Namaste til alle sjarmerende skjønnheter !!! I løpet av flere uker så jeg høyt og lavt for dette bestemte produktet, og siden dette merket er tilgjengelig bare i Walmart, måtte jeg vente så lenge på at min lokale Walmart-butikk lagde den opp. Øyeblikket var det igjen på lager Jeg grep det før det gikk igjen på nytt.

Hvorfor var jeg scavenging for dette bestemte produktet? Fordi jeg elsker det, er det et helt unikt produkt med en like unik emballasje. Jeg har prøvd dette produktet i fortiden, men i en annen nyanse og var svært fornøyd med det; Men den siste nyansen jeg brukte var en litt bit lettere for meg, så jeg valgte en skygge mørkere. Nedenfor er min erfaring med dette produktet ..

produktbeskrivelse: Konturering har aldri vært enklere. Nå kan du lage et flerdimensjonalt utseende med bare en sveipe! Kinn og balanser gir en dobbeltonet pinne som er designet for å levere den perfekte mengden highlighter, og rødme / bronzer til å skape farge og belyse kinnene.

ingredienser: Ikke nevnt.

Pris: $6

Jeg tar på Hard Candy Kinnelig Pink Highlighter og Contour:

Dette er en av de produktene jeg så en venn av min bruk, og jeg var som - Wow! Jeg må ha det ". Det er en komplett pakke og la meg utdype hvordan jeg gjør dette kravet.

emballasje: Det er så søtt og nyskapende. Den kommer i rektangulær tilfelle, men har en vridmekanisme. Produktet er i form av en solid blokk med både en highlighter og en blush nyanse infused sammen med en definert partisjon. Det ser ut som en bomulls candy bar, lurer på om det smaker det samme 😉

Tekstur: Veldig kremaktig å påføre og blande, men ikke altfor kremaktig for å få ansiktet ditt til å bli fettete. Den har homogene glitterpartikler som gir et naturlig dugg utseende til dagslys eller under kamerablits.

Farge: Produktet er like delt inn i to fargesoner - en side rosenrød farge og andre er høylyseskyggen. Man kan bruke staven på en gang for å få en farge eller bruke en børste til å bruke de to fargene separat og blande dem for å få et mer konturert utseende.

Produkt effektivitet: Man kan bruke den til å få en veldig naturlig fargetone eller kan gå ut for å få det til å blinke, passende for spesielle anledninger med millioner lyspærer som belyser ansiktet vårt. En enkelt sveipe gir en subtil glans som virker veldig naturlig og tiltalende; Ved flere swipes kan man intensivere glansen. Det er også veldig enkelt å blande, bare ved hjelp av finger tips. Produktet er veldig bra for de som er nye for konseptet med å markere og konturere.

Pris: For mengden og effekten som oppnås av dette produktet, er det helt verdt $ 6. Også ulike nyanser er tilgjengelige fra tan til mauve og man kan velge ut fra hudtype.

Jeg liker virkelig slike budsjett skjønnhet hack. Det er greit å skille ut toner med penger en gang til for å hengi seg til noen luksus, men ellers ser jeg aldri poenget med å kjøpe super dyre produkter når samme effekt kan oppnås med merkevarebutikker. Tross alt er jeg en indisk og sparsommelig og stolt over det. 🙂

Fordeler med Hard Candy Cheeky Pink Highlighter og Contour:

• Robust, innovativ emballasje. • Veldig pen, subtil skygge. • En sveipe går langt. • Anstendig oppholdskraft. • Lommevennlig. • Lett tilgjengelig online eller i butikkene. • Lett å blande. • Seks nyanser å velge mellom.

Ulemper med hardt candy fritt rosa høyttaler og kontur:

• Ingredienslisten ikke oppgitt.

Ville jeg tilbakekjøpe Hard Candy Cheeky Pink Highlighter og Contour? Ikke denne skyggen, men ja, ville prøve andre nyanser, og helt anbefale det til andre.

IMBB Rating: 4.5/5

Hard Candy Angel Face Highlight og Contour Cheek Duo Review Hard Candy First Flush Make-up Kit Hard Candy Painted Lady Lipstick i Mannequin Hard Candy Eye Def Metallic Eyeshadow - Miss Enid MAC Angel Lipstick Victoria's Secret Angel Fragrance Mist Ansiktsform: Hvordan bestemme ansiktsformen 12 beste hjemmelagde ansiktsmasker 7 måter å fremheve de beste funksjonene i mørk hud Maybelline Dream Lumi Touch Highlighting Concealer Bourjois Contour Clubbing Vanntett Eyeliner Pencil Bourjois Khol & Contour Eyeliner Pencil Lakme Just Kissed Kinn og Lip Tint Clinique Cheek Pop Blush - Plum Pop

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: