Hei alle sammen!

Dagens gjennomgang er på The Nature's Co. Chocolate Lip-Pop. Jeg har brukt Green Apple-varianten tidligere, og jeg elsket det til kjernen. Så da jeg så denne skjønnheten på salg på en online portal, bestemte jeg meg for å kjøpe den uten å tenke to ganger. Jeg kjøpte Coconut Lip-Pop også som jeg vil se senere. Nå, la oss gå videre til anmeldelsen.

Produktbeskrivelse: Moisturizes & Softens; Helbreder lekkede lepper; 12 timer hydrering.

Myke, saftig, fuktighetsgivende lepper er hva vår Chocolate Lip-pop gir. En helt naturlig formel. Den beskytter og myker leppene. Ta direkte på leppene dine så ofte som nødvendig.

ingredienser: Shea Butter, Mango Butter, Castor Oil, Vitamin -E & Kokum Butter

Pris: INR 295 for 100gms. Jeg fikk det til INR 206 i et online salg.

Holdbarhet: To år

Min erfaring med Nature's Co Sjokolade Lip-Pop:

emballasje: Denne leppebalmen kommer også i en vrielig rørbeholder, som de andre varianter i dette området. Den er forsynt med en brun etikett (brun for sjokolade), som inneholder navnet på merkevaren, produktets navn, produktbeskrivelse og ingrediensliste etc. Hetten åpnes og lukkes uten problemer. Faktisk har det selv falt et par ganger, men emballasjen har forblitt intakt.

Det eneste problemet er at hvis du snurrer røret helt, er det litt vanskelig å få leppebalmen tilbake i beholderen. Jeg hadde møtt dette problemet mens du klikket på bilder for anmeldelsen. Til slutt måtte jeg trykke på toppen litt, og i ferd med å endte jeg med å lage en liten buk på toppen av leppebalmen. Ellers er emballasjen ganske slank og solid.

Parfyme: Lip-popen har en herlig sjokolade duft til det som er hyggelig og ikke for overveldende. Luften forblir imidlertid ikke lenge og forsvinner om en halv time eller førti minutter.

Tekstur, farge og oppholdsstyrke: Leppebalmen eller leppepoppen, som den kalles, er veldig myk og hydrerer leppene mine godt når jeg bruker den. Lip-popen har en liten brunaktig nyanse til den, men fargen er veldig liten og vil ikke dekke pigmenterte lepper helt. Når det gjelder oppholdskraften, holder leppepopen på leppene mine i omtrent to timer før de slites ut. Imidlertid fortsetter mine lepper å føle fuktighet og myk i omtrent fire til fem timer, før jeg føler at det er nødvendig å bruke lip-pop igjen.

Denne leppepoppen vil ikke vare et tungt måltid, og du vil føle behovet for å bruke det igjen etter lunsj eller noe annet tungt måltid. Sipping av vann gjør imidlertid ingen forskjell, og leppepoppen forblir intakt. Lip-popen føles ikke tung eller klebrig, og når den påføres om natten, får det meg til å bli myke og fuktige om morgenen. Hovedprøven på denne lip-pop er at den ikke inneholder SPF, og derfor vil det ikke være en god ide å ha det utendørs, spesielt i sommerene. Men du kan klare det med en leppefarge som inneholder SPF.

Det fungerer som en god base for min matte leppestifter og sikrer at leppene mine ikke tørker ut snart. Jeg har brukt denne i mer enn to uker nå, og jeg kan trygt si at leppene mine virkelig fungerer bra i disse dager. Totalt sett er jeg veldig fornøyd med dette kjøpet. Imidlertid savner jeg fortsatt min grønne Apple lip-pop.

La oss nå oppsummere fordelene og fordelene ved dette produktet:

Pros av Nature's Co Sjokolade Lip-Pop:

• Elegant og solid emballasje. • Emollient formel holder leppene hydrert for lenge. • Nydelig duft, som ikke er overveldende samtidig. • Fungerer som en god base for matte leppestifter. • Gratulererfritt merke.

Ulemper med naturens co Chocolate Lip-Pop:

• inneholder ikke SPF. • Gjennomsnittlig oppholdsstyrke. • Leppebalmen snur seg ikke riktig tilbake, spesielt når den er helt ut. • Dyrt, hvis kjøpt på MRP.

IMBB Rating: 4/5

Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Nature's Co. Chocolate Lip-Pop? Jeg har allerede en annen fra dette området, og vil derfor ikke kjøpe meg selv igjen. Men jeg vil sterkt anbefale disse lip-pops til hver og en av dere. Du må ha minst en av disse i stashen din.

Naturens Co Berry Lip Pop Naturens Co Black Currant Lip Pop Naturens Co Mango Lip Pop Naturens Co Berry Lip Balm Shahnaz Husain Chocolate Facial Kit Khadi Herbal Chocolate Honey Body Smørkrem Helsemessige fordeler med mørk sjokolade Khadi Herbal Lip Balm - Sjokolade Aroma Magic Chocolate Cream Pack

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: