Hei flotte mennesker!

Wassupp? Hvordan liker du været der ute! Jeg er glad somre til slutt, beklager sunnie, Jeg liker deg ikke, og jeg er glad du er borte! 😀 Uansett, kommer til poenget ... .for det a Ansvarsfraskrivelse: Vennligst ikke drep meg for å skrive enda en anmeldelse på en rødme! Ehehehe, Jeg vet ikke om det bare er meg som er så besatt, eller er det noen der ute som er rødme, som jeg er? Gi meg beskjed! 😛 LOL! En av de mest vitale ingrediensene i anvendelsen av min perfekte sminke ville være en rødme! 😀 Jeg tror ikke det er noe annet på denne planeten som kan få meg til å se mer levende og frisk enn tillegg av en subtil, men lyst rødme! Blush jeg vil gjennomgå for deg i dag er Revlon Cheek Color i "In The Pink" ... la oss se om rødmen er en hit eller en glipp for meg!

Revlon påstander: De ferskeste kinnene er i rosa - bedre enn naturlig farge som virkelig ser ekte ut. Super mykt pulver gjør blending en bris. Fersk-timers formel motstår strikking, flekker, fade-out.

Pris: Det er priset rundt 550 INR.

Jeg tar på Revlon Cheek Color i rosa:

emballasje: Den kommer i en plastemballasje, med et gjennomsiktig deksel, en liten blush børste og rødmen selv. Ryggen har skyggenavnet og produktbeskrivelsen skrevet. Ingenting fancy om emballasjen, noe jeg ikke liker! Jeg liker at emballasjen skal skje og søt og alt bra! Uansett, jeg kan egentlig ikke si at emballasjen er holdbar, fordi jeg droppet den en gang og lokket kom av! Det liker jeg ikke !!! Emballasjen har nå endret seg .. Jeg liker den nyere!

Farge: Fargen er en vakker bubblegum-rosenrosa og ser veldig naturlig ut på kinnene! Dette er sannsynligvis en av de rødmen som får meg til å se ut som jeg egentlig rødmer, en av de beste egenskapene i en rødme jeg føler, jeg burde ikke få deg til å se ut som du har på seg noe ... det må se så naturlig ut som det kan muligens være! pigmentering: På pigmenteringsfronten tror jeg ikke det er det beste ... du må lagre det opp, for at det skal dukke opp på kinnene. Ett lag kommer aldri til å være tilstrekkelig! Men jeg bruker fortsatt rødmen på grunn av skjønnheten i fargen sin!

Tekstur: Blussens konsistens er igjen veldig bra, jeg er enig i produktkravene på denne siden, fordi pulveret faktisk er super mykt og smelter inn vakkert! Det ser ikke chalky i det hele tatt, igjen en god ting!

Bor på strøm: Oppholdsstyrken er heller ikke bra heller, rødmer skal vare i minst 5 timer, denne rødmen sitter ikke på huden min mer enn 3 timer! Jeg skulle ønske det ble lenger!

Pros av Revlon I Pink Cheek Color:

  • Vakker farge
  • Ser ekte ut på huden
  • Elske tekstur
  • Blander veldig bra
  • Er ikke kalkaktig

Ulemper med Revlon i Pink Cheek Farge:

  • Fargelønn er ikke bra
  • Å holde strøm er ikke bra
  • Jeg liker ikke emballasjen

Anbefaler jeg Revlon i Pink Cheek Color Blusher? Vel, fargen er vakker, men for noen savnede trekk ,, Jeg vil ikke anbefale det! Du kan bare finne en lignende farge i andre merker som har en tendens til å vare lenger og har en god fargebetaling!

Ville jeg tilbakekjøpe Revlon i Pink Cheek Color Blusher? Nei, jeg kan bare få en lignende farge fra et annet merke! Fargen er bare nydelig, og jeg vil absolutt investere i noe som dette!

IMBB Rating: 2.5/5

Revlon Powder Blush Haute Pink Review L'Oreal Blush Minerals Blusher - Myk Coral Revlon Powder Blush 004 Wine Ikke omtale fargeprøver Revlon ColorStay Mineral Blush Review Revlon Powder Blush - Vin med alt # 06 Beste Coral Blushes å velge mellom Revlon Powder Blush: Alt er Rosy grunnleggende Blush Guide Revlon Skinlights Face Illuminator Loose Powder Streetwear Mineral Blush-Pink Rosette

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: