Av Neha Saxena

Hei damer! I dag skal jeg vurdere en leppestift fra en av mine mest favoritt merker. Det er fra merkevaren Diana of London og serien heter 2000 Kisses Wonderful Lipstick. Jeg elsker leppestifter og spesielt de lange slitene og denne er begge - kyssesikker og mattsikker. Les mer for å finne ut om jeg likte denne nyansen eller ikke!

Produktbeskrivelse: En fantastisk leppefarge i flytende form med matte iriserende og metalliske effekter sikrer langvarig sminke resultater. Den kremete myke fløyete tekstur er lett og behagelig. Det føles ikke tungt eller fettete; den ikke-overførbare leppefargen tillater oppfatning i enhver anledning.

Applikasjon: For en perfekt finish, skisser leppene dine med Diana-lipsekken, og velg en nyanse som ligner på leppestiftskalaen som er valgt, og fyll forsiktig med 2000 kysser vidunderlig leppestift.

• La det være minst 4 - 5 minutter tørketid etter søknad om stabilitet. • For en mer nydelig effekt, bruk Diana Extreme til å skinne leppe glans over leppestift.

ingredienser:

Pris: INR 699 / -

Min erfaring med Diana of London Varig Beauty 2000 Kisses Wonderful Lipstick:

Produktet kommer i en elegant, gjennomsiktig plastflaske som gjør at leppestiftets faktiske nyanse kan sees gjennom den. Den skimrende blå fargede skruenhetten lukkes tett med flasken som gjør denne leppestiften reisevenlig og forhindrer også at produktet slipper ut av flasken. Navn og nummer på leppestift er nevnt nederst på flasken. Svampestaven som er koblet til hetten, suger opp akkurat den riktige mengden av produktet.

Noen ganger velger man leppestiftskyggen gjennom en nettbutikk, føles litt risikabelt. Jeg valgte skyggen nummer 51 kalt Lasting Beauty. Den har en kremaktig tekstur som glir lett på leppene. Skyggen er som en neon oransje farge som ser veldig levende ut på min mørke farge. Jeg hadde det i ca 8 timer og ble klovnen til familien min. Det virker som om jeg har malt mine lepper med oransje radium. Men ikke bekymre mine rettferdige damer! Det er ment for deg. Denne fargen ser ganske pen ut på rettferdig til veldig rettferdig hudtoner.

Som merket hevder, er det en lang slitesleppende leppestift som føles veldig lett på leppene. Men så snart du åpner flasken, rammer en skarp duft deg og det er en ulempe for meg. Men når du bruker leppefargen, blir duften vekk unna. Men det forblir i 8 lange timer uten å falme og overlever måltider helt bra. Når det er brukt, tar det ca 5 minutter å stille inn. Det tørker ut leppene, så man må hydrere leppene før påføring. Dessuten kan man bruke en klar leppelys over det for å unngå ytterligere tørking.

Fargeprøver:

Fordeler av Diana of London Varig Beauty 2000 Kisses Wonderful Lipstick:

• Mattsikker leppefarge. • Super langvarig. • Bløder ikke ut av leppene. • Det er veldig lett og behagelig på leppene. • Perfekt til daglig bruk.

Cons av Diana of London Varig Beauty 2000 Kisses Wonderful Lipstick:

• har en tendens til å tørke ut leppene etter en tid • Fravær av SPF. • Inneholder parabener. • Har en veldig skarp lukt.

IMBB Rating: 3/5

Ville jeg anbefale Diana of London Varig Beauty 2000 Kisses Wonderful Lipstick? Ja, men bare til skjønnheter med veldig god hudtone. Middels til mørke hudtoner - vær så snill å holde deg borte fra denne skyggen!

Ville jeg tilbakekjøp Diana of London Varig Beauty 2000 Kisses Wonderful Lipstick? Nei! Lukten irriterer meg mye og skyggen er ikke ment for min skintone heller.

Kjennelse: Dette er et kvalitetsprodukt, men velg skyggen din klokt og gå for det bare hvis du ikke har noe imot sterke dufter i din kosmetikk.

Hold deg vakker og pass opp! 🙂

Diana Of London 2000 Kisses Wonderful Lipstick - Pink Fuschia Diana of London 2000 Kisses Wonderful Lipstick - Ren Temptation Diana of London 2000 Kisses Wonderful Lipstick-Warm Passion Diana of London 2000 Kisses Wonderful Lipstick Icy Brown Diana of London 2000 Kisses Wonderful Lipstick Coco Ice Diana of London 2000 Kisses Leppestift-Tranebær Rimmel London Varig Finish Lipsticks Koreanske skjønnhetshemmeligheter

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: