Av Ankita Bose

Hei alle sammen,

Tidlig morgenregner, en varm kopp te, en fin leppestift og IMBB. Hva annet kan man trenge for en god start på dagen. Ja, det er akkurat hvordan jeg startet dagen min i dag, og jeg er super glad og oppdatert. Så for en forandring i dag, ga jeg mine vanlige dristige nyanser en pause og tenkte på å gjennomgå en mer enkel og nedsatt nyanse som er Revlon Velvet Touch Lipstick i skyggen Matte Brownie. Så la oss hoppe på anmeldelsen.

Produktkrav:

-Moisturising Matte Lipstick for en fløyels matt finish. -Super fuktighetsgivende formel som ikke tørker leppene dine. -Lette å bruke, glir på jevnt og bærer lys.

Pris: 550 INR for 4,2 g

Min erfaring med Revlon # 50 Matte Brownie Velvet Touch Lipstick:

Emballasjen består av et rødt plasthus med et gyllent rør inne som holder kulen. Det gyldne røret danner gullbandet på utsiden som har merkevarenes logo trykt på den. Øverst på hetten ser du gjennom og hjelper deg med å finne nyanser. Jeg finner emballasjen ganske spinkel, men likevel funksjonell. Lippie-klikket låser og kan enkelt transporteres rundt.

Kommer til skyggen vil jeg gjerne kalle den en mursteinbrun med små oransje undertoner, noe som bidrar til å gjøre skyggen ser ganske levende og ikke så slem på min NC 42 hudtone. I kulen kan det se for gotisk, men på leppene forvandles det til en ganske brun egnet for vanlig slitasje. Dette er vanligvis en go-to-work nyanse og kan brukes lett på hvilken som helst dag i uken med noen form for sminke uten en enkelt tanke. Dette igjen er en nyanse som kan se bra ut på alle komplekser. Jeg bruker den til å fungere mest som jeg hater de typiske naken som kan se ut vasket ut. Dette gir akkurat den riktige mengden farge i ansiktet uten å se over toppen.

Med hensyn til tekstur er denne leppestiften mer av en kremaktig matte. Det føles ganske fuktighetsgivende på leppene og glir lett. Det tørker ikke ut leppene med tiden, og det understreker heller ikke de fine linjene. Jeg har alltid slitt den uten noen tidligere prepping av leppene og har aldri gått glipp av leppebalmen. Et annet poeng som er verdt å nevne er at kulen er ganske solid på tross av å være en kremaktig lippie, og jeg har aldri opplevd smelter i det fuktige klimaet i Kolkata, og det føles heller ikke tøff.

Nå, når jeg kommer til pigmenteringen, vil jeg si at lippien er anstendig pigmentert. Med en swipe er det mest av leppepigmentet dekket, og med to swipes kan vi oppnå full blåst dekning. Lippestiften har ikke en tydelig duft som er et pluss, ettersom mange mennesker er følsomme for duftende produkter.

Lippestiften har en gjennomsnittlig oppholdsstyrke som de fleste kremrike mattene gjør som er 2-3 timer og forsvinner helt etter et fullt måltid. Det overlever imidlertid lette snacks og drinker, men overfører ganske enkelt på brillene som er veldig irriterende.

Oppsummering fordeler og ulemper,

Pros av Revlon # 50 Matte Brownie Velvet Touch Lipstick:

  • Skyggen ser bra ut på alle komplekser
  • Kan bli parret med noen form for sminke uten mye tanke
  • Ganske fuktighetsgivende på leppene.
  • Ingen duft
  • Bullet er ganske solid og ikke utsatt for brudd

Cons of Revlon # 50 Matte Brownie Velvet Touch Leppestift:

  • Å ha makt kunne vært bedre
  • Spinkel emballasje
  • Overføringer på kopper og briller

IMBB Rating: 4/5. Pakken og oppholdsstyrken kunne vært bedre.

Samlet sett er dette ganske anstendig og funksjonell lippie for daglig bruk og det ville være et godt valg for office goers og for jenter som foretrekker dårlige nyanser generelt da det ser bra ut på alle hudflekker og ser ikke ut vasket ut i det hele tatt.

Revlon Super Lustrous Lipstick - Love That Red 7 Revlon Super Lustrous Lipsticks Fra Min Samling 10 Røde leppestift Bilder og fargeprøver Revlon Super Lustrous Lipstick Rosewine Review Revlon Super Lustrous Creme Lipstick: Blackberry Review Revlon Super Lustrous Lipstick - Raspberry Freeze Revlon Super Lustrous Leppestift Ginger Rose Revlon Super Lustrous Lipstick Rose Velvet Review, Strikker Revlon Super Lustrous Lipgloss Revlon Super Lustrous Lipstick

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: