Jeg elsker TIGI-produkter som gale, men de er ikke lett tilgjengelige i India. Jeg elsker også sine stylingprodukter. Nå er den tilgjengelig på en kjent salong i min hjemby; så jeg fikk den derfra. Min frisør foreslo meg dette elastiske sortimentet av sjampo og balsam, slik at det kan forbedre hårets styrke og gjøre det mindre utsatt for brudd. Jeg har nesten ferdig halvparten av flasken, og jeg elsker det. Det er min favoritt sjampo til dato. Jeg føler det passer meg godt i håret mitt.

Produktbeskrivelse: SUPER-CHARGED SHAMPOO

Ta hårstyrken til neste nivå med dette protein- og elastinsjampoen.

HVA DET GJØR • Styrker håret og legger til tekstur • Forbedrer håndterbarheten • Legger til skinne

ingredienser: Hydrolyzed Hveteprotein - Inneholder aminosyrer som bidrar til å gi kropp og forbedre glans. Fungerer også for å styrke hår og teksturisering

Soy Protein - Forbedrer fleksibilitet / håndterbarhet av hår

Kiwi Fruit Extract - Inneholder høye nivåer av vitamin C som er viktig for kollagenproduksjon

Dimethiconol - hjelper til med å skinne

Parfyme: Rosa grapefrukt, svart currant, nektarin

Pris: INR 750 for 250 ml

Min erfaring med TIGI Bed Head Elasticate Styrking Shampoo:

Sjampoen kommer i rørformet plastflaske som har en gjennomsiktig effekt, slik at du kan finne ut hvor mye produktet har blitt brukt. Det er lyse grønnfarget flaske og produktet er lysegrønn i fargen. Jeg liker virkelig flaskehetten, vi må trykke ned slik at produktet kan slippes ut. Dette er hygienisk og reisevennlig.

Jeg er en stor fan av TIGI Bed Head produkter. Jeg liker virkelig denne sjampoen. Jeg elsker måten den tames håret mitt på. Konsistensen er middels. Jeg elsker lukten av den. Den har en veldig subtil frisk fruktig duft som er så og vanedannende. Det lammer godt og er en utmerket fuktighetsgivende sjampo. Det renser håret og hodebunnen ganske bra uten å tørke dem.

Med kontinuerlig bruk føler jeg at jeg aldri kommer til å forlate denne sjampoen. Det gjør håret mitt så glatt, skinnende og definitivt sterkere. Det hydrerer dem veldig bra og etterlater håret mykt og jeg løper gjennom fingrene hele dagen. Det kutter frizziness ned i noen grad og gjør håret ekstremt håndterbart. Den har protein og elastin som skal styrke svakt eller sprøtt hår. Jeg kobler sammen denne sjampoen med den koordinerende balsammen.

Håret mitt ser veldig sunt og skinnende ut og er ikke veid ned i det hele tatt. TIGI Elasticate har vært i stand til å imponere meg stor tid! For de som vil ha supercharged styrke og ønsker å ta håret til neste nivå må du gå for denne sjampoen!

Pros av TIGI Bed Head Elasticate Styrking Shampoo:

• Styrker håret • Legger til tekstur • Forbedrer håndterbarheten • Legger til skinne • Subtile grapefrukt lukt • Gjør håret mykt • Flasken er reisevennlig og lekkasjebestandig

Cons av TIGI Bed Head Elasticate Styrking Shampoo:

• Ønsker det styrt frizziness mer

IMBB Rating: 4.9/5

Ville jeg tilbakekjøre TIGI Bed Head Elasticate Strengthening Shampoo? Ja! Jeg elsker hvordan det gjør håret mitt utseende og følelse. .1 trukket fra for ikke å tømme frizzen helt. Jeg vil fortsette å bruke denne sjampoen, faktisk har det blitt min HG sjampo nå.

Vil jeg anbefale TIGI Bed Head Elasticate Strengthening Shampoo? Sterkt anbefalt! Pakk det opp med TIGI Elasticate Conditioner for Bed-Head for mer vakre tresses. De er verdt hver krone!

TIGI Bed Head Foxy Curls Contour Cream TIGI Bed Head Control Freak Serum TIGI Bedhead Foxy Curls Hi-Def Curl Spray TIGI Senghodet etter fest TIGI Bed Head Small Talk 3 i 1 Matrix Biolage Avansert Fiberstrong Forsterkende Sjampo Garnier Fructis Triple Nutrition Strengthening Shampoo Garnier Fructis Triple Nutrition Strengthening Conditioner Human Heart Nature Natural Strengthening Shampoo Human Heart Nature Strengthening Shampoo og Body Wash

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Aug 12 2020