Påstander: 1.Klarifiserende, anti-skinnpulver med Pureskin ™ -kompleks 2.Shine Free Finish Lett pulver blander lett på huden som styrer skinn i opptil 5 timer. 3.Klarer huden Pureskin ™ -komplekset forklarer huden og minimerer breakouts

Pris: £3.99

Hvis du leser meg, vet du at jeg går bonkers å kjøpe det samme på en måte sminke, nå brukte jeg Maybelline matte maker og nå er det på tide for Rimmel. Hele emballasjen ligner Rimmel holde matt pulver, så jeg gikk og plukket den opp for + klargjøringen. Pannen er en skrue åpen en, ingen speil eller puff. Dette er ideelt for å virvle en stor pulverbørste og gå rundt på ansiktet for å bare sette sminke eller matt hud, fint av meg.

Fargen på pannen er så behagelig, og de dristige bokstaverne nevner "klar hud" også. Jeg tror det er bare en skygge, jeg beklager jenter, jeg vet ikke om det i detalj, men jeg kjøpte er som et støvpulver og ikke som et ekte sminkepulver. Så jeg gikk for denne nyansen som er tydelig lettere for meg.

Pulveret er rent mat, nå er Maybelline matte maker nesten gritty som et løs pulver, men dette er ikke. Dette er veldig vanlig, nå har jeg ikke lyst til å sette det inn i den krittete kategorien, men det er akkurat som alle andre matte pulverformige komprimerer, det er ingenting satiny om pulveret. Pulveret er ikke veldig tykt så ikke forvent noe dekning fra det. Pulveret fortsetter usynlig, så denne typen lysskygge er ikke mye av et problem når du støv det lett.

Jeg kunne ikke lukte noe i det. Pulveret er mer av en matiffying enn et pulver for å kurere pimples.It hevder å ha "pureskin" teknologi og det er utenfor meg når selskapene gjør slike krav. Pulveret er morsomt å bruke med en pulverbørste for å justere huden og sette sminke lett, men det er ikke mirakuløs. Jeg vil si at dette er glatt å røre, men veldig matt.

Nå kommer jeg til påstandene, jeg er enig i glansfri finish, men ikke i 5 timer, det gir deg 2-3 timer maksimal matt hud, og så begynner min kombinasjonshud å vise litt olje på de mer oljeaktige områdene som over mine penner etc. Så ja, du trenger å klappe den på eller støv den med en pensel. Jeg tror dette fungerer bra og ikke-ujevnt selv når du klapper det med en puff, men den slags smuss hele pannen, så bruk en ny puff hver gang. Tørr hud kan tydelig skinne det som det ville kle seg for å tørke flekker på ansiktet.

Alt sagt og gjort, hvis du har den tidligere Stay matte fra dem, kan du prøve dette.

IMBB-vurdering: 3.2/5

Rimmel London Stay Matte Pressed Powder Review Rimmel Renew og Lift Brightening Powder Review Rimmel London Stay Matte Pressed Powder Rimmel London 3 i 1 Pulver Blush - Summer Feber Rimmel London Stay Matte Foundation Rimmel London Varig Finish 25 Hour Foundation Rimmel London Natural Bronzer - 025 Sun Glow Himalaya Herbals Clarifying Fairness Face Wash med Saffron Mint Avon Anew 360 White Clarifying Cleanser Jovees Anti Tan og Clarifying Herbal Face Pack Oriflame Optimals Clarifying Scrub The Body Shop Seaweed Clarifying Toner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: