Hei vakre!

Ønsker dere alle en veldig glad helg! Jeg kom nettopp tilbake fra galas skolearrangement og så glad for å dele min erfaring med å ha saree etter nesten 3 måneder. Videre var det et så stolt øyeblikk for oss å gå nedover gaten i 6 meter med eleganse og tradisjon som var sentrum for attraksjon rett fra gatene til arrangementet! Arrangementet gikk også veldig bra; Jeg lagde krydret chili idli for alle, og til min overraskelse elsket de alle, til tross for deres søte tann og intoleranse for chili og krydder. Selv jeg prøvde deres tamales, burritos, guacamole, salater, veggie falafel & chilli nachos etc som helt blåste min smaksløk. Jeg var mer glad for å se at selv vegetarianere, inkludert meg, har så mange matalternativer.

Uansett, i dag er jeg også her for å dele en av mine nye valg fra Sephora som får min konstante kjærlighet i disse dager! Jeg var ganske fascinert med å se en leppestift remover i butikken og ut av min nysgjerrighet, måtte jeg få det. Jeg er så glad for at jeg plukket den som det har gjort livet mitt enklere! Hvis du er helt inn i sportslige dypere lepper, matte leppestifter, trenger du definitivt det i livet ditt! Så, la oss begynne med anmeldelsen til Sephora Ultimate Oil-In-Gel Lipstick Remover i dag!

Pris: $ 5 for 0,5 Fl Oz (15 ml), prisen kan variere butikk til butikk

Min erfaring med Sephora Collection Ultimate olje-i-gel leppestift Remover:

Jeg er så fornøyd med hygienisk gjennomsiktig plastrøremballasje som for det første hjelper meg med å få ønsket mengde produkt på en gang uten lekkasje eller spill! For det andre kan jeg få en ide om produktet som sparer meg fra uønskede og uventede situasjoner der jeg trenger å kutte gjennom emballasjen for nødbruken. 😛 For ikke å glemme, det er trygt og ultimate brukervennlig emballasje.

Lipstick Remover er et rennende og oljeaktig væske, men jeg vil ikke kalle det irriterende eller klebrig, da jeg føler meg helt fint iført det i 30 sekunder på leppene mine. Jeg regner med at den lille, mest dråpe av produktet er nok til å arbeide underverk på selv de mest stædige leppene. Jeg prøvde det på mine vanlige kremete, matte / demi-matte lepper og leppefarger, og denne removeren klarte det, mann! Jeg ser at jeg ikke trenger å vente i 30 sekunder for kremete, glatte leppefarmer da de begynner å komme av så snart jeg sveiper det på leppene mine uten å rive eller trekke økter i det hele tatt.

Imidlertid tar det tid - ikke mer enn 30 sekunder, men å fjerne selv de siste sporene av stædige leppeflater av leppene mine uten å rive eller trekke, heldigvis. Unødvendig å si, det gjør virkelig hva det hevder å gjøre det også med ultimate perfeksjon! Borte er dager nå da jeg pleide å gni leppene mine med bomull for å kvitte seg med alle siste spor av røde eller dype lepper. Puh! De fleste kremete, matte flekker kommer ut som smør fra kniv så snart jeg smør det på lepper, mens det unødig fjerner stædige flekker innen 30 sekunder.

Men det bør bemerkes at når vi overgår 30 sekunder ventetid, kan det ta tid å jobbe som effektivt så bedre, start innen 25-29 sekunder for å fjerne flekk med bare ett slag. Selv om jeg har flere og flere leppeplekker i disse dager, i motsetning til tidligere dager nå, vet jeg at jeg har en tryllestav for å fjerne dem uten å skade min sensitive hud. Jippi! Selv om noen av leppefargene etterlater veldig ren flekk som kanskje trenger flere swipes, er det greit med meg. Til min overraskelse følte jeg aldri noen irritasjon eller følelse med denne leppestiften.

Det forårsaket aldri misfarging eller pigmentering på mine lepper. Mine lepper ser ut og føles så glatt og normalt som de pleide å se før du prøver dette produktet. Det forklarer også hvorfor jeg er seriøst hekta på dette produktet og allerede kjøpt sikkerhetskopien for fremtidig nødbruk! Jeg vil absolutt anbefale det til deg alle spesielt jenter som bruker leppepleier oftere, prøv det, du vil bare elske det som noe!

Fargeprøver:

La oss oppsummere fordeler og ulemper:

Pros av Sephora Collection Ultimate olje-i-gel leppestift Remover:

• En magisk olje til leppestiftfjerner som fungerer selv på tøffeste flekker uten å være tøff på våre lepper • Infused med godhet av aloe for å berolige lepper uten å fremheve noen problemer • Den fjerner det dypeste, lengst lengst, og holder leppefargene og flekkene i løpet av sekunder, det også uten å rive eller trekke i det hele tatt • Selv de kremete, matte leppefargene og flekkene kommer av raskt så snart jeg smør det på lepper • Mine lepper takker meg for at de ikke lenger gni, skrubbe med bomull for å bli kvitt leppestifter • Det forårsaker ingen irritasjon eller følelse mens du holder den på i 30 sekunder på leppene • Det har aldri forårsaket misfarging eller pigmentering på leppene mine selv etter at de har brukt det begge am / pm ofte • Ganske brukervennlig, reisevennlig og hygienisk emballasje

Cons av Sephora Collection Ultimate olje-i-gel leppestift Remover:

• Vi bør begynne å tørke av lepper innen 30 sekunder for å oppnå perfekte resultater • Noen av leppefargene etterlater seg falmet flekk etter bruk som kan trenge en annen runde

IMBB Rating: 5/5

Vel ærlig, jeg ser ikke disse som ulemper som jeg bare elsker det og bruker det hver kveld, om jeg bruker en stædig eller kremaktig leppestift. Jeg er ikke sikker på om du virkelig trenger dette i livet ditt, ettersom de fleste sminkefjernere fungerer bra for leppesminke også, men for folk som meg som er mer i leppe sminke og ikke ansikt sminke, er denne leppestift remover en velsignelse.Videre tar det bare halvparten av et minutt å fjerne selv den mest stædige flekken som virkelig er fantastisk!

Her er et glimt av datteren mins skolearrangement. Håper dere alle vil like bildene! 🙂

Sephora Collection Total Age Defy Cream for Eyes and Lips 6 Sephora Collection Colour Hit Nail Polish Sephora Collection Universal Lip Liner Boscia Tsubaki Cleansing Oil Gel Nivea Waterlily & Oil Shower Gel Hip Hop Instant Lipstick Remover Pads MAC forsiktig av øyet og sminkefjerner Hvordan å fjerne leppestift flekker LA Splash Kosmetikk Gift Apple Lip Couture Væske Leppestift

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: