Hilsen til alle IMBB skjønnheter! I løpet av flere uker har jeg skrevet ganske mange innlegg om kroppsskrubb, kroppsbørster, shimmer lotions og så videre, alt fordi sommeren er her og vi alle elsker å flaute våre vakre ben i korte shorts og skjørt, men jeg tror på å vise frem noe bare hvis det er behagelig å se på ellers, legger jeg en ekstra innsats for å forbedre sin skjønnhet med ekstra forsiktighet og så flaut det med stolthet. I dette tilfellet skjer "noe" for å være mine ben, og siden jeg har på meg shorts, må jeg mest brune dem med ekstra oppmerksomhet. Jeg får ikke tid til vanlige voksingssessioner, i tillegg føler jeg ikke en drastisk forskjell i huden min etter voksing, bortsett fra at det forsinker hårveksten med noen dager, og derfor virker barbering bare bra for meg, og for det formål bruker jeg denne barbermaskinen Jeg skal gjennomgå.

Produktbeskrivelse: Den perfekte matchen for sensitiv hud, oppleve en nærmere barbering og mindre irritasjon * med 5 kurvekrammer og 8 ganger flere glideboosters. Oppdag hvorfor Venus er # 1-razor-merket som brukes av dermatologer. • Beskyttende bånd av fuktighet med 8 ganger mer glideforsterkere og et snev av aloe for glide * • 5-bladene ligger nærmere sammen for nær barbering og redusert trykk per blad ** • Dermatologen testet for sensitiv hud • Lett å bytte patron

Pris: $ 10.97 og refill razor er for $ 16,97.

Ta på Gillette Venus Embrace Sensitive Razor:

Jeg har barbert bena mine i nesten et tiår nå og med tiden har jeg perfeksjonert kunsten å barbere bena og hvordan jeg oppnår glatte og skinnende ben. Jeg har brukt flere barberhøvler i fortid og ekkelt barberhøvel, brann arr har lært meg å aldri være gjerrig og investere i en god barberhøvel, selv om den brenner et hull i lommen.

Jeg har brukt billigere versjon av Gillette razors tidligere og besluttet å holde fast i denne versjonen, siden den gir en nærmere, langvarig barbering.

emballasje: Razor kommer i en plast mold emballasje som når åpnet en gang må kastes. Det kommer også med avtagbare barberblad, men en gang ut må man kjøpe et nytt sett med barberbladet påfylling. Knivbladet er imidlertid inne i et plasthus som kan gjenbrukes for lagring.

Hvordan bruker jeg det for å få glatte ben: Jeg har delt to innlegg i fortiden om hvordan jeg exfoliere bena med hjemmelaget skrubbe og en kroppsborste. Jeg bruker skrubbe en gang i uken, men jeg prøver å bruke kroppsborste på bena nesten daglig, noe som reduserer utseendet på inngrodd hår og cellulitt over tid. Jeg bruker for å bruke barberskum i fortiden, men nå liker jeg å bruke kokosnøttolje som barberingsmedium, man kan bruke babyolje eller annen olje som ikke er for tett for å tette barberbladene. • Soak barberhøvel i varmt vann i noen minutter, og i mellomtiden bruk sjenerøst olje på bena og mer liberalt på lårområdet siden huden er ekstra følsom i denne regionen. • Før barbering, dyp rakhvirvel i olje og så begynner å barbere seg i jevne, lange slag og du vil bli overrasket over hvor lett barbermaskinen skal glide på huden, også det ville ikke være tugging eller trekking, og lårhuden vil ikke brenne eller få dekket med røde støt. • Etter hvert få slag holder du barbermaskinen under rennende varmt vann for å fjerne hår og smuss - ja, smuss! • Når du har gjort forsiktig, vask bena med lunkent vann og en mild kropp vask med en loofah. • Etter barbering, vask barbermaskinen under rennende varmt vann og rengjør bladene med en børste. Jeg bruker nagelbørste til dette formål og sørg for å rengjøre baksiden av barberhøvelen, siden det ville holde gjenværende hår og smuss. • Rengjør nå barberhøvelen med håndkle til tørk, legg litt olje på den og lagre den i plastikkhuset som kommer inn.

Effektivitet: Ovennevnte trinn kan virke som mye, men det tar ikke så lang tid når man blir vant til det. Denne barbermaskinen og metoden fungerer for meg fordi: • Olje gjør huden min myk, gjør prosessen smertefri og gir meg en nærmere barbering. • Denne barberhøvelen har fem kniver som gir en nærmere barbering. • Den har et fleksibelt hode som gjør det enklere å manøvrere på knær, rundt ankler og andre buede områder. • Olje hjelper meg også å kvitte seg med smuss og smuss. • Med ovennevnte metode får jeg glatte bein som varer godt i tre dager, i motsetning til tidligere, hvor jeg ville se små hårpinner på mindre enn 24 timer etter barbering, og jeg måtte barbere hver annen dag.

De fleste av oss er redd for at vår hårvekst vil øke eller nytt hår vil være kaktus som, men jeg kan garantere denne metoden og barberhøvel at ingen slike mareritt ville gå i oppfyllelse. Når håret begynner å vokse, er de akkurat som det jeg får etter voksing, og også med tiden har hårveksten min redusert og beina min blir hårfri i lengre tid. Men sørg for å rengjøre og tørke den før du lagrer den bort av gummistripen over og under, ellers vil bladene få alt klebrig og ekkel.

Fordeler med Gillette Venus omfavner følsom raser:

• Jeg liker emballasjen - pen farge og lett å lagre. • Den har fem kniver og gummistriper på begge kantene som gir jevnere barbering. • Gummi stripe hevder å inneholde Aloe Vera. • Håndtaket har glatt gummihåndtak. • Lett å bytte blader. • varer noen få uker i en måned jeg rengjort og lagret riktig.

Cons av Gillette Venus Embrace Sensitive Razor:

• Dyrt, og hvis jeg var i India, kan jeg ikke kjøpe så dyr barbermaskin, det er bare litt lett på lomme i USA.

Ville jeg anbefale / tilbakekjøp Gillette Venus omfavnende følsom raser? Ja, jeg gjør alltid - i noen få måneder kjøper jeg refill brusk og en boks varer meg seks måneder. Jeg anbefaler det helt til alle leserne.

IMBB Rating: 5/5

Gillette Satin Care Dry Skin Shave Gel Gillette Clear Gel Power Rush Deodorant med hurtig tørkingsteknologi Venus og Mars Happy Pores Alkoholfri Heksekatelloner Colorbar Metallics leppestift som Venus Schick Hydro Silk Razor Review Konad Øyebrow Razor Gillette Venus Razor

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: