Hei alle sammen!

Det regner med glimmer og glitter for meg i dag. Alvorlig, noen år tilbake eller enda noen måneder tilbake, kunne jeg ikke engang forestille meg selv å bruke disse produktene. Jeg takker virkelig IMBB for dette. Det har gitt meg mulighet til å frigjøre kunstneren i meg og prøve forskjellige og spennende ting. Nå, la oss gå videre til anmeldelsen.

Dagens gjennomgang er på Essence Sunset Beauty Sun Kissed Shimmer Powder. Før du begynner gjennomgangen, vil jeg gjerne kaste lys på noen ting du må huske på, mens du bruker glimmer på ansiktet ditt. Det er en metode for å gjøre dette. Jeg fant dette produktet i en makeup blog salg, men da det kom, var jeg clueless om hvordan du bruker den. Til slutt søkte jeg på nettet for noen videoer som virkelig hjalp meg med å forstå ting og bruken av dette produktet. Jeg vil gjerne dele noen tips med dere også. Her er et ansiktsskjema og en video som hjelper deg med å forstå områdene hvor du må bruke shimmer / highlighter.

En kuppelformet børste ville fungere bra for dette formålet. Dessverre har jeg ennå ikke sminkebørster. Men, et gammelt innlegg på IMBB kalt "Rimelig Alternativer til kostbare Eye Makeup Brushes" bidro til å løse problemet mitt ved å forklare hvordan Camlin børster kan brukes til sminke. Så jeg har brukt Camlin pensel nr. 10, og det har fungert bra så langt. En ting til, i en video så jeg et ekstra område som ble dekket - området ved siden av brynene. Jeg har funnet at utheving dette området gir en god effekt.

Endelig er jeg nå klar til å gå videre til anmeldelsen!

Produktbeskrivelse:

Sundowner: En kjølig drink i hånden, øynene på havet, de siste rød-gyldne solstrålene på huden din. Det myke glimmerpulveret gir ansiktet og halsen en subtil glød med gullpigmentene. Forever glød! Tilgjengelig i skyggen 01 Sunset Beauty.

Produktkrav og ingredienser:

Pris:

Det retails for $ 7,58 online, men jeg fikk det for $ 2 i en makeup blog salg. Prisen ekskluderer frakt.

Min erfaring med Essence Sunset Beauty Sun Kissed Shimmer Powder:

emballasje: Dette shimmerpulveret kommer i et gjennomsiktig, kompakt etui uten speil. Jeg fant det ganske enkelt å åpne og lukke lokket. Lokket lukkes sikkert, noe som gjør det egnet til utendørs turer. Merkenavnet og navnet på produktet er trykt i svart på toppen av lokket.

Emballasjen ligner den av blushes, bronzers og andre ansiktspulver av Essence. En oransje etikett på baksiden av saken gir ytterligere detaljer som produktkrav og ingredienser. Shimmerpulveret har to tynne bånd av brunt og oransje, mens større sirkelområde inneholder gullglimmerpulver. Samlet sett er emballasjen slank og reisevennlig.

Parfyme: Shimmerpulveret har en mild vanilje duft. Heldigvis er det hyggelig og ikke over-the-top.

Tekstur: Når det gjelder tekstur, er shimmerpulveret finmalt pulver med små, men synlige golden shimmerpartikler.

Pigmentering og oppholdsstyrke: Shimmerpulveret har god pigmentering, og en sveipe av børsten er nok til å hente riktig mengde av produktet. Jeg har brukt gold shimmer pulver mest i forhold til de andre to farger. Faktisk har jeg brukt brun en eller to ganger, men har alltid vært forsiktig med å bruke den oransje.

Men da jeg swiped produktet, innså jeg at oransje skyggen faktisk er ganske slitesterk og vil legge til en subtil snev av oransje i ansiktet ditt. Jeg ser meg selv å utforske denne skyggen oftere i fremtiden. Faktisk, når jeg ikke har lyst på å ha for mye sminke, bruker jeg bare dette glimmerpulveret på toppen av min kompakte og det legger til en subtil glans i ansiktet mitt.

Når det gjelder oppholdsstyrken, varer dette shimmerpulveret på ansiktet mitt i omtrent fire til fem timer. Selv etter det er det små hint av glimmer på ansiktet mitt. Men hvis jeg går ut et sted for hele dagen, vil jeg kreve touch ups etter fire til fem timer.

For å oppsummere min erfaring, la meg fortelle deg at jeg er veldig imponert over dette shimmerpulveret, og det er flott og rimelig.

Fargeprøver:

Nå, la oss se på fordeler og ulemper med dette produktet:

Pros av Essence Sunset Beauty Sun Kissed Shimmer Powder:

• Robust og reisevennlig emballasje. • Rimelig. • God kvantitet. • Meget pigmentert. • Perfekt for somre. • Cruelty-fri merkevare.

Cons of Essence Solnedgang Beauty Sun Kissed Shimmer Pulver:

• Gjennomsnittlig oppholdsstyrke. • Ingen speil tilgjengelig.

IMBB Rating:

4/5

Vil jeg anbefale Essence Sunset Beauty Sun Kissed Shimmer Powder?

Hvis du leter etter en god kvalitet shimmer pulver som er rimelig, gå for denne. Du blir ikke skuffet.

Bildekilde

Essens Mattifying Compact Powder 5 Essence Long Lasting Lipsticks og jeg elsker Runway Highlighter Schwarzkopf Spa Essence Hydrating Cream Masque Lacura Beauty Powder Blush i # 76 Solnedgang Maybelline Color Sensational Lipstick Summer Sunset Lakme Absolute Gloss Stylist - Coral Sunset Lakme Face Sheer Sun Kissed Lakme Absolutt Sun-Kissed Bronzer Essence Sun Club Shimmer Bronzing Powder Marks & Spencer Per Una Bronzing Powder Lakme Gold Dust Shimmer Bronzer

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: