Hei alle,

I dag vurderer jeg den siste leppestiftet fra min kjede fra Gerard Cosmetics. Jeg har allerede vurdert nyanser franske Toast, Rodeo Drive og Cherry Cordial. I dag vurderer jeg skyggen Berry Smoothie. Les videre for å finne ut mer om denne skyggen.

Pris: $ 19, men jeg fikk det til en nedsatt pris.

Produktbeskrivelse: En vakker blanding av fruktige og komplekse farger kombinere for å lage vår Berry Smoothie leppestift. Ugjennomsiktig, sofistikert og frisk, vil denne fargen legge til deilig blending til sminkeutseendet ditt. Vi blandet opp Berry Smoothie for makeup elskeren som ønsker en elegant og ultramanisk nyanse. Full dekning og en super behagelig formel kombinerer å skape en elegant og uanstrengt leppefarge.

Min erfaring med Gerard Kosmetikk Berry Smoothie Lipstick:

emballasje: Lippestiften kommer i en søt, lubben liten gylden kule. Røret har Gerard Cosmetics skrevet over det og har skyggen klistremerke på bunnen. Kappeklikkene lukkes. Den gyldne emballasjen ser flott ut. Emballasjen er ganske liten og reisevennlig.

Shade / pigmentering:Berry Smoothie vises som en vakker berryrosa skygge i kulen. Det virker ikke for mørkt på leppene og kommer over som et middels rosa på leppene. Det er en nydelig hver dag med skygge som passer til de fleste hudtoner. Merk at denne skyggen ser veldig ut som en ny nyanse fra Gerard Cosmetics - Rodeo Drive, og du trenger ikke å eie dem begge. Rodeo Drive har flere mauve undertoner mens Berry Smoothie har en tendens til å være mer rosa-ier. Lippestiften er ganske pigmentert, og en sveipe er nok til å dekke leppene.

Texture / Finish:Lippestiften har en kremaktig tekstur og går glatt på leppene. Det slår ikke på leppene i det hele tatt under påføring. Lippestiften føles kremaktig når du bruker den, men legger seg ned til en halvmattig finish med en fin glans. Lippestiften er ikke akkurat fuktighetsgivende, men det tørker heller ikke leppene dine ut. Det ser ikke ut som et behov for å påføre en leppebalsam før søknaden.

Varig kraft:Dette er ikke en overføringsløs leppestift og overfører lett på kopper og briller. Lippestiften forblir ikke satt utover 4 timer og overlever ikke et fullt måltid. Siden dette er en lys nyanse, går det ikke noe blikk bak. Personlig er det greit å gjenta leppestiften min når behovet oppstår.

For å oppsummere, er dette en vakker hverdagslig leppestift med en anstendig formel. Hvis du ikke bryr deg om den lave oppholdsstyrken, kan du definitivt prøve denne nyansen. Men til den opprinnelige prisen på 19 dollar, virker det litt dyrt.

Pros av Gerard Kosmetikk Berry Smoothie Lipstick:

  • Vakker rosa nyanse.
  • Glider glatt på leppene.
  • Føler ikke tørking på leppene.
  • Anstendig pigmentering.
  • Flott emballasje.

Cons av Gerard Kosmetikk Berry Smoothie Leppestift:

  • Overfører mye.
  • Litt kostbar.

IMBB Rating:

3.5/5

Ville jeg tilbakekjøpe Gerard Cosmetics Berry Smoothie Lipstick?

Dette er en nydelig rosa leppestift med en anstendig formel, men litt kostbar for 19 dollar. Så, jeg vil legge avgjørelsen til deg. Jeg vil gjerne prøve andre nyanser fra serien.

Gerard Kosmetikk Tequila Soloppgang Lipstick Gerard Kosmetikk Alle Dolled Up Lipstick Gerard Kosmetikk Brannmotor leppestift Gerard Kosmetikk Fransk Toast Lipstick Gerard Kosmetikk leppestift i skygge 1995 Revlon Colorburst Lip Butter Berry Smoothie Lotus Herbals Seduction Botanisk Tonet Lip Gloss Berry Smoothie Elle 18 Lip Smoothie i skyggen Berry Bomb

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: