Hola Bonita Chica er!

Jeg har veldig tørre lepper og er veldig ille med å fukte dem regelmessig og bruke leppebalsam. Jeg enten bare slather det på hvert 15. minutt når jeg husker eller glemmer å bruke det hele dagen. Jeg har nylig begynt å bruke en leppeskrub hver morgen på leppene mine, og jeg kan definitivt si at det har hjulpet med mine flakete, tørre lepper de siste ukene, så hvis du har et lignende problem, foreslår jeg at du prøver dette også for deg . Uansett nå at vi alle har myke glatte lepper, la oss komme videre til denne anmeldelsen! Jeg har for deg en annen impulskjøp, en leppestift som jeg hentet fra Covergirl.

Jeg plukket denne leppestiftet opp på et innfall fordi det lå i nærheten av sjekkbordet, og jeg trodde det så interessant ut. Denne leppestiften er formet firkantet og er fargekodd på basen. Lokket lukkes sikkert og hele emballasjen er laget av plast. Kulen ser ut som en vanlig leppestift, og det er ikke noe spesielt spesielt med emballasjen.

Pris USD 6,99, men Covergirl nettsiden selv sier at prisene kan variere. Jeg tror dette skyldes den forskjellige skatten som hver stat i USA har. Denne leppestiften er 3,5 gram eller 0,12 oz.

Min erfaring med Covergirl Enthrall Charme Colorlicious Lipstick:

Først av alt, jeg trenger å slutte å kjøpe kosmetikk på en impuls. Jeg vet ikke hva som kommer over meg, men hvis noen har behandling for det, vennligst gi meg beskjed!

Farge: Jeg kjøpte denne leppestift fordi basen av den som er fargekodd, så ut som en nakenbrun og jeg elsker nakenbrunene mine. Jeg bruker dem hele tiden, og det er min go to lip farge. For det andre oppdager jeg noen ganger at leppestifter har litt hemmelige lepper gloss på basen, og det er slik dette så ut, så jeg trodde hva i helvete, la meg bare kjøpe det fordi det er ganske billig også. (Jeg husker å kjøpe den på rabatt fordi jeg hadde en $ 2 kupong for Covergirl kosmetikk). Men dessverre for meg da jeg åpnet denne leppestiftet, så det mer ut som en blanding av maroon og brun og jeg var veldig skuffet over at det ikke var noen fargeprøver å prøve ut før jeg hadde kjøpt dette, så jeg hadde endt opp med noe som ikke var en nakenbrun . Min skuffelse doblet ytterligere når jeg så på dette, skjønte jeg at denne skyggen faktisk er rød. Ikke spør meg hvordan dette skjedde, men selvfølgelig er fargekodningen på bunnen av denne leppestiften i utgangspunktet falsk. Så det jeg syntes å være en naken viste seg å være rød. Bare av denne grunn har denne leppestiften satt i bunnen av min sminkepose de siste ukene, og jeg har sjelden brukt den!

Bli ferdig: Denne lyse røde nyansen ser ut som en perleformet finish på kulen, men faktisk gjelder den ganske ren i en sveipe. Hvis jeg kunne sammenligne det med noe, ville jeg likne det til "Luster" -finishen som MAC har i noen av sine leppestifter. Som en glans, metallisk finish. Også denne leppestift typen gjelder som eller rettere ser ut som en leppeglans etter at den er påført, men en veldig ugjennomsiktig lipglans. Jeg bruker faktisk denne nyansen ved å blotte den når jeg har brukt den og ferdig med det med et støv av talcumpulver, så noe av en leppe-flekk gjenstår, og jeg foretrekker det utseende som gir sammenlignet med faktisk leppestift.

pigmentering: I en sveipe gir dette en ekstrem ren og lipglanseffekt. Fargen er byggbar og fargebeløpet øker etter noen svinger, hvorpå det begynner å pigmentere ganske rødt! Det har også en liten metallisk glans på den som kan merkes med hver sveipe.

Longevity: Denne skyggen varer lang tid, og den overfører, men når den forlater leppene dine, forsvinner den forsiktig bort for å legge en rødaktig rosa flekk på leppene dine. Personlig liker jeg ikke denne skyggen fordi jeg føler at den røde trekker ned huden min til en mørkere farge. Det har vokst på meg selv fordi det er en ganske kul leppestift, så jeg kunne se meg selv ha på seg dette om vinteren med bare et nakent utseende på resten av ansiktet mitt.

Tekstur: Selv om jeg var veldig skuffet med denne leppestiften først, fordi jeg følte meg stor dhokha på den delen av Covergirl for fargekoding en lys rød leppestift brun, må jeg si at leppestiften selv ikke er dårlig. Det gjelder veldig jevnt og dette er en veldig kremaktig konsistensleppestift. Dette gjør leppestiften veldig fuktighetsgivende og for en jente som meg med veldig tørre lepper, er dette alltid en velkommen funksjon.

Opptreden: Denne leppestiften har ingen kjemisk lukt til det. Det går ikke ned i fine linjer eller bløder. Den bærer bokstavelig talt som en leppeglans som du bruker, og du må være nøyaktig i søknaden din. Det har ikke fjæret i de korte tider jeg har brukt det. Det har ikke skapt eller fremhevet noen tørre flekker på leppene mine. Samlet sett har ytelsen vært ganske bra!

Pros av Covergirl Enthrall Charme Colorlicious leppestift:

  • Veldig kremaktig.
  • Langvarig.
  • Pigmentering kan bygges opp i swipes.
  • Ingen morsomme lukter.
  • Ekstremt fuktighetsgivende.
  • Ikke forårsaker eller fremhever tørre områder av lepper.
  • Finger ikke.

Ulemper med Covergirl Enthrall Charme Colorlicious leppestift:

  • Er farget kodet feil.

Ville jeg tilbakekjøpe Covergirl Enthrall Charme Colorlicious Lipstick? Nei, fordi dette ikke er min slags rød! . Jeg foretrekker en matt rød!

Vil jeg anbefale Covergirl Enthrall Charme Colorlicious Lipstick? Jeg foreslår at du setter opp alle Covergirl-leppestifter før du kjøper, men bortsett fra at denne leppestiften har en god ytelse, så jeg kan anbefale det. Skyggen er bare ikke min favorittrøde skjønt.

IMBB Rating: 3/5 fordi jeg var super skuffet over fargekoding!

Covergirl Sweet Tangerine Colorlicious Lipstick Review Covergirl Colorlicious Delight Blush Lipstick CoverGirl Continuous Color Lipstick - Fransk Toast Cover Girl Continuous Color Lipstick 'Det er din Mauve' Covergirl Lip Perfection Leppestift i Hot Passion Covergirl Lip Perfection Lip Farge i Temptress Charmeuse 400 Covergirl Lip Perfection Leppestift - Flamme CoverGirl Lip Perfection Leppestift - Delish CoverGirl Candylicious Colorlicious Lip Gloss Covergirl Tantalize Titiller Colorlicious Lipstick Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: