Hei alle sammen,

Jeg har nylig hatt noen øyenskygge fra Makeup Revolution. Dette er sminkeområdet der jeg nesten ikke har noen produkter. Så bestemte jeg meg for å legge til øyenskygge fra min kattunge fra dette rimelige merket.

Produktbeskrivelse: For å legge en kant til ditt utseende, bruk denne "In The Deep" øyeskyggen for kvinner fra Makeup Revolution London. Den blå skyggen av denne øyenskyggen vil gjenkjenne tilskuerne øyeblikkelig, så det er et ideelt valg for fester.

Pris: INR 500 (tilgjengelig på rabatt) for 3,3 gm.

Min erfaring med Makeup Revolution London i Deep Mono Eyeshadow:

Jeg vil begynne med emballasje av øyeskyggen som er enkel og egnet for prisen som er belastet. Øyenskyggen kommer i en svart rektangulær panne med et klart klaffdeksel. Det er ingen applikator utstyrt med denne øyeskyggen. Lokket lukkes med et klikk. Det jeg virkelig liker med emballasjen, er at det er ekstremt solid og reisevennlig. Mengden av produktet er fantastisk for sin pris. På baksiden av pannen er ingredienslisten skrevet ut.

"In the Deep" er en vakker blå skimrende nyanse. Det er en perfekt farge for partiene. Denne bryllupsåret, dette kan være fargen som vil tiltrekke all oppmerksomhet til øynene dine. Pigmenteringen av denne øyeskyggen er stor. En sveipe gir en vakker blå farge på øynene. For å få den dype blå farge som i pannen, vil to swipes være tilstrekkelig. Jeg har blitt forelsket i denne blåen. Det er så lyst og krever oppriktig oppmerksomhet.

Den oppeffekten av denne øyeskyggen er ganske anstendig. Som jeg ennå ikke er i øyeprimere, ble denne på mine ikke-oljeaktige lokk for en god 4,5-5 timer uten primer. Den gjelder veldig jevnt og har en satin tekstur. Til tross for den glitrende finishen, føles det ikke gritty i det hele tatt på dekslene. Den blander seg lett og ikke slår seg i fine linjer, heller ikke den øker.

En ulempe med denne øyeskyggen som jeg fant var at den har fallout problemer. Også den inneholder parabener.

Pros av Makeup Revolution London i Deep Mono Eyeshadow:

 • Enkel og reisevennlig emballasje.
 • Vakker glitrende blå nyanse.
 • Glatt og satin tekstur.
 • God pigmentering.
 • Lett blandbar.
 • Passer til alle hudtoner.
 • Ikke krøller eller legger seg i fine linjer.
 • God oppholdsstyrke, rundt 4,5-5 timer.
 • Rimelig.

Ulemper med Makeup Revolution London i Deep Mono Eyeshadow:

 • Fallout problem.
 • Inneholder parabener.

IMBB Rating:

4.5/5

Vil jeg anbefale Makeup Revolution London i Deep Mono Eyeshadow?

Dette er en vakker blå nyanse. Ikke gå glipp av denne som det kommer med en rekke fordeler til en rimelig pris.

Makeup Revolution London Promised Land Mono Eyeshadow Makeup Revolution Insomnia Mono Eyeshadow Makeup Revolution London Temptress Mono Øyenskygge Makeup Revolution Eden Mono Eyeshadow Makeup Revolution London Du vet at du vil mono øyenskygge Makeup Revolution London Candy Frosted Mono Eyeshadow Makeup Revolution London Purple Heaven Mono Eyeshadow Makeup Revolution London Envy Mono Eyeshadow Makeup Revolution London Cappuccino Mono Eyeshadow Makeup Revolution Ultra Eyeshadows Flawless Palette Makeup Revolution Iconic 3 Redemption Eye Shadow Palette er en dupe for? Makeup Revolution London Romantisk Røkt Redemption Palette Makeup Revolution London Lock & Load Fantastisk øyenskygge og øyenbrynspalett Essence Mono Eyeshadow - 04 Black Goddess Essence Absolut Nature Mono Eyeshadow Essens Lilla Clouds Mono Eyeshadow Essence Mono Eyeshadow - Gjør deg klar

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Apr 01 2020