Produktbeskrivelse: Den unike "TRIPLE ACTION FORMULA" forsyner forsiktig, beskytter og nærer huden fra innsiden.

Aktive ingredienser: Vanilje Bønner, Ginseng, Ginger, Melk Peptid Kompleks

resultater: Umiddelbart avslører yngre og sunnere utseende hud

Pris: INR 295 for 100 gram. Men jeg fikk en stor rabatt.

Holdbarhet: 3 år.

bruk: Påfør eksfoliatoren forsiktig på fuktet hud med raske sirkulære bevegelser på ansikt og nakke. Skyll grundig og klapp tørr. Bruk to ganger i uken for en yngre og friskere hud. Følg med YOUTHRX Youth Activating Massage Creme for best resultat.

Min mor og min erfaring med Lotus Herbals YOUTHRx Active Anti-Aging Exfoliator:

emballasje: I form av emballasje har Lotus gjort sitt ytterste for å holde det attraktivt og stilig. Fargekoden til YOUTHRX-serien er gylden og lilla, som ser veldig bra ut. Skrubbingen kommer i et gyllent og lilla farget plastrør med en gylden fargeskrueklokke, ja denne gangen er hetten en skrue en i stedet for de flippende.

Jeg foretrekker generelt flip caps. Skrubbingen kommer ut fra et bredt hull; man må være veldig forsiktig når man tar skrubbe ut, da den litt rennende skrubbeen kan spyle ut i stor mengde lett når lokket er åpnet. Så det er bedre å holde røret i oppreist stilling mens du tar skrubbe ut. Samlet sett ser emballasjen godt ut, men egentlig ikke reisevennlig.

Tekstur, konsistens og lukt: Scrub har en gel-crème slags konsistens som er litt tynn og ikke tykk og kremaktig. Creme-basen føles veldig myk og glatt på huden og med bare liten mengde som det bidrar til å spre skrubben jevnt over hele ansiktet. Kremet består av brune små og hvite mellomstore skrubbepartikler.

Og ved overskytende eller rask eksfoliering kan de store skrubbepartiklene skape myk og ung hud; Jeg forstår virkelig ikke behovet for å legge til slike store skrubbepartikler for ansiktshud. Kan være de store skrubbepartiklene er designet for å exfoliere moden hud bedre. Skrubbingen har veldig vakker, men syntetisk slags duft til den, som føles veldig beroligende. Jeg vil sammenligne lukten med L'Oreal's hårfargingskremer.

Bruk og resultater: Min mor har brukt denne skrubbe i over to uker nå, og jeg har brukt dette i bare en uke. Jeg kan ikke se noen drastiske anti-aldrings- eller reparasjonseffekter på huden hennes, men jeg kan garantere de øyeblikkelige effektene det gir. Vi følger bruksinstruksjonene og skrubbe to ganger i uken, vi skrubbe i minst 2 minutter med hånden med fingrene og la produktet forbli på huden i 3-4 minutter og vask deretter av med vann fra springen og klapp tørr.

Resultatene er definitivt umiddelbare, men er ikke veldig langvarige når du bare bruker denne skrubbingen. Det avslører sikkert en lys og glødende hud etter første bruk. Mors hudtekstur føles definitivt mykere og jevnere enn tidligere, det gir også en blekningsvirkning på ansiktet. Det lette selv mørke flekker på nakken i stor grad bare etter første bruk. Resultatet var klar hud som følte seg myk og glatt og var synlig lysere og glødende.

Og etter å ha brukt dette, føles huden myk og hydrert, og jeg føler ikke behov for å bruke en fuktighetskrem. Jeg er sikker på at med langvarig bruk av dette produktet pluss andre produkter fra serien, vil jeg kunne se noen fantastiske resultater. Jeg tror at selv 25 + kvinner kan bruke dette spekteret. Jeg er sikker på at denne skrubben ikke vil la deg ned.

Pros av Lotus Herbals YOUTHRx Aktiv Anti-Aging Exfoliator:

• Gjør hva det hevder • Øyeblikkelig gir en sunnere og lysere hudfarge • Resultatene er synlige etter første bruk • Rengjør huden pent • Emballasjen ser bra ut • lukter veldig fint • Passer alle hudtyper • Prisen er rimelig

Ulemper med Lotus Herbals YOUTHRx Active Anti-Aging Exfoliator:

• Inneholder også harde skurepartikler, så må du være forsiktig • Den brede munnen av røret kan ved et uhell spyle ut mye produkt • Bruk av det alene gir ingen merkbar anti aldringseffekt på huden

IMBB Rating: 4/5

Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Lotus Herbals YOUTHRx Active Anti-Aging Exfoliator? Ja, jeg vil absolutt anbefale denne skrubbe til alle. Jeg tror det er den beste skrubbe som min mor og jeg har brukt så langt. Det gir definitivt mer lys og glødende hud fra første bruk. Resultatene er synlige og veldig hyggelige. Jeg tror at mamma og jeg skal til denne skrubbe lenge.

Lotus Herbals YOUTHRx Youth Activating Serum Plus Creme Lotus Herbals Phyto-RX Beskyttende Lotion Lotus Herbals Professional Phyto Rx Skin Brightening & Clarifying Essence Lotus Herbals Phyto Rx Skin Brightening Exfoliator Olay Total Effects Anti Aging Cream (Moisturizer) Damens Age Miracle Cell ReGEN Day Cream Kropps Shop Tår Pore Cleansing Facial Exfoliator MAC Mineraliser Volcanic Ash Exfoliator YSL Top Secrets Granule Free Natural Action Exfoliator 12 beste ansikts eksfoliatorer tilgjengelig i India

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: