Elle 18 lanserte nylig et nytt rimelig utvalg av leppestifter - Elle 18 Color Boost Lip Color. Jeg har prøvd å finne dette siden mer enn en uke, og endelig fant den på nettet. Jeg var så glad at jeg bestilte noen få farger fra dette området. Her er anmeldelsen på en av de vakreste farger i denne serien-Red Passion.

Produktbeskrivelse: Med sin spesielle dual core leppestift format, gir Elle 18 Color Boost deg 6 timers non-stop lip farge! Nyt den kremete, myke tekstur som er beriket med ekstra fuktighetsgivende kakaosmør i 10 fantastiske nyanser. Pout non-stop med Color Boost's non-stop lip drama!

Pris: Rs 150 for 4,3 ml.

Min erfaring med Elle 18 Red Passion Color Boost Lip Farge:

Elle 18 Color Boost leppestifter kommer i en søt, girly rosa og svart farge sak. Dekselet er neonrosa i farge og basen er svart. Navnet på skyggen er nevnt nederst. Saken lukkes med et klikk og er definitivt reisevennlig. Emballasje er definitivt attraktiv, spesielt med tanke på prisen.

Rød Passion er en veldig vakker rød farge med et snev av oransje. Det er ikke rent rødt, men oransje i det gjør fargen ser veldig pen ut. Denne fargen passer til nesten alle hudtoner og ser best ut på rettferdige til middels hudfarger. Dette nye serien har en dobbel kjerne. Ytre delen er rød i farge og den indre kjernen er oransje. Denne fargen lyser øyeblikkelig opp ansiktet mitt og er perfekt for denne brennende varmen. Det har ingen glimmer i den.

Pigmenteringen er fantastisk. Det dekker pigmenteringen av mine lepper i en enkelt sveipe. Den glir veldig enkelt og glatt på leppene mine. Det er ikke veldig buttery eller kremaktig, men er myk nok. Den forblir på mine lepper i ca 4-5 timer og overlever små måltider og drinker. Det etterlater en rød fargetone til leppene mine mens de falmer. Det er ikke veldig fuktighetsgivende, men er komfortabelt nok. Det vil definitivt kreve en leppebalsam under det om vinteren. Det føles veldig lett på leppene og har en nesten matt finish.

Pros fra Elle 18 Red Passion Color Boost Lip Farge:

• En veldig vakker rød farge med oransje toner i den. • Passer nesten alle hudtoner. • Føler lys på leppene. • Glir glatt på leppene. • Utrolig pigmentering. • Tørker ikke ut mine lepper. • Gjennomsnittlig oppholdsstyrke. • Reise vennlig.

Cons av Elle 18 Red Passion Color Boost Lip Farge:

• Ingen.

IMBB Rating: 5/5

Vil jeg anbefale Elle 18 Red Passion Color Boost Lip Color? Absolutt. Det er en fantastisk farge for dette været, og i tillegg er prisen definitivt en kirsebær på kaken. Det er et slikt sminkeprodukt, som jeg er sikker på at jeg vil fullføre i nær fremtid.

Elle 18 Color Boost Hyper Orange Lip Color Review 11 Elle 18 Color Pops Lipsticks fra min samling Elle 18 Color Pops Lipstick: Rosy Blush Elle 18 Color Pops Lipstick: Rusty Elle 18 Color Pops Lipstick - Pretty Peach Elle 18 Color Pops Lipstick: Rød Rød Coloressence Premia Pickle Me Pink Lipstick Streetwear Color Rich Ultra fuktig leppestift - 11 Pink Passion Colorbar Velvet Matte leppestift Spennende Rosa

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: