for eksempel vingen i vinget liner). Ellers er det en stor klump av svart blekk på øyet, og du må rydde den opp.

En annen ting jeg har lagt merke til er at hvis du ikke vinker trollet riktig, er det en sjanse for at toppdelen av staven vil stemple produktet på øynene dine. Så, jeg vil ikke anbefale det til nybegynnere.

Siste tanker: Kort sagt, jeg trenger alltid en sminkefjerner, et vev eller en bomullsbud, hver gang jeg bruker dette. Gitt, det er på grunn av min slurvete teknikk, men dette er for høyt vedlikehold for meg. Jeg foretrekker penn-stil liners tilgjengelig her. De er faste, lavt vedlikehold, ugjennomsiktig, vanntett og krever null touch-ups. Jeg ville for alltid kjøpe tilbake pennestil liners for resten av livet mitt, hvis jeg kunne! Dette er min personlige mening, selvfølgelig, men elskere av flytende eyeliners vil elske det hvis du husker å gjøre noen av de tingene jeg nevnte ovenfor.

Pros av Isehan Kiss Me Heroine Gjør Impact Vanntett Flytende Eyeliner # 01:

• Jet svart farge • Fantastisk fargeutbetaling - ett lag er alt du trenger • Tørker ned matte • Tørker ned i sekunder • Utrolig emballasje - hetten er veldig behagelig å holde • Glir på øynene vakkert • Kommer lett av med rensolje

Cons av Isehan Kiss Me Heroine Gjør Impact Vanntett Flytende Eyeliner # 01:

• Hurtig tørketid (du må jobbe raskt) • Overflødig produkt må tas av for presisjonsarbeid • Ublandet væske har liten tendens til å bløe, er ikke helt ugjennomsiktig og kan derfor føles tungt på lokkene - risting av beholderen anbefales

IMBB Rating: 4/5

Vil jeg anbefale Isehan Kiss Me Heroine Gjør Impact Vanntett Flytende Eyeliner # 01? Hvis du er klumpete / nybegynner til flytende øyenliner og har en tendens til å gjøre feil, vil jeg ikke anbefale noen flytende liner, spesielt denne på grunn av kort spilletid. Ellers, gå for det! Du vil ikke bli skuffet!

MUA Makeup Academy Love Hearts Kyss meg Lip Balm Kiss Me Ferme Lip Liner Vs. Kanebo Media Lip Liner Malissa KISS White Me Up Sleeping Pack MAC Heroine Matte Lipstick Review, fargeprøver Barndomsbilder av Bollywood Heroines Lag en stor innvirkning på bare 5 skjønnhetsprodukter Colorbar Precision Waterproof Eyeliner Best Liquid Black Eyeliners Tilgjengelig i India: En Samling Makeup Revolution London Svart Vanntett Væske Eyeliner Chambor Smooth-On Liquid Eyeliner Essens 01 Natural Brunette Style Eyebrow Stylist Set Canmake 01 Perfect Multi Eyes Palette The Face Shop Face It Vanntett Autoliner - Svart 01

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jul 02 2020