En stor hei til en og alle her ute! Hvordan går det? Jeg vet at det er midten av mai nå og hard indisk sommer må være i full gang, tar toll på vår hud og helse. Uansett er dagens gjennomgang om en emulsjon fra Za sant hvitt område som er det siste tillegget til min hudpleie regime. Vi håper allikevel at vi har en klar gjennomsiktig hud, ikke sant? Så les videre for å finne ut hvordan dette produktet gikk på meg.

Hva produktet hevder: Denne fjærlette, ikke-oljeaktige emulsjonen gjennomsyrer lett inn i huden for å gi translukens, lysstyrke, jevne tone samtidig som fuktighetsnivåene fylles på for en utrolig myk og jevn hud.

handlinger: 1. Whitening effekt: Undertrykker melanisering og reduserer mørke flekker, flekkmerker og patchiness. 2. Fuktighetsgivende effekt: Fjerner overflødig hud overflate celler og drenerer huden dypt. Fuktighetsgivende effekt varer 8 timer.

resultater: Oppnå fuktig, gjennomsiktig, lys og jevnt tonet hud.

Tekstur: • Lettvektsemulsjon absorberes raskt i huden. • Dermatologistestet. • Ingen tilstopping av porene.

Pris: INR 899 for 125 ml.

Min erfaring med Za True White Emulsion:

Jeg har fet til kombinasjonshud som er utsatt for å ha breakouts om sommeren. Så mine sommerpleieprodukter pleier å være mer lette og mest vannbaserte. Til tross for at huden min er på den oljere siden, gjør jeg det alltid et poeng å hydrere det tilstrekkelig for å forhindre at det ser sløv ut. For dette formål er et serum et must i min daglige hudpleie ritual etter rensing og toning. Jeg var fornøyd med mitt Olay-lysende serum til jeg ønsket å prøve noe nytt. Etter å ha lest rave vurderinger om andre Za true white range produkter, jeg endelig nullet på denne.

Produktet kommer i en elegant hvit og rosa flaske med en skruehett, med signatur Za-buet design. Skruenhetten lukkes tett og jeg har aldri møtt noe spill av produktet mens du er på reise. Flasken har en dispenser som fungerer bra, og alt du trenger å gjøre for å få produktet ut, er å klappe flaskeåpningen på håndflaten et par ganger. Så emballasjeavdelingen får en stor tommelen opp fra meg.

Nå kommer det til selve produktet, det er i utgangspunktet en melaktig hvitvannsbasert væske med litt rennende konsistens. Det blir utbredt på ansiktet utrolig og tar liten tid å bli fullstendig absorbert. Produktet lukter himmelsk som enhver høykvalitets hudpleie merkevare og lingers for noen ganger som føles ren luksus. Som det hevder, er det veldig lett vekt i tekstur og samtidig gir huden min den riktige dosen av hydrering.

Jeg bruker det vanligvis to ganger daglig i mellom toning og fuktighetsgivende. En ertstørrelse er alt du trenger for hele ansiktet ditt. Huden min nyter virkelig godheten til dette produktet siden de siste tre ukene og viser også noen merkbare resultater. Min hud føles mye mer smidig og hydrert. Noen ganger føler jeg ikke engang behov for å bruke en egen fuktighetskrem. Jeg ser det jobbe på min akne arr i en viss grad, og det har definitivt forbedret min generelle hudtekstur og hudfarge.

For å oppsummere, er det en fryd å bruke denne emulsjonen på varme sommerdager, og det vil sikkert også arbeide på vintre med en egen fuktighetskrem. Den passer til alle hudtyper. Selv om blekkkravet ikke er sant, oppfyller det alle de andre aspektene ved bruk av et godt serum.

Oppsummering fordeler og ulemper for en rask referanse ...

Pros av Za True White Emulsion:

• Lett, vannbasert tekstur, perfekt for oljeaktig kombinasjonshud. • Hydrerer ganske bra, lyser, lyser arr, forbedrer den generelle hudkvaliteten. • Strålende reisevennlig og hygienisk emballasje. • Litt går langt. Så 125 ml produkt vil vare i veldig lang tid. • Jeg fant prisingen å være billigere enn andre serum tilgjengelig i markedet. • Aldri brøt den følsomme huden min ut.

Cons av Za True White Emulsion:

• Selv om det lyser huden i stor grad med vanlig bruk, ser det ikke ut som om blekkkravet er sant. • Noen kan ikke like produktets blomsterduft.

IMBB Rating: 4.9 / 5 (-1 for falsk blekingskrav)

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Za True White Emulsion? Helt klart!! Det har blitt en stift for meg. Nå ser jeg på hele Za sanne hvite området. 😀

Za Kosmetikk Plumper Lips Lipstick - 08 Ruby Rich Za True White Day Protector med SPF 26 PA ++ ZA True White Night Cream Za True White Plus Væske Foundation SPF 25 PA ++ Review Za Perfect Solution Toner Review L'Oreal Paris Hvit Perfekt TRW Nattkrem Olay Natural White Sunn Fairness Nattkrem Clarins White Plus Whitening Reparasjon Nattkrem Garnier Sakura White Pinkish Radiance Gentle Cleansing Foam Forest Essentials Tejasvi Night Emulsion Shiseido White Lucent Brightening Fuktighetsgivende Emulsjon Fordel Moisturize Triple Performing Facial Emulsion Shisiedo Elixir Superieur Lifting Moisture Emulsion II Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: