Hallo jenter! I dag vurderer jeg en lippie fra fargespekteret. La oss komme til anmeldelsen.

Pris: 299 INR for 3,9 g

Min erfaring med Maybelline Fuchsia Fantasy Colorshow Leppestift:

emballasje: Det kommer i et svart rør, med et fargekodet band som er ganske bra. Det er ikke noe stort med emballasjen, og ingen "wow" -faktor. Navnet på skyggen er skrevet nederst med et fargekodet klistremerke. Hetten klikker et tilfredsstillende klikk og er klar til å bli kastet i håndvesker.

Skygge: Fuchsia fantasy er en lyst bærbasert fuchsia rosa. Selv om det ikke er en sann fuchsia siden den har berrytoner til den. En fantastisk faktor i denne skyggen er at den er dobbelt tonet! Det ser fabelaktig ut og ikke alle garish eller OTT. Det har ingen skimmer til det (takk gud!).

Tekstur og pigmentering: Tekstur er fløyelsaktig glatt og det glir bare på lepper som drøm. Jeg trengte ikke peeling før søknad siden jeg for øyeblikket ikke håndterer tørre lepper. Men har en tendens til å markere tørre flak. Pigmenteringen er bare fantastisk! Bare en sveipe gir en så fantastisk fargepenger, på grunn av lysstyrken i skyggen. Jeg trenger neppe å bruke en swipe og bare dab dem over begge mine lepper og det dekker dem godt. Skjønnhet med pigmenterte lepper ville elske dette. Fullkarakteristikker for pigmentering og tekstur.

Varig kraft: Den eneste ulempen på denne leppestiften er at den enkelt overfører. Jeg hater denne delen av de fleste leppestifter siden jeg må takle forlegenhet når jeg finner leppestiftkarmer på kopper. Jeg prøver vanligvis å slette dette for å minimere overføringsdelen. Det overlever et lite måltid, men det er nødvendig med re-application / touch-up. Det varer i ca 3 timer og jevnt svimmer fra hjørner. Det etterlater en lys rosa fargetone som er litt plagsom å fjerne. Også dette er ikke så fuktighetsgivende, og jeg fant leppene mine tørre på slutten av dagen.

Til slutt er dette en veldig nydelig nyanse som umiddelbart vil lyse opp i ansiktet. Dette er en ganske unik farge i min kitty.

Pros av Maybelline Fuchsia Fantasy Colorshow Leppestift:

• Fargekodede bånd og klistremerker. • En nydelig, to-tonet bærfuchsia-nyanse. • Det lyser opp ansiktet umiddelbart. • Pigmentering er bare herlig. • Kremaktig fløyelsaktig tekstur. • Fargebetaling er flott. • Det vil dekke mest pigmentering i bare en enkelt sveipe. • Leaves bak en lys rosa fargetone. • Reisevennlig. • Rimelig.

Ulemper med Maybelline Fuchsia Fantasy Colorshow Leppestift:

• Emballasje er ikke spektakulær å flaunt. • Overfører tungt.

IMBB rating: 4.85/5

Vil jeg anbefale / kjøpe Maybelline Fuchsia Fantasy Colorshow leppestift? En stor JA!

Maybelline ColorShow leppestift i Orange Icon Review Maybelline Colorshow Leppestift i skyggen 111 Midnight Pink Review Maybelline Colorshow Lipstick 109 Violet Fusion Review Maybelline ColorShow leppestift Red Diva Review Maybelline Colorshow Leppestift - Forever Mauve Maybelline Colorshow leppestift - 309 karamell vaniljesaus Maybelline ColorShow leppestift - Burgundy Blend Maybelline Colorshow leppestift - Cherry Crush Maybelline Colorshow Leppestift - Rødt My Lips # 202 Review, Stikkprøver

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jul 14 2020